Forgalomba helyezéskor, vagy forgalomba "helyeződéskor". Hátrányod nem lesz belőle, a feltételek ugyanezek maradnak, mivel most már a 2011-es "szabályok" vannak érvényben.
Tárcsa automatikusan eszembe jutott de már jöttem, hogy nem muszáj... Oké, fejeben tartom köszi!
Hát végül is szerintem nem gond a biztosítóváltás mert tulajdonképpen nem szüntetted meg a szerződésedet, így a neten kötsz egy olyat ami neked megfelel és a többit rendezi az alkusz cég.
Betétek 14 rongy volt nekem postával, a 2 pár tehát ebből megvan előre mindkét tárcsára! Gyári Honda nem utángyártott.. Külföldről természetesen.. Itthon 21 körüli árat mondtak rá.. Ha kell szólj aztán rendelünk.. Tárcsákat minek akarod cserélni?
Jah meg ha nekem most kivan vonva télre a forgalomból akkor mikor tudok biztosítót váltani?
helo. sajnos elkeltek a tükrök! csak nincs külön fényképem a lábtartókról. de oda is írtam csak, szerintem nem olvastad végig a hirdetést . ( semmi gond ) hali!
eladó cbr 600 rr 03-04 hez összes lábtartó kompletten balesetmentesen! valamint egy új oldalsztender. (tükrök elkeltek). ugyanitt 2007-2010 cbr 600rr -hez új és újszerű alkatrészek , féktárcsák , hűtők stb. 0620/992-4528
Kis segítséget kérnék tőletek PC40-es váz papírokkal mennyibe kerülhet?
Segítséget előre is köszönöm!