Sziasztok!
Most jelentkezett nálam egy kisebb probléma, mikor adnám rá a gyújtást a motorra akad a gyújtáskapcsoló, illetve a kulcs is ragad mikor húznám ki.
Van valakinek valamilyen tippje, mivel lenne érdemes befújni?
Ha érdekel valakit szervizsátor elado (nem tescos) 6x3 Méter 4-fokozatban álithato 0,5x1M-re ösze hajthato 120,000Ft ujonan 240,000-270,000Ft szokták adni. A ponyvát lecseréltettem uv állora. Meg jőtt egy pár gumi is.
Vkinek van futóműbeállítása 2007-08-as 600rr-re? Hungaroringra való, vagy pályára, vagy utcára esetleg? Láttam vhol, hogy a Motorrad csinált, csak nem találom már. Segítségeteket előre is köszönöm.
lehet hogy az lesz előbb kerültem haverral egyet mert már motorhiányom van teljesen, egy buell xb9r volt a szerencsés...annak a hangja természet feletti mint egy 2000es choppernek,vadállat
Ja meg:
A legjobb átlagos teljesitményt akarom...
1. Devil
2. Yoshimura
3. Akrapovic / Kerker
4. Two Brothers
5. D&D
Ha 4 meg 5 pontot kapott akkor hogy a picsába lett csak 5-ik a Yoshimura meg 4-2-vel 2-ik?
Szóval inkább olvasd végig a tesztet mert ugyan annyi erőt hoz mint a többi a pontozással meg nem tudom mit akartak.
Nekem nincsbenn szerencsere katalizator, mer amcsi ott meg nem nagyon foglalkoznak korny vedelemmel..
Meg nekem kilett belezve a hatso dob 100% ures most! Eg es fold a gyarihoz kepest. De kurva magas hangja van, nincs benn semmi mely szinte.. Kicsit olyan mint egy lakotelepi golf1 nek.. De 10+ folott alllat
Most jelentkezett nálam egy kisebb probléma, mikor adnám rá a gyújtást a motorra akad a gyújtáskapcsoló, illetve a kulcs is ragad mikor húznám ki.
Van valakinek valamilyen tippje, mivel lenne érdemes befújni?
Azt már láttad is
diablo corsa vagy d209 vagy d211 mien árba van mester ?
nálam a katalizátorban van a szonda azt kell visszakötni csak és készen is van
A legjobb átlagos teljesitményt akarom...
1. Devil
2. Yoshimura
3. Akrapovic / Kerker
4. Two Brothers
5. D&D
Ha 4 meg 5 pontot kapott akkor hogy a picsába lett csak 5-ik a Yoshimura meg 4-2-vel 2-ik?
Szóval inkább olvasd végig a tesztet mert ugyan annyi erőt hoz mint a többi a pontozással meg nem tudom mit akartak.
Meg nekem kilett belezve a hatso dob 100% ures most! Eg es fold a gyarihoz kepest. De kurva magas hangja van, nincs benn semmi mely szinte.. Kicsit olyan mint egy lakotelepi golf1 nek.. De 10+ folott alllat