Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Eladó a képen látható rendszámtábla tartó!
1pár mini ledes indexel együtt!
Ár:12,000Ft
Posta mehet!
Érdeklődni csak telefonon: 30/680-2519
Én elhiszem, hogy jó meg minden, de nem éri meg a pénzt amibe kerül. Ha hozzáteszem a 600 ashoz a commander meg a beállítás árát akkor van egy 1000RR Repsolom. Nekem inkább ez kéne mint a 600-as PC vel...
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mekkora a 2003-2006oson a rendszámtartó műanyagot felfogató egy oldalon lévő 2 csavar közti távolság?
Ja 2005-ös 600 RR-re kellene természetesen.
Szia az lenne a kérdésem, h. tudtok szerezni ilyen idomot és ha igen menyiért -- [url]http://cbrfairings.com/cbr-600...[/url]

Esetleg fújást mennyiért vállaltok metál feketére?
Itt az újév ideje rendbe tenni a motorokat.

Vállaljuk pályaidom vagy tartalék idomszett gyártását üvegszálból, gyári idom javítását és ezek teljeskörű fényezését több színben vagy akár replika és airbush is megoldható.

MSN: jamal@freemail.hu

Email: jamaltizenegy@gmail.com
Dannyl,

Ne higgy Ágónak, úgy sem ért hozzá:
Boldog ezt-azt mindenkinek
no problem
dannyl,

bocs... nem úgy akartam irni....
sok "hülyeséget" mondanak a "szakszervízekben" és sok mindenkinek az szent...
bocsi...
Az utolsó mondatodat, ha nem "hülyevagyésúgyseértedmeg" hangnemben írtad, akkor kössz az infókat.
dannyl,

Hát akkor jó nagy hülyeséget mondtak!
Csak pár dolog:
1. a lambdaszonda kis sávszélességű, tehát nagy fordulaton már nem tud pontosan mérni, igy állítani sem
2. a PAIR rendszerrel levegőt engednek a kipufogóba, amiben nem a blokkból kijövő gáz van csak benne, hanem tiszta levegővel keverve. Ha nem csak a blokkból kijövő gáz van a kipufogóban, akkor hogyan tudná mérni?!
3. Ha igazuk lenne, akkor miért van, hogy minden motornak más az levegő/üzemanyag keveréke a kipufogóban?! mégsem áll be?! mert azt ne mond nekem, hogy nem mentek a két motorral pár kilómétert?!
4. És akkor hogy korrigálja a sebességi fokozatonkénti különbséget, hiszen a lambda a gázt méri (mérné, ha tudná) és az teljesen más mondjuk 1-esben 6000-nél, mint 6.-ban 6000-nél.
5. A pár kilóméter is már nagy hülyeség, mert ahoz, hogy beálljon minden gázálláson, minden fordulatszámon (és akkor még nem keverem bele a sebességi fokozatot a ram-air miatt) kellene motorni, hogy mindenhol beállítva legyen.

De még irhatnék sok dolgot... de lehet felesleges.
Én is úgy tudom, hogy beáll az ECU pár kilométer után saját magától. Honda szervízben mondták...
CBR 9ooRR 1999 évj. eladó

06209383982
Kondi,

És miért is faxság a fékpadozás?
És mi alapján állítja be az ECU magát?! De most ne gyere azzal, hogy a lambdaszonda alapján?!
De engem csak a 2007 előtti "klasszikus" formájú RR-ek érdekelnek
2008-asban is voltak hibások eleinte, amelyeket vissza is hívott a gyár. Állítólag a hengerben valami kerámiabevonat pattogott le.
szerintem 2008 ... és ezekben neim lehet hiba . Ezeket a Honda gyártja Ennyi !
2007 előtti RR-ből melyik a legjobb szerintetek?
2004-nek úgy tudom ECU problémája volt 2003 meg középtartományban volt lapos.
Ha tudtok még valami hibát 2007 előttiekről írjátok meg pls.

Most egy 2006-os van soron azok közül amiket nézegettem.

Kösz a segítséget előre is.

Üdv.
Köszi a segítséget meghálálom!
CBR 600 RR 2003-2004-es motort keresek pályára papírok, idomok nélkül!
6480Ft az utángyártott a Láng.Kft-nél.
+2napot szenvedsz mire felteszed őket...
illesztések nemstimmelnek, fröccs öntött műanyag az egész és ez a gagyi műanyag

helyedbe nézelődnék neten valami bontottat vagy pályaidomot faragnék rá
Keresek jobb oldali CBR 600 RR 2003-2004 visszapillantó tükröt!
Aki tud segítsen
Összeghatár?