Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt hézad de hangot soha nem adott az a kis rés csak én levettem a kamerázásmiatt
Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_

1000_s-3734339
Mr.Tanaka
Helló!Érdeklődnék, ez a hátsólámpa a farokidomba vágható be vagy pedig a gyári helyére rakható vissza?üdv
Köszönöm srácok sokadszorra is a gyors válaszokat! Egyébként félreértés ne essék, kókányolni - sz@rt venni semmi képpen sem akarok! Autó-motor buzi vagyok szóval, mindenből a lehető legjobbat szeretném, azért kérdezlek titeket!
Kicsi hézag van a helyzetjelző lámpánál, meg az alsó csavarnál de annyi gond legyen... Szivacsozás meg majd valamikor, most csak gyors összeraktam
Ferodo STAC típus.... esetleg AG....
Mivel gyárilag is szinter betét van benne,annál rosszabat ne vegyél.
Érhetnek bizonyos körülmények között meglepetések máskülönben.
Eladó:2008.09.Magyaro.-i 2500km.1480000ft06302391785
eladó cbr 600rr , 2007-es, magyarországi, szervizkönyves, törzskönyves, 2 kulcsal, újszerű állapotban, új hátsó és újszerű elsőgumival, több infó telefonon a 0620/992-4528-as számon. ára 1.350 mft.
vegyél lucas street-et az nekem nagyon bevált!
Én gyárit vennék a helyedben. Vagy valami nagyon márkásat (ferodo). Nem bíznám az életem, egy nevesincs, vagy uram-bocsá újra ragasztott betétre. Annyi minden máson lehet spórolni, de ezen nem.

Hozzáteszem EZ az Én véleményem.
Biztos van más is.
igy néz ki e.......
Akit erdekel...

07-010 CBR 600 RR-hez LED-es hatsó lampa integralt indexel rendelhető még nálam.
20.000.-Ft Dobozban...
Köszönöm srácok a válaszokat a motorsikálással kapcsolatban! Megint lesz melóm, mert tegnap este 9-kor motoroztam haza!

Egyéb kérdésem lenne megint. Szerintetek milyen fékbetétet érdemes venni? Én nem megyek valami gyorsan, pályát még nem is láttam, szóval ilyen sima utcai szereintem ok lenne, de nemtudom melyik az amelyiket érdemes megvenni.

Előre is kössz, Andrew
akkor tényleg téged láttalak köszi a tied is
sziasztok, gyári vagy utángyártott plexit keresek 2007-es (PC40) RR-emhez

és van két felesleges első lámpám teljesen új, karcmentes állapotban, (szintén PC40-re 2007-10) részletek, képek itt:
http://kepesmotor.hu/lampa/p41...
Szia Marcs!
Igen voltam polgárdiban láttalak,gratula a géphez szép darab.
Helló!
Már nincsen meg.Csak a gyári van,de azt meg használom.
Heló. Látom adatlapodon a képeket, és volt valtermoto rendszámtartód ugye? Azt eladtad már? Vagy nincs nem gyári nagy műanyagos tartód esetleg eladó?
Sziasztok!
Sajnos sikerült eldobnom 2007 600rr-em,És ehez szeretnék eredeti alkatrészeket venni.
A motor piros.
Első fejidom+plexi,baloldali lábtartó konzollal,farokidom,baloldali felső spoiler,első kerék.
Aki tud valamit kérem jelezzen itt vagy a : piton225@totalcar.hu e-mail címre!
Előre is köszönöm!
tel számot tudok adni
Benned van minden reményem, keresd meg plz
Szia. Persze megfelel. Ha adnál valami elérhetőséget, honlapot megköszönném.
Én pedig láttalak fent ültél a motoron este bőrben voltál de mire visszaértem eltüntél