Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 1 itthon, megpróbálom hilti szalaggal odarakni
tescoban lehet kapni fényvisszaverőt 10 cm széles és kb 2 cm magas pont odafér 400ft és 2 db van a csomagban
Most akarok 1 fényvisszaverőt valahogy odarakni a rendszám alá, beállítom a szöget fix-re és elgurulok műszakira
ez is jó most már lehet fotózkodni
Hát valamit igen
Szia sikerült valamit alkotnod a rendszámmal?
Hát akárhogyan is írjuk(legkihaltabb a helyes) akkor is így van
Akarod mondani legkihaltabb.
Az nem lehet, hogy ledes index van rajta és nincs benne relé? Olyankor szokott gyorsabban villogni.
Jól látom, hogy ez a leg kihaltabb topik ?
Valakinek nincs tartalékba, vagy eladósorba került bukógombája 2007-eshez ?
eladó cbr 600 rr - 2010-hez teljesen új kábelköteg kopletten, gyújtásmodullal, zárszettel(kivéve tankzár) , imobilaizer (h.i.s.s), és 2 gyári kulcscsal, ár egyben 80 eft. ugyanehhez szintén új a kormánycsutkákon lévő mindkétoldali kapcsolók egyben 15 eft-ért. 0620/598-2538
Köszi!
Ja és még balos lábtartó konzollal,plexi"ha lehet sötétített",tükrök! köszi
helló!Ha tud valaki 2007-600rr-hez bal oldali oldaldeknit légyszi irjatok!Köszi
Beujitotam egy új sisakot RSR2 .Ha kell valakinek a régi Shoeim 50E sötétplexi-viztitszta -bogárhálo-bobozával.
Gyárilag?Huh..Hát az én Kínai szaromba 21w-os.
Danger, Shox, Euromotor
Sziasztok

Cimborámnak szeretnék venni magasított plexit ajándékba
2004-es 600 RR-hez.
Budapesten hol lehet ilyet találni?

Előre is köszönöm.

Attila
Nekem mind a 2 irányba ugyan úgy villog és nem ledes! Gyárilag mekkora izzó van benne?
Nekem is ilyen az indexem, az enyém sem gyári..
Nálam az ok egyszerű: Az egyik izzó csak 5w-os mert olyan volt kéznél.Így balra gyorsabban villog, mindegyik világít csak egy picit gyengébb az 5w-os.
Üdv!
Már úton van, megrendeltem őket: Dunlop D209GP Racer - újak
Szabi mi az elképzelésed milyen gumit szeretnél használni és mire.Utca-szerpentin. Utca-pálya. vagy csak utca.
Csá

Németbe találsz ilyen mocikat vagy elvétve magyarországon amiket gyárilag 25KW os papirokkal helyztek forgalomba.. Utólag nem éri meg vele szórakozni.. Full powerre alakítás viszonylag egyszerű, új ECU meg 4 szívócső kell aztán meg is vagy..