Jó képek! Szerintem ha mindenki eljönne a topicból akkor sem lennénk ilyen sokan, ez rengeteg motor
Hát ha már 5-10 fő eljön is kellemes napot lehet csinálni..
A ring is fasza lenne csak azt jól le kell szervezni, mert ha úgy dobjuk össze a lóvét akkor tényleg mindenki aki ígéri jelenjen is meg, mert elég szar helyzet a kapuban állni úgy, hogy mondjuk hatan hiányoznak..
Meg ki is kell fogni az időpontot, mert ha az nap leszakad az ég akkor csak eszünk iszunk
Hát 2 lehetőség van. Mérlegelni kéne, hogy melyiket válasszuk.
1. lehetőség. Mindenki külön jön és ki fizeti a 6.000 forintot a pályahasználatot arra a napra. De akkor lehet hogy sokan leszunk, vagy leküldenek a gokartosok stb
2. lehetöség, hogy kibéreljük a pályát egész napra. Akkor csak a miénk lesz, és akik jönnek és nem hozzánk tartoznak, azokat nyugodt szívvel ellehet küldeni. Nekünk lesz csak a büfé, lehet bográcsolni stb De ez drágább ha kevesebben vagyunk. Amikor kérdeztem 1 napra 300.000ft körübelül . Szoval ha 35-40-en lennénk akkor nagyon jó kis napot lehetne eltölteni. És akkor a pálya csak a miénk, nem lesznek gokartosok, talma iskolás gyerekek stb..
Hozzáfűzve a témához. Nekem gyári rendszámtáblám van és még 1 csekket se kaptam. Jó helyen kell tolni, de hogy 45.000 egy rendszámtábla az már röhej. Inkább vedd le, aztán még hátha motiválnak is a rendörök a gyors hajtásban. Ám ezekkel a hiper szuper rendszámtábla tartokkal is ugyanúgy látják a rendszámokat....
Még 1 kérdés. Kéne csinálni egy cbr találkozót pl kakucsringen. Kibérelni 1 napra. és akkor csak mi lennénk fenn. Olyan 150.000 meglenne. Ha összetudnánk jönni 30-an kb akkor szerintem elég klafa napot össze lehetne hozni.
jól beszélsz tesó!múltkor,mikor Kunmadarasra csapattunk,volt pár kolléga akinek le volt ragasztva vastag szigszalaggal a rendszámon a számsor.én speciel nem ítélem el....
ha te 90 el közlekedsz akkor tökéletes a gyári de aki nem és nem akarja hogy küldjék a képet az pedig vagy rendszámot ragaszt vagy menet közben hajtogat
Ezek az igazi lehúzós teljesen felesleges cuccok.....Mé nem jó a gyári?
Én is megvettem sokmindent régebben de már nagyon megbántam azt a sok kidobott pénzt...
Nekem sajnos nem tetszik ez a ValterMoto tartó 33k-ért, lehet hogy csak a lámpa miatt, de maga a szerkezet is elég karcsú...(legalábbis a 2tesó dobbal nagyon nem passzol a kép nekem - bocsi badzoli, ne sértődj meg).
Ami tetszik az EZ lenne, de ez még horrorrab árban van, úgyhogy marad ez a sufni tuning egyenlőre
Ez kb olyan, mintha a Ferrari/AMG Merci/BMW Mseries autódra is inkább lemezből hajtogatsz hátsó szárnyat...
Remélem divat lesz ebből, így megint kívülálló maradhatok a "szar, drága" rendszámtartómmal...
Hát ha már 5-10 fő eljön is kellemes napot lehet csinálni..
A ring is fasza lenne csak azt jól le kell szervezni, mert ha úgy dobjuk össze a lóvét akkor tényleg mindenki aki ígéri jelenjen is meg, mert elég szar helyzet a kapuban állni úgy, hogy mondjuk hatan hiányoznak..
Meg ki is kell fogni az időpontot, mert ha az nap leszakad az ég akkor csak eszünk iszunk