Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyél rá egy dobot katalizátor ki nekem is repül a kat belőle és kap egy power commandert ugy lesz hang és erő is
ja ockééééé
Jaa vagom, nemis erdekel +-3 LE mer sztem eszre se vennem! Xpress linkelte a tesztet onnan masoltam ki!
nem tudom te mennyi erőt várnál egy dobcserétöl de kb semmit nem kapsz...
D&D: Megjegyzés: Ha olyan teljesitménye lenne, mint amilyen a hangja, ez lenne a legnyerőbb cső
Erő: 4 pont Hang: 5 pont
egy kis "fasz" amit beledugsz és halkabb
a db killer kifejezés mit rejt pontosan magában?
jocce hunt nevü fórumozó barátomnak rs5 van de beszarás hogyan szól a dob Zalaegerszegen a városban mindenki feje arra volt mikor mentünk
Honnan tudjam? Google a barátod.
DB killer az van mindegyikhez? Meg kulfoldon mennyire paraztatnak vele?
A D&D meg a Two brothers cégnek vannak a leghangosabb kipujai (már ami még normális és nem egy szimpla cső). Esetleg a Bódis nem éppen street legal kipujai.
Itt van videó is.
Meg irjatok egy 4-5 felet!
TBR a legjobb ...
az is elég hangos, de a többi az biztos hogy veri, én Aratát vennék
találtam egy elég jó kipu tesztet megéri meglesni
http://www.motorland.hu/Techni...

lehangosabb a teszt szerint a kerker, d&d, promotive exhaust, Vance&Hines ,

ez mind szép és jó de melyiket gyárthatják rr-re is?
mivv is
yoshi,arata,2 tesó,d&d,sato,jardine....
Jajaa, ezt mar enis regota kutatom, hogy melyik a leghangosabb kipu RR re.. Amit lehet hallani 5km rol h tepik neki de van hangja kis fordulaton is. Van benn mely rendesen, meg belehet vele kapcsolni a riasztokat.. Melyikre illik a legjobban a leiras?
akkor mondjatok valami jó kiput amivel hasonlót érhetek el, ti vagytok a mesterek two brodi hangja nagyon messze van tőle?
állat
annak a csöves megoldásnak szerintem a szelepeid nem igazán örülnének
De. A D&D.
A napokban lent volt a kipum és hát mit mondjak, megdöbbentett a moci hangj Ha én igy járnám a mocit azért a zsaruk büntetnek? Ha pl csak egy csövet kivezetek hátra vagy ilyesmi... nincs olyan sportkipu amivel el lehetne érni olyan hangzást mint kipu nélkül?
keresek cbr 600rr 2007-2008-hoz mindkétoldali kormánycsutkát, kuplungkart plussz amin rajta van a kar, egy kormányvégsújt.