Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy baromság enyémbe lassan 20.000 km lesz és nem volt baja de biztos ők nem cseréltek olajat
http://youtu.be/qc0Fe8q8BbA szereti a focit...[/L] (mert én nem )
elkopott a gumi...?
Ja, hát itt még talán senki nem látta élőben olyan új volt...(de ha megfigyeled minden évben ez van amikor egy új modell kerül bemutatásra....) De ha tényleg olyan rossz motor lenne, akkor a MotoGP-be, vagyis a Moto2-be se ezt az erőforrást használnák.
pl ha megnézed itt a hozzászólásokat mindenki leszarozza meg lecsúnyázza de szerintem csak mert még új volt :D
http://sportmotor.hu/motoros_h...
még szokniuk kellett. de a tiéd nagyon szép. akrával h szól? azt a középdobot vagy mit kiiktattad?
azaz...?
Én mindig cserélem a szűrőt is nem hagyom ki sem a légszűrőt
Miért térsz vissza?
Oké, rendben! Köszi!
Persze nagy szar az egész, mert nem lehet vele menni sárban meg hegyek között(vagy ez csak nekem probléma? )

Úton, nem verseny körülmények közt 5.1 - 5.5L-es fogyasztása van(nekem ez tetszik benne a legjobban), viszont mint írtam fentebb én Enduróztam egész eddíg, csak most bepróbálkoztam az utcai stílussal is. Eddigi tapasztalataim, hogy megbízható, erősebb mint 2003-2006ig, és szép is.
De már gondolkodom azon, hogy visszatérek terepre vagy supermotora....
2,9 kell bele konyv szerint, ha csereled a szurot is. Igy pont a min max kozott all feluton a szint!
Nekem még csak használatból eredő hibája volt...
Így van:)
nem tudom már melyik honlapon olvastam voltak hozzászólások és mindenki mondta h egy nagy szar az egész de én nem nagyon hiszem h a Honda szar lenne.
Ilyenről én nem hallottam és nem is tapasztaltam
az igaz hogy a 2007 utáni ( újabb széria) cbr 600 rr-eknek sok a hibájuk? mert vhol olvastam h mindig van vmi bajuk. ez mennyire igaz?
nem tudom de a 2008 asba 3.1megy bele
Üdv! 2003-as 600rr-be a 3,2-3,3liter olaj sok?
üdv. elvileg nem jó rá.
2005-ösre nem jó ez a kipu?
előző hirdetéshez tartozik! 2007-2008 évjárthoz valók!
eladó cbr 600rr 2006-2007-évj.-hoz, two-brothers karbondob összekötőcsővel 65 eft., sérült és ép idomok egybe 90 eft., hibátlan első és hátsólámpák., " komplett gyári rendszer 40 eft, " tel: 0620/992-4528
sziasztok.
nem találtam cbr 400rr,-topicot ezért írok ide.
egy havernak kellene a 93 cbr 400rr-be :
fordulatszámmérő jeladó( a baloldali dekniben van)
megköszönném ha segítenétek.
esetleg ha tudtok honda bontókat.

széles utat.
TBR, ez nem is kérdéses...
chip nevü sprai