Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amíg ott a motor, addig én is ott vagyok tőle 3 méterre. Csak észreveszem, ha valaki közel merészkedik! De köszi figyelek rá!
Akkor tényleg azért volt ismerős mert nemrég jártam a Kresz Géza felé elég sokat
Hát most már sokan tudják, honnan kell lenyúlni ezt a motort. Én óvatosabb lennék a helyetekben...
Hegedűs Gyula
Amúgy ez melyik utca mert nagyon ismerősek a házak
itt lesz mert itt dolgozom. :)
Jövő7en meg lesz az utolsó műtétem ,és a motor is elkészűűűűűl!
Talán idén még gurulhatunk együtt 1et Veszprémmegye!
Itt a másik fotó is
Szép motor, meg kell hagyni
Ha október elsején, pénteken is kint lesz a motor, kegyetlenül lefényképezem! Ha a kisasszony megengedi, akkor közelebbről is, és a Suzuki társaságában

Széles, és balesetmentes utat!
eminyé!
Szeva Kondi!
Be kell csengetned a súlyadót ne aggódj
Aztán majd ha kivonatot, jövőre meg visszahelyezed szépen jóváírják az egyenlegeden és majd a későbbiekben levonják a fizetendő összegből, mondjuk a 2011-es évben.
Felénk vidéken így működik
03-as RR-re keresek eladó üléspúpot aki tud az jelezze légyszi! Kösz!
volt fent 190 es gumi a motoron Slick de nem estem hanyatt max egy kicsivel jobb volt a kanyarodás és alap hogy csak bt 002 vagy slick vagy pover one vagy diablo supercorsa más nem kell nekem
látom kened vágod a dolgokat..
nem azért tesznek 190est mert a 180ason elfogyott a majré...
tegyél egymásmellé egy 180as pirelli vagy Metzeller(kb ugyanazok) illetve egy Bridgestone-t vagy Dunlopot...és meglátod a különbséget...
és akkor tegyél egy 180as Pirellit és egy 190es Pirellit egymásmellé és ottis látod...de egyszer majd próbáld ki mindkettőt és rájösz te magad!
nekem jobban bejött a Dunlop 190es D211GP mint a Metz vagy Pirelli...annó 125be meg jobbvolt a Pirelli mint a Dunlop...
A tapasztalatom csak pályára értendő...meg kinek mi a stílusa
Hello kellene egy évadzáró gurulást összehozni mit szóltok?
Na cső srácok!

Kéne egy kis segítség nekem! Kijött a súlyadó papír, 25800/év, ebből 12900-at befizettem már! A következő részletet 09.15-ig kellene fizetni de én utána már ki akarom vonatni a forgalomból, mert utána már nem fogom használni! Akkor ezt most nem kell befizetni vagy hogy van ez?
Aham! Már értem:)
Megint felhősödik, így ma nem lesz gurulás szerintem :(
még nincs 4 éves a motor, így 3 évet kap... ha jövőre viszem el műszakira akkor már 4 éves lesz, úgy 2 évet kapott volna... majdnem ugyan ott vagyok, csak így pár hónap előnyöm lett
Hé az Anett vasa
Nem rossz!
3 évre? Az meg, hogy a faszba van?
Ma lőttem le ezt a Hondát
Megvan a műszaki 2013ig
Megyek is, nekiállok felrakni.
az is jó de ha haveromnak elfogadták a clicket elől hátul akkor a prizma sem lényeg