Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát köszi a tippeket, kicsit legalább megnyugtattatok, még ha nem is tudom mi zörög. :) Megpróbálok majd valahogy rájönni. Ha tudok, csinálok egy hangfelvételt menet közben, hátha ráismertek. :)
Szerintem ilyen külső dolgokat hallasz( idom, plexi). Motorféknél az RR nagyon rezeg és ez tény. Ha a motorból jönne a hang, akkor azt üresben turáztatva is hallanád, nem csak motorféknél.
De ha leszeded az idomzatot és úgy mész vele, akkor lehet megoldodik a probléma, de ha így se akkor kutakodni a hang forrását és onnan kiindulni.

Üdvözlettel: Norbi
Lehet bármi. Nekem pl a 07-esen a buborékos plexi kezdett el zörögni, mert a gyári plexi alsó végén (a helyzetjelző felett) egy kb 1cm-es szivacstávtartó van, a cseredarabokon meg semmi. Ez rezonált nekem is, majd megzavarodtam tőle. Aztán egy széklábra ragasztható csúszókorong segített rajta.
sajna szinte biztos, hogy a motor v. hűtő felől jön valahonnan. Olyan mintha a ventillátor lenne berekedve. Csak menet közben ezt így nehéz kideríteni, álló helyzetben meg ugye nem csinálja.

Akkor lehet a motor rezonanciája miatt. Ugyanolyan motorom van mint neked és nekem 5-6 ezres motorféknél a fejidom bal felső plexinél rezeg...
Lehet neked is ez a probléma, mikor motorfékezel tapogass végig mindent, hátha megszűnik és akkor tudod mivel van a probléma.
De volt olyan is hogy a tanksapka fel lehajló része zörög csörög.
Van 1 db Brigdestone első és 1 db Michelin hátsó Slickem ha valakit érdekel
nem nézek én le senkit, csak most esett le, hogy érted. :)
3-4 sör után nem fog úgy az agyam. :)
Szóval üresben nem hallatja ezt a hangot, álló helyzetben sem, és ha véletlen 80-100 körül üresbe teszem, akkor sem. :)
Ennyire azért ne nézz le, mert elég rosszul esik. Hámozd át a kérdést és ha tudsz rá adni egy igent, vagy egy nemet, akkor talán tudok segíteni.
Még magamat se tudom szponzorálni nem hogy mást
üresben nálad van motorfék?
Hova szeretnél belépni? A csapatba nem lehet belépni, sorry! Szponzorálni viszont lehet...:D
Ha belépünk kapunk ilyen motort is?
Üresben hallod a kerepelést? Lehet a vezérműláncod
Sziasztok!

Nézzétek meg, köszi! :) Power Girls Racing Team
Kék rendszámvilágításét megbasznak? 4 kék Led van benne de nagyon kék.
Sziasztok! Erőteljes motorfékezésnél furcsa kerepelő hangot hallok a motor felől alacsonyabb sebességnél (nagyobbnál ha van is, a menetzaj elnyomja), de pár mp után hirtelen meg is szűnik ez a hang. Fogalmam sincs mi lehet. Tapasztalt már valaki hasonlót?
Nekem egyik sincs és soha nem is kérte és a slick gumi sem volt eddig soha sem baj pedig ausztriában is járok vele sokat
Az fasza. Szerencséd h. elengedtek. Én is fosok az ilyenektől, de ha elborul az ember agya..........
Az izzókészlet már nem kötelező!
Nekem be van gyűrve az elsősegélycsomag az ülés alá egyik oldalra + benne van 2 gagyi izzó, hogy ne bacogasson.
Motorosruha volt rajtam.
Nafaxa A lényeg, hogy elrendeztétek :D Itt a szomszéd faluban nemsokkal utánad egy másik ismerőst szintén igazoltattak (r6R) de neki 3000-úszott az elsősegélycsomag hiánya miatt
Kukás mellényt hordtál? Külvárosban kötelező
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok,hogy ,ha multiliciten meg lehetne nyerni egy motort kb.40euros részvételi díjjal és semmi további költség nem terhelne,gondolok itt átírás és egyéb járulékos költségek,akkor milyen motorért vennétek részt a játékban!?
Úgy néz ki,hogy Ducati 1098 lenne vagy Monster1100?
KTM superduke 990
Vagy BMW k1300R
Illetve van még GSXR1000
a mocik vagy újak vagy éppen 1-2 évesek,garival!
durván 600-700ember közül nyeri meg majd valaki a motort aki a játékban résztvesz és a kiírt stratégiai játékban megtippeli az egyedüli legkisebb egész számot!
ha összejön 200-300 szavazat akkor intézem a mocit és megírom,hol lehet rá részvételt venni!
Várom a szavazatokat!
Hát az jó sztori volt! Tamásiban már a lámpánál beállt mögém a kis tetü! Na mondom lámpa után tuti leigazoltat. De nem! A patekok végigkísértek a városon 60-al, egészen a város vége tábláig. A tábla után vissza 3, és go! Elmaradtak...erre a görény leszólt Pincehelyre (köv. falu), hogy állítsanak meg! Megállok, kérdi a seriff, hogy nem-e a Tamásiak miatt kellett megállnom, mondom lehet, mert jöttek utánam 1 darabig. Megérkeznek a Tamásiak. Kiszáll 2 szolgálatos + két tanuló hátulról. Papírok, elsősegélycsomag, izzóbiz-basz stb. oké! Irányjelző, tompított, féklámpa oké! (pont tegnap volt szervizen) Tamási góré aszondja, jogsi ugrott ám. Na mondom ez újdonság, miért? Hááá nem látom a kamerát?! És mutogat a mögöttem levő kocsiban a műszerfal közepére elhelyezett kis digikamerára! De mondom látom, szép képeket csinál, nekem is van! Nézegeti a gumit: majrécsík megvan mondja. Mennyivel szoktam menni kérdi. 220-250 mondom. És hol? Pályán. Na akkor most egy darabigcsak ott fogok menni mondja, szép felvétel lett. Nem hiszem én azt mondom, mennyit mértek? Hát nem sokat tudtak mérni, mert kimentem a képből!
Elég sok motoros hal meg az utakon mondom, miért pont minket kell bacogatni? Ha magának ilyen motorja lenne nem húzná neki ott ahol lehet? Nem veszélyeztettem senkit, max. magamat. Sztorizgattunk még 1 kicsit, és azt mondja mehetek, csak figyelmeztet! Mondom OK! Ennyi volt a történet!