Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kis segítséget kérnék tőletek PC40-es váz papírokkal mennyibe kerülhet?

Segítséget előre is köszönöm!
Ej de szépen csillog a vasad Dani fiú :)
Forgalomba helyezéskor, vagy forgalomba "helyeződéskor". Hátrányod nem lesz belőle, a feltételek ugyanezek maradnak, mivel most már a 2011-es "szabályok" vannak érvényben.
Tárcsa automatikusan eszembe jutott de már jöttem, hogy nem muszáj... Oké, fejeben tartom köszi!
Hát végül is szerintem nem gond a biztosítóváltás mert tulajdonképpen nem szüntetted meg a szerződésedet, így a neten kötsz egy olyat ami neked megfelel és a többit rendezi az alkusz cég.
Cscs!

Betétek 14 rongy volt nekem postával, a 2 pár tehát ebből megvan előre mindkét tárcsára! Gyári Honda nem utángyártott.. Külföldről természetesen.. Itthon 21 körüli árat mondtak rá.. Ha kell szólj aztán rendelünk.. Tárcsákat minek akarod cserélni?

Jah meg ha nekem most kivan vonva télre a forgalomból akkor mikor tudok biztosítót váltani?
Üdv!
Valaki meg tudja mondani milyen áron fut 2003-as 600RR-hez egy első fék szett?
Tárcsa, betétek..
Köszi!
ALU
Hali!
PC37-hez bontott első futóművet nem tud valaki?
Köszi!
Új minták vannak az oldalon, illetve a hidegebb időre gondolva, már pulcsiban is magadon lehet kedvenced:

www.motoros-polo.hu
Eladó Honda logos, CBR felíratos tankpadok:
Hello!
A fejidom tartó konzol anyaga alu vagy müanyag?
oké!
Thx!
Azért ha leesik valami K5-6 cucc gondolj rám!
szívesen ! örülök neki! használd egészséggel!
helo. sajnos elkeltek a tükrök! csak nincs külön fényképem a lábtartókról. de oda is írtam csak, szerintem nem olvastad végig a hirdetést . ( semmi gond ) hali!
Facca lett a tárcsa! Köszönöm szépen!
helo. sajnos nincs ijenem.
szia a tükrökért mit kérsz ?
Szia Vör7 !
Nekem a fejidomba való műanyag bolhára lenne szükségem.
CBR 600rr 08'
eladó cbr 600 rr 03-04 hez összes lábtartó kompletten balesetmentesen! valamint egy új oldalsztender. (tükrök elkeltek). ugyanitt 2007-2010 cbr 600rr -hez új és újszerű alkatrészek , féktárcsák , hűtők stb. 0620/992-4528
Szia!
Tankeső eset mostanában?
Fényszórót keresek 05-ös géphez!
Hello! Csemegézzetek..... Akad még egy két müanyag.
adom...