Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rugó előfeszítés elől 5 fordulat az óramutató járásával megegyező irányba, a nyomófokozat 2 fordulat, a húzófokozat 2 1/2. A rugó előfeszítés hátul a 4. fokozat, a nyomófokozat 20 klikk, a húzófokozat 2 fordulat. Ezek a standard beállítások és a teljesen betekert állapottól kifelé értendők és keresd a referencia jelet.

Én a rugó előfeszítéshez nem nyúltam, a húzófokozathoz egy keveset, a nyomófokozathoz rengeteget. Nekem a Motorrad utcai beállítása bevált (85kg-hoz).
A húzófokozat elől 2 fordulat, a nyomófokozat 1/2 fordulat.
A húzófokozat hátul 2 1/2 fordulat, a nyomófokozat 9 klikk.
Mellesleg én ma is megyek, bár csak Kapolcsra, mert elég esős időt jósoltak mára
Viszont holnapra jobbat ígérnek, úgyhogy ha gondoljátok, mehetünk!
Be kaphatod te pöcs
Láncom már tényleg nagyon oda van
Úgyhogy amint megtudod nézni írj!
Közös gurulás jó ötlet Laci, meg hozd majd a kamerádat is, hadd röhögjek magamon hogyan balfaszkodok a kanyarokban
Valaki tudna adni nekem egy lengéscsillapító beállítást elől-hátul. (mennyit kell tekerni balra/jobbra)
szervezni kellene egy közös gurulást
Jajjaa, de kar h csak telo volt nalam.. Am CsuRRi vadiuj medences villaja elott lottuk a kepeket..
Jó kép
Na csoooooo!

Ittvannak a kepek a vilag legfaszabb szinu CBRjeirol!
Lancodnak meg nemtudtam utananezni, de rajtavagyok a teman! Addig meg csak finoman..
üdv. eladó alkatrészek cbr 600rr 2007-2010 köztihez 0620/992-4528 (újak és újszerűek)
Sajnos elég szégyen hogy a mai világban ilyen megtörténhet
Vajon a Honda Akadémián is ezt oktatják? Szégyen...
Koszi!Fel is hívtam.Holnap értesítenek!Kb 100rol fékeztem 60körül csapód6tam.Pfőőőő mi lett v.na 150-200nál?
70/500 8881 ez a bajai, ők nyár elején bontottak egy RR-t az tuti!
Én se járok szépségversenyre no para!
Gyorsan gurultál? Vagy csak szarul jött ki a terep?
A Tapolca-sümegi erdő út most igen finom lett!azért azt idén sikerült megnéznem
Oké, még beszélünk róla! Holnapi napom sűrű lesz, sajnos a ma délután is az lett, pedig Hondalacival találkoztunk volna Kapolcson :(
Na de Kondi mesterrel azért gurultunk egy lazát ;)
Viszont a hétvégém talán jó lesz..Talán ...
azt+köszönném ha tudnál nekem adni tel.számot!
Hááát mostanába láb szépségversenyre nem kell mennem az biztos!
Esés:Új gumik,Hideg gumi,Fékezéskor hátulja bedarált,jött a kanyar nem tudtam ledönteni,szembesáv ,padka,Tovább szaltóztam, lábujj meg bele akart fúrodni a betonba,,
Leginkább Ajka-Tapolca-Sümeg térsége, néha-néha lenézek egyet a Balaton fele... Ha gondolod, összehozhatunk egy közös gurulást a hétvégén, ha jó idő lesz, meg ha persze ráérünk
Hát nem egy gyakori RR az tény
Merre szoktál gurulni?
Nem túl szép a lábad haver!
Gondolom a doki mondta, hogy veszélyes a motorozás mi?
Na és hogy történt az esés?
Alkatrész ügyben a bajai bontót ajánlom, és van egy szigetszentmiklósi srác, őt is.. Megpróbálom megkeresni az elérhetőségüket!
A sörházzal majdnem szemben, egyszer-kétszer meg is álltál a ház előtt... narancssárga CBR-t nem lát minden nap az ember
Úgy legyen!De remélem idén már vissza tudok ülni!
Ha hallanátok olyan alkatrészekről mint ami nekem kell,,+tegnap írtam+légyszi szóljatok!Köszi,És sok szép motorozással teli napot!
:( Az baj
Remélem a következő szezonra már minden minden porcikád helyreáll, és akkor gurulunk egy jót!
Csőkulcs!
Igen, voltam Nyirádon, de nem tudom pontosan mikor
Felismerted a motort?
Nyirádon laksz? Merre?
Háát nem tudom,valószínű csak novemberbe!illetve jövőhéten, de most tárgytalan,mert eldobtam és térdig gipsz!:(