Megvolt életem első pályanapja! Huhh, hát atom elfáradtam, 2 órája értünk haza K.O. vagyok! Köridőm gyenge (2:27), de nem is ezért mentem. Feltettem egy célegyenes vidit (videóim közt, ha végre megjelenik ), az onboard kamerán sajna csúszott a hang, de jobb is így talán, nem látni hogy mien béna vok!
Nagyon jól éreztem magam, és nem estem el! Minden jó ha a vége jó!
Én is kipróbálom egyszer, de lehet, h. többször, csak még kéne egy kis rutin. A pancsi ring meg egyszerűen kurvajó, ha egyszer kipróbálod tuti nem szoksz le róla.
Sok sikert a holnapihoz, na meg persze vigyázni a vasra meg magadra, ahogy tegnap néztem nagyon álat módra mennek páran (volt is pár csúszás).
Nyerj egy KTM Superduke 990-es motort csak 40,85euroból,más semmi költséged nincs!
Regisztrálj,ingyenesen,gyakorolj ingyenesen a multilicit játékon és legyél mestere ennek a szuper játéknak,ahol kis összegekből hatalmas nyereményekre tehetsz szert!
Kérlek ezt az aktiváló kódot használd regisztrációnál:AA0796 http://www.p2pmoney.eu/index.....
sziasztok van egy lánckerekem, átruháznám valakire aki igényt tart rá én nem tudok mit csinálni vele, így tehát eladó-70 538 18 10-érdeklődj.
további szép napot
A gumi uj fejlesztésü többkomponensü ,EPT (ez a technologiai eljárás minden dölésszögnél optimalizálja az abroncs éritkezési felületét az uton-mig egy régebbi abrincsnál kb4-5mm ennél kb-10-15mm) Tökéletesen egyesiti az utcai és a pályán elvárhato tökéletes tapadást.A pirelli a Dunlop D211-es vetélytársaként emlegeti.
Csak ajánlani tudom.
Szia! Lehet, hogy nem ez a megoldás, de próbáld ki!
Nekem (a sok mosástól) beázott a hűtőventillátorom, és menet közben -a menetszéltől ugye- forog a lapátkerék, és ez adott olyan hangot mint mikor az UFO leszáll. Mire kitaláltam, hogy mi adja a furcsa hangot, azt hittem megszülök.
Nagyon jól éreztem magam, és nem estem el! Minden jó ha a vége jó!