Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó képek! Szerintem ha mindenki eljönne a topicból akkor sem lennénk ilyen sokan, ez rengeteg motor
Hát ha már 5-10 fő eljön is kellemes napot lehet csinálni..
A ring is fasza lenne csak azt jól le kell szervezni, mert ha úgy dobjuk össze a lóvét akkor tényleg mindenki aki ígéri jelenjen is meg, mert elég szar helyzet a kapuban állni úgy, hogy mondjuk hatan hiányoznak..
Meg ki is kell fogni az időpontot, mert ha az nap leszakad az ég akkor csak eszünk iszunk
Hát 2 lehetőség van. Mérlegelni kéne, hogy melyiket válasszuk.

1. lehetőség. Mindenki külön jön és ki fizeti a 6.000 forintot a pályahasználatot arra a napra. De akkor lehet hogy sokan leszunk, vagy leküldenek a gokartosok stb

2. lehetöség, hogy kibéreljük a pályát egész napra. Akkor csak a miénk lesz, és akik jönnek és nem hozzánk tartoznak, azokat nyugodt szívvel ellehet küldeni. Nekünk lesz csak a büfé, lehet bográcsolni stb De ez drágább ha kevesebben vagyunk. Amikor kérdeztem 1 napra 300.000ft körübelül . Szoval ha 35-40-en lennénk akkor nagyon jó kis napot lehetne eltölteni. És akkor a pálya csak a miénk, nem lesznek gokartosok, talma iskolás gyerekek stb..
tÉNYLEG ZSÍRKÉPEK!És milyen jó lehetett résztvenni!
azannya ezek a képek nagyon jók
Megvolt az 1. találkozó, keményen voltunk 2-en ebből a topikból Laci+én...(Hol voltatok akkor?)

Lengyelek is össze tudtak jönni. (képek)
Nyaggyon jó ötlet Mennyünk má
Na ma aztán megint jó idő van srácok...
RR túrával/találkozóval mi a helyzet? Van?Volt?Lesz?
Ki a szervező?
mi ez a nicknév te?
Ez egy jó ötlet
Hozzáfűzve a témához. Nekem gyári rendszámtáblám van és még 1 csekket se kaptam. Jó helyen kell tolni, de hogy 45.000 egy rendszámtábla az már röhej. Inkább vedd le, aztán még hátha motiválnak is a rendörök a gyors hajtásban. Ám ezekkel a hiper szuper rendszámtábla tartokkal is ugyanúgy látják a rendszámokat....

Még 1 kérdés. Kéne csinálni egy cbr találkozót pl kakucsringen. Kibérelni 1 napra. és akkor csak mi lennénk fenn. Olyan 150.000 meglenne. Ha összetudnánk jönni 30-an kb akkor szerintem elég klafa napot össze lehetne hozni.
szerencse és lassuság a 2 egyben jó
Akkor nekem eddig szerencsém volt vagy csak simán lassan megyek....
én hajtogatok hátra nyúlok és jó világ és nem jönnek a fotók egy jött de abból tanultam most vagy rendszám nélkül vagy ragasztva vagy hajtva csapatunk
Nem járok 90nel, de nem jönnek a fotók se... És menet közben nem is hajtogatom, ugyanis el vagyok foglalva azzal, hogy vezetek...
jól beszélsz tesó!múltkor,mikor Kunmadarasra csapattunk,volt pár kolléga akinek le volt ragasztva vastag szigszalaggal a rendszámon a számsor.én speciel nem ítélem el....
ha te 90 el közlekedsz akkor tökéletes a gyári de aki nem és nem akarja hogy küldjék a képet az pedig vagy rendszámot ragaszt vagy menet közben hajtogat
Ezek az igazi lehúzós teljesen felesleges cuccok.....Mé nem jó a gyári?
Én is megvettem sokmindent régebben de már nagyon megbántam azt a sok kidobott pénzt...
Nem kell Hátsó szárny egy szép S500 mercire
Na ez tényleg jól néz ki
Nekem sajnos nem tetszik ez a ValterMoto tartó 33k-ért, lehet hogy csak a lámpa miatt, de maga a szerkezet is elég karcsú...(legalábbis a 2tesó dobbal nagyon nem passzol a kép nekem - bocsi badzoli, ne sértődj meg).
Ami tetszik az EZ lenne, de ez még horrorrab árban van, úgyhogy marad ez a sufni tuning egyenlőre
Ez kb olyan, mintha a Ferrari/AMG Merci/BMW Mseries autódra is inkább lemezből hajtogatsz hátsó szárnyat...
Remélem divat lesz ebből, így megint kívülálló maradhatok a "szar, drága" rendszámtartómmal...
lehet velem van a baj de én sajnálok kiadni 25.30 ezret egy tartóért az 1 es saválló lemez meg mindent kibír amennyit ezt már hajtogattam te jó ég
1. nem szar és szerintem kicsit igényesebben néz ki
2. lehet hajtogatni
3. ha neked ez tetszik, akkor rakj ilyet, de én biztos fel nem tenném. :)

A véleményemet írtam és egy kérdést tettem fel. Mindenki azt veszi, amelyik tetszik neki.
Azóta kicseréltem savállóra de tudod ki ad 30.00 egy szar tartóért amit még hajtogatni sem lehet
Ilyet akarsz feltenni arra a szép motorra? :S Ne haragudjatok, de ez...