Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvolt életem első pályanapja! Huhh, hát atom elfáradtam, 2 órája értünk haza K.O. vagyok! Köridőm gyenge (2:27), de nem is ezért mentem. Feltettem egy célegyenes vidit (videóim közt, ha végre megjelenik ), az onboard kamerán sajna csúszott a hang, de jobb is így talán, nem látni hogy mien béna vok!
Nagyon jól éreztem magam, és nem estem el! Minden jó ha a vége jó!
Holnap valaki jön ki Kakucsra?
Fent vannak az új gumik..
Én is kipróbálom egyszer, de lehet, h. többször, csak még kéne egy kis rutin. A pancsi ring meg egyszerűen kurvajó, ha egyszer kipróbálod tuti nem szoksz le róla.
Sok sikert a holnapihoz, na meg persze vigyázni a vasra meg magadra, ahogy tegnap néztem nagyon álat módra mennek páran (volt is pár csúszás).
Most megyek először, és nem tervezem hogy sokszor pályázni fogok! Próba! Talán a nyár végén még1x, ha jól mennek a dolgok és tetszik...
Én meg pályázni se fogok, max jövőre, de nézni azért imádom.
"napra"
Hát én nem fogok kerózni, nem is tudok! Örülök ha elég lesz a slick egész nara elöl hátul.
Én tegnap voltam Mike Wohner csapatot nézni, volt 4 ducatis, a Monsteres végig kerózott minden egyenesben
Nyerj egy KTM Superduke 990-es motort csak 40,85euroból,más semmi költséged nincs!
Regisztrálj,ingyenesen,gyakorolj ingyenesen a multilicit játékon és legyél mestere ennek a szuper játéknak,ahol kis összegekből hatalmas nyereményekre tehetsz szert!
Kérlek ezt az aktiváló kódot használd regisztrációnál:AA0796
http://www.p2pmoney.eu/index.....
Szia.

Köszönöm, de most olyanom van fenn, hamar fogyasztom a gumikat és mindig mást próbálok
Szia!

Köszönöm, majd úgyis jelentkezem telefonon, ha aktuális.
05- ös 600rr -hez keresek baloldali lábtartókonzolt meg fejidomtartót.
Van esetleg valakinek eladó?
ha igen mennyiért?
Üdv
Diablo Supercorsa első gumi 130 Euró
Diablo Supercorsa hátsó gumi 155 Euró
Szia én tudok neked új Dragon Supercorsa eslő gumit 112 Euróért
Dragon Supercorsa hátsó gumit 134 euróért
120/70-180/55R17 Rosso Corsa 79990Ft
120/70-190/55R17 Posso Corsa 82990Ft
+Postaköldség az ára számlás 1-év garancia.
Szia!

Ez milyen árban van számlával?
sziasztok van egy lánckerekem, átruháznám valakire aki igényt tart rá én nem tudok mit csinálni vele, így tehát eladó-70 538 18 10-érdeklődj.
további szép napot
Sirály! Akkor ott találkozunk reggel!
Szombaton én is megyek Pannóniára
Szombaton megyünk a haverral! Jön vki?
http://palyamotorozas.hu/hu/hirek/reszletek/30/jelentkezz_aprilis
_2-3-ra
20 ezer előre, 25 a helyszínen!
A gumi uj fejlesztésü többkomponensü ,EPT (ez a technologiai eljárás minden dölésszögnél optimalizálja az abroncs éritkezési felületét az uton-mig egy régebbi abrincsnál kb4-5mm ennél kb-10-15mm) Tökéletesen egyesiti az utcai és a pályán elvárhato tökéletes tapadást.A pirelli a Dunlop D211-es vetélytársaként emlegeti.
Csak ajánlani tudom.
HI!

Valaki tud erről az új Pirelli Rosso Corsa gumiról valamit?

Köszi
Hát nem tudom. Ősz óta vizet se látott, meg ez max. olyan UFO hangjára hasonlít, amelyik ledobta a láncot. :)
Szia! Lehet, hogy nem ez a megoldás, de próbáld ki!
Nekem (a sok mosástól) beázott a hűtőventillátorom, és menet közben -a menetszéltől ugye- forog a lapátkerék, és ez adott olyan hangot mint mikor az UFO leszáll. Mire kitaláltam, hogy mi adja a furcsa hangot, azt hittem megszülök.