A rugó előfeszítés elől 5 fordulat az óramutató járásával megegyező irányba, a nyomófokozat 2 fordulat, a húzófokozat 2 1/2. A rugó előfeszítés hátul a 4. fokozat, a nyomófokozat 20 klikk, a húzófokozat 2 fordulat. Ezek a standard beállítások és a teljesen betekert állapottól kifelé értendők és keresd a referencia jelet.
Én a rugó előfeszítéshez nem nyúltam, a húzófokozathoz egy keveset, a nyomófokozathoz rengeteget. Nekem a Motorrad utcai beállítása bevált (85kg-hoz).
A húzófokozat elől 2 fordulat, a nyomófokozat 1/2 fordulat.
A húzófokozat hátul 2 1/2 fordulat, a nyomófokozat 9 klikk.
Be kaphatod te pöcs
Láncom már tényleg nagyon oda van
Úgyhogy amint megtudod nézni írj!
Közös gurulás jó ötlet Laci, meg hozd majd a kamerádat is, hadd röhögjek magamon hogyan balfaszkodok a kanyarokban
Oké, még beszélünk róla! Holnapi napom sűrű lesz, sajnos a ma délután is az lett, pedig Hondalacival találkoztunk volna Kapolcson :(
Na de Kondi mesterrel azért gurultunk egy lazát ;)
Viszont a hétvégém talán jó lesz..Talán ...
azt+köszönném ha tudnál nekem adni tel.számot!
Hááát mostanába láb szépségversenyre nem kell mennem az biztos!
Esés:Új gumik,Hideg gumi,Fékezéskor hátulja bedarált,jött a kanyar nem tudtam ledönteni,szembesáv ,padka,Tovább szaltóztam, lábujj meg bele akart fúrodni a betonba,,
Leginkább Ajka-Tapolca-Sümeg térsége, néha-néha lenézek egyet a Balaton fele... Ha gondolod, összehozhatunk egy közös gurulást a hétvégén, ha jó idő lesz, meg ha persze ráérünk
Nem túl szép a lábad haver!
Gondolom a doki mondta, hogy veszélyes a motorozás mi?
Na és hogy történt az esés?
Alkatrész ügyben a bajai bontót ajánlom, és van egy szigetszentmiklósi srác, őt is.. Megpróbálom megkeresni az elérhetőségüket!
Úgy legyen!De remélem idén már vissza tudok ülni!
Ha hallanátok olyan alkatrészekről mint ami nekem kell,,+tegnap írtam+légyszi szóljatok!Köszi,És sok szép motorozással teli napot!
Én a rugó előfeszítéshez nem nyúltam, a húzófokozathoz egy keveset, a nyomófokozathoz rengeteget. Nekem a Motorrad utcai beállítása bevált (85kg-hoz).
A húzófokozat elől 2 fordulat, a nyomófokozat 1/2 fordulat.
A húzófokozat hátul 2 1/2 fordulat, a nyomófokozat 9 klikk.