Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom ... eddig a tankon feküdtem és szemüveges lévén , szart se láttam , mikor teljesen lehasaltam , mert ellestem a szemüvegem fölött de lecseréltem bubisra és csak egy kicsit kell előre hajtanom a fejem és már nem is fog a szél
Én is gondolkodok a cserén, de elötte megnézem új bukósisakkal, hátha akkor nem annyira vészes
adom ... a gyári mögé nagyon be kell hajtogatnod magad , ezért cseréltem le én is
ha megcsinálja valaki , akor tulajdonképpen készen kapod .... vagy nem ?!
Egy 10.000 Huf és még bubis is. Gyári plexije elég fos.
Ja és nem sokkal többért kapsz készen is.
Én bizony nem a motor még bakon van hátsó gumi nélkül a szobában
12e körül csinál neked Pásztor Robi ... 06 20 977 50 80
Nem tudja valaki mennyiért lehet 2003-as rr-hez plexit szerezni? Sima hagyományosra gondoltam, egyenlőre csak az ára érdekelne..
Laci te tegnap kétszer is el mentél mellettünk! Badacsonynál, és Györöknél is :)
Üdv! Tudja valaki mennyi most egy műszaki vizsga?
AKRAPOVIC TITAN Slip On cbr600rr 2003-2005.
Érdeklődni legzepp@gmail.com 70 pénz!
egy 600 RR nél elég az 1 es is max autopáján kell 2 es a megengetedd legnagyobb sebesség ott is csak 130 azt hiszem ez ui benne van a kreszbe ha jol emlékszem
Ne aggódj még váltani nem tudok, így csak az 1-est ismerem és a kreszt pedig csak ajánlásnak veszem
csak ne úgy veress, mint ma az a baromarcú fireblade vagy pc37-es, amelyik majdnem a szélvédőmön szállt be egy fél órája, mert azt hitte geci jól vezet mert levágja a záróvonalakat és szabályosan közlekedőket veszélyeztet..

faszom már, vigyázzunk egymásra, majdnem ott maradtam autóban egy motoros miatt :(
sziasztok valaki szolnok környékéről ?
köszi az ülést:)
Valaki holnap veretni?
mikor lehet hívni? ébren vagy? :D
Sziasztok.

Keresnék 05 600rr-re fekete farok idomot. hondacbr6@freemail.hu -ra küldjetek infot légyszives.
Tel :adatlapomon
fegyigumi@freemail.hu.
Tetszik nekem is nagyon! Azon a weboldalon lehet is rendelni!
Szia.

Tudnál adni elérhetőséget? E-mail, telefonszám kellene.

Üdvözlettel. Norbi
78160Ft Számlásan SC3 120-180+posta.
Szia Sc3-asod milyen árban van? Pár kellene, számlával. 120/180-as szett.

Köszi előre is : Norbi