Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi újság? Javulsz már?
szia a törött Yoshinak mi lenne az ára?
eladó cbr 600 rr-hez , 2007-től a képen látott sérült törött alkatrészek a tankborítás plussz a rajta lévő két fekete műanyag és a yoshimura összekötőcső jó állapotuak. a képen nem látszik van egy elsőlámpa is amely sérült de abszolut javítható. a képen látottak és felsoroltak ára egybe 100 eft. használja ki mire akarja! biztosítóba nem járt. érdeklődni csak telefonon a 20/9-924-528 -as számon. e-mail valamiért nem jön át.
de szép lett Laci bácsi ... fasza nagyon
Pc37-eshez keresek Hütőt, Ventilátor nem fontos.
Megcsináltam
Szevasztok!
Tegnap legyalultam egy kis maruti bal oldalát
bal kezem gyűrűs ujját meg is drótozta a doki... ...
majd írok többet is , csak most elbotorkálok a kórházba , vizitre.
Mi van veled anyó?veled minden ok?
az baj, és valahogy kikötni vagy valami mert nekem eltört a vevő rész ami a kulcsnál van
Az indításgátlót nem lehet kikapcsolni, csak a villogó ledet.
Aha köszi a segítséget, közben találtam infót nem nagy ördöngősség sztem :) http://www.600rr.net/vb/showth...
Akkor leírom kb szemre mit állapítottam meg. villaszárak,villahíd (alsó felső), 2 db féknyereg, mivel radiális. Első sárvédő. De van egy olyan gyanum is, hogy a felfordított villaszárak méretre másak és szerintem ezért lett áttervezve a hátsó lengéscsillapító.
mert összetőrt az eleje és a telókat is cserélni kell és ha már cserélni kell gondoltam azt teszek
Minek akarod kicserélni?
Nem tudja valaki 2003-as 600rr-be ha bele akarom rakni a fordított telót elég a teleszkópot, villahidat és a fékmunkahengert cserélni vagy a kereket is kell?
Nem volna rosz ötlet ... engem minden megoldás érdekel
Sziasztok! Holnap nem szervez valaki valamiféle 600rr gurulást?
Ezt töltögessed szépen lefelé ...
http://www.manualedereparatie....
a generátor dekninél van olaj mert le akarom venni
köszi a válasz, de nincs műszerfal :)
Gyujtásra teszed és a select/reset gomb egyszerre lenyomva ...asszem felvillan a kis HISS lámpa és kész ... visszakapcsolni ugyan így kell .
Legalább is gondolom ezzel ki lehet iktatni.
Hali !
Azt nem tudom , hogy ki lehet e , vagy eggyáltalán használ ...
de kikapcsolni ki lehet
Hali!
A HISS rendszert ki lehet kötni valahogy mert nekem eltörött a modul része és valószínű ezért nem indul a gép.
hehe . Köszönöm szépen:)
üdv. eladó alkatrészek cbr 600rr 2010-2007 köztiekhez, újak és 100 km-esek bontós áron. 0620/598-2538