Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
Itt egy nagyon jó beszerelési mutató,én ezt a megoldást akarom,lehet más lámpával.
A 33k-sban benne van a hátsó ledes lámpa is, legalábbis a 2007-eshez valóban benne van. Nézd meg az enyémet!
Bár itt még 2007es árakat találsz...
áááááá nem bírom már ezt a ki......tt gipszet elviselni!
40 fok,sérültmotor,műtött láb kikészülök!guruljatok amennyit csak lehet!;)
Műszakira nem érdekes szomszédom busája is átment pedig elől hátul slick volt rajta nyitott rendszer és még prizma sem volt rajta ,műszakin a fék ,duda,világítás.ezek legyenek jók és legyen a gumin valami minta mélység többit nem szokták nézni(itt felénk legalábbis)
Mit vesztesz vele ha annyira kell egy teljesen gyári lámpatartó és rendszámtartó max 10.000 ért lehet venni igy én nem sajnáltam szétvágni de már gondolkodok egy újabb megoldáson
33k a bajom csak azzal
Én meg a Dangerosról. :)
Ja igen neked, de én az én gyárimról beszéltem
Nagy? Akkor a gyári milyen? :s Amúgy meg dönthető... Egy csavarral állítható a szöge a rendszámot tartó táblának.
azért raktam be a galériába nemrég egy keresek albumot, hogy ne a gyárit vágjam szét...
Nagy, és nem dönthető(ami nem hivatalos, de szép)
Ha szétvágod, akkor utána cseszheted a gyári részt. Nekem bármikor vissza lehet rakni, pl. műszakira. :)
Igaz nem 2007-es a motor, de mi a baj a rendszámtartóval?
Egyre több képen látom hondalaci600 megoldását.Levágni a lámpa alatt közvetlenül a sárvédőt, és a lámpa csavarjaira felrögzítve lemezzel a rendszám(vagy valami olyasmi)
Csak hát sajnálom szétvágni, pedig ez a legkézenfekvőbb megoldás....
Nincs még fényképed a motor hátsó részéről, ahol jól látszik a rendszámtartód? (mert a danger-os képet nézve elég érdekesen néz ki számomra 33-ért)
Plexi és markolat csere + mosás után
Csaooo!

Gec, pont ma akartalak hivni, hogy nemjossz-e be uccazenere moccal feszengeni kicsit? Olyan 8 korul terveztem jon meg 1 haverom motorral.. Mythos satornal megtudunk allni! Jah telom: hetven/407-7961
üdv szabi! neharagudj nem találom azt amit kértél. ha mégis rálelnék jelzem hátha még aktuális lessz neked !
Szia!

Nem teljesen értem a kérdést. :) De ha az a kérdés, hogy megyek-e arra, akkor szombaton tuti nem. Vasárnap pedig Orfű túrára megyek, Fehérvárig autópályán, szóval akkor sem. :(
Kondi!
Szeva! Mi újság? Mit csinálsz mostanában?
Add már meg a számod, mert a telóm beszart, és a benne lévő számoknak mekk van :)
Ha van szabadidőd gurulhatnánk egy lazát valamikor a jövőhéten, a hétvégék most sajna tele vannak nekem..
30/291-31-68 a számom, küldd át a tiédet!
ivusza.zoltan@freemail.hu
Működni fog a visszajelző, nekem is igy van megoldva 2-éve a ledes indexek miatt.Na a visszajelzőt meg csak azért kérdeztem mert régebben olvastam itt hogy egyeseknek szarakodik,hátradőltem hogy pech mert az enyém jó,volt.Innentől csak 2-ő t-vel beszélek rolla .Kérdeztem a hondás kapcsolatomat hogy volt e kampány de nem volt.Arra gondoltam hogy ha akkiknek beszart és csinálnék egy listát,a hondánál is van egy kicsi ismeretségem,elkezdenék kavarni.Ez lenne a terv,de nem kézpénz hogy el is fog intéződni.
Másnem szétszedem a műhelyemben és elmondom mit lehet majd csinálni vele.
Szia nem érsz véletlen Szombaton Velence felé?
Csak nem ismersz egyet?!
na kérem, bent van az mra duplabubis plexim, egy áldás, jó motorozni végre tanktáskával nagy sebességnél is
emberek ma ünnepelünk, 3 hónap után végre megy az indexem csináltam képet a bekötésről esetleg ha valakinek kéne a későbbiekben. most már csak meg kéne találnom a 4. indexet hogy hová is tettem ....