mert jelenleg darabokban van a motor és semmi képp se tudnám igy elvinni de jó lenne ha legalább az index problémám megoldódna ,egy gondal kevesebb, mást ugyse tudok rajta most megjavitani találtam egy fasza videót a bekötésről, lehet sikerülni fog
valaki aki szerelt már ledex indexet mondja meg legyen szives hogy a müszerfalba ami megy dugó, ott melyik kábel az indexé? vettem megszakitó relét de nem tudom melyik kábelra kössem. manualban azt irják hogy a fehér/zöldre és a szürkére de van ott legalább 20 kábel és majdnem mind ugyan olyan szinü... már 2 biztositékomat kilőtt, nem akarom hogy valami komolyabb kárt keletkezzen a próbálkozásoktól.vagy esetleg egy bekötési rajzot a kábelról hogy mi mire van.
eladó sérült müszerfal 03-04-05-06-ra! ár megbeszélés szerint, olcsón. ami sérült : elején a plexi és a bal lcd. többi minden müködik rajta, 15900km-el.Ha kell képet küldök!
Nekemis beszart.. Tartalek nem kezd el villogni, de poen, mert ha nyomok vele egykerot akkor valamikor megjavul.. Majd telen szetszedem de szopas, mert csak benyapumapaval egyutt lehet cserelni..
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Gyakran vagyok msn-en és az E-maileket is gyakorta nézem!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Hát biztos is h. sokkal jobban néz úgy ki!az szerintem nagyon elcsúnyitja a fenekét...
De akkor is gyönyörű!:)
Sajnos az enyém most nem a bukás miatt de hamarosan ...
Mennyi lehet egy gyári új idomszett,és csak egybe lehet venni?üdv.
nekem az egyik , azt hiszem a tavalyi szezonkezdetkor nem villogott amikor tartalékra kellett volna érnie, meg is lepett, mert tolnom kellett igaz, pont a benzinkút előtt fogyott ki. azóta mindig időben tankolok, de elég idegesitő.
Huzd ki a reléhez tartozó két szálat és köss be helyette egy külső elektromos relét.
Lehet kapmi boltokban ahol ledes indexet árulnak,igy későbbiekben még ellenálásozni sem kell.
Lenne egy kérdésem hozzátok! Hányotoknak szart be az üzemanyag szint jelző?
Itt megtalálsz mindenféle service manual-t
Kattints a pici betűs "download"-ra és már jön is. az index relét 20-25-nél találod
Ezen megtalálod azt is mennyi olajat kell beleönteni.
köszi ez lehet segiteni fog! régóta kerestem ezt de nem találtam egyik manualban sem. elküldenéd nekem emailben? viragh.gabor0@gmail.com -ra! köszi. Még lenne még egy kérdésem, mégpedig: ömlik az olaj az egyik telomból és szimeringet szeretnék cserélni. Nehéz szétt szedni a telokat? Leirhatná valaki hogy mire kell odafigyelni és hogyan álljak neki.Telók már kint vannak. Ja és mennyi olajat tegyek bele? köszönöm előre is
nem tudom még emlékeztek e, régebben volt az indexeimmel problémám és még nem sikerült megoldani. kideritettem hogy a müszerfalban van az index relé, és ott hibásodott meg.Ilyenkor mi a teendő? Azon kivül hogy szo*** a fas**...nagyon ideges vagyok már végette, most dobjam ki a müszerfalat vagy hogyan gondolták? segitsen pls aki tud! 600rr 05
Mondjuk a visszajelzőkből azt nézem talán a legritkábban
Nekem jó a visszajelzőm. Most akkor ez jó? De remélem, hogy jó marad
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Gyakran vagyok msn-en és az E-maileket is gyakorta nézem!
Üdvözlettel:
Mitozozi
De akkor is gyönyörű!:)
Sajnos az enyém most nem a bukás miatt de hamarosan ...
Mennyi lehet egy gyári új idomszett,és csak egybe lehet venni?üdv.
Lehet kapmi boltokban ahol ledes indexet árulnak,igy későbbiekben még ellenálásozni sem kell.
Lenne egy kérdésem hozzátok! Hányotoknak szart be az üzemanyag szint jelző?
Kattints a pici betűs "download"-ra és már jön is. az index relét 20-25-nél találod
Ezen megtalálod azt is mennyi olajat kell beleönteni.
Remélem tudtam segíteni
Keress rá a modellre, és egységenként mindent megtalálsz.