Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cbr 600rr, 2003-2004 évjárathoz , keveset használt gyári dob ,lemezekkel együtt, ár 15 eft, összes gyári lábtartó konzollal, fékpedállal, oldalsztenderrel, (tükrök már elkeltek) elsőülés, valamint elsőlámpa eladó megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
A kettő ugyan az, de igazad van a patkót külön kell megvenni valszeg azért,mert több motor tipúshoz gyártanak igy nem tudják a táska mellé csomagolni.De kiváló minőség,több féle táskát tudsz rátenni.Az enyiménél Pl az oldalsó zsebet le lehet cibzározni és övtáskaként használni.
Nem tudja valaki hogy a 2007-es fehér/szürke 600rr szürkéjének mi a színkódja?
Itt árulnak egyet például.
itt
csőváz! lehet 2005-ös rr-re bukógombát tenni és hogy? köszi
Szeva!

Nekem sikerült egy fasza kis HELD táskát vennem a Lujziba. Kerestem most is hogy be tudjam linkelni, de valószínűleg megszűnt a gyártása.
Mivel műanyag tankom van nekem is elég gáz volt a válogatás.
A táska bővíthető, hátitáskaként is használható, elején kis rész lecsatolható övtáskának, térképtartós, navi tartó, szóval minden.
Felfogatás:
Elől a kormány előtt átfűzve, gyorscsati.
Hátul (ülésnél), van egy talpa, amin lóg két öv. A két öv ülés leszedése után rögzíthető ahova becsúszik az ülés 2 füle. Ezután a talpat ráfektetem a tankra, tépőzáras a teteje, a táska aljának egy kis része is, azt kell ráfogatni. Este dobok be képet róla ha kell.
Akkor ez olyasmi megoldás, mint a Bags Connection. Csak ott külön kell fizetni a tartóért és a táskáért. Kedvesek.
Szia, nekem sw-motech-em van.
Kapsz egy patkót azt fel kell csavarozni a tanksapka keretjére.
Persze mindent adnak a szetben. A táska pedig gyors csatival csatlakozik a patkohz.
hétvégén motoros találkozó Zalaegerszegen szeretettel várunk nindenkit
na csá valami jó ötlet kéne a hátsó dobot felfüggeszteni az ülés alá.
köszi
Zseby-nek van egy (legalább is én tőle láttam először) egy nagyon jó megoldása arra az esetre, ha nem viszel utast. Gyors és stabil. A hátsó ülés alatt megy áta táska pántja, így ha le akarod venni, csak az ülést kell kikulcsolni. Lényegében egy tankáska hátul .
Ti milyen tanktáskát használtok a műanyag borításos tankon? Vagy csak hátizsák?
Úgy néz ki, hogy ritka mint a fehér Zorro . Nem találtam sajna. 1 van, de az meg nem olyan színű (az enyém arany). Azért köszi.
Nem néztem még, csak vaterán, de ott nem találtam. Köszönöm, meglesem, hátha...
nézted már EBAY-en
Segítsetek légyszi, mert itt a nyár, és sehol nem találok értelmes áron bal villaszárat a '05-ös 600 RR-re. Csak a külső részre lenne szükségem (hüvely, csizma, meg nem is tudom hány féle megnevezést hallottam már), de természetesen ha csak egyben van eladó jó áron, akkor is érdekel a dolog. Néhány bontót megkérdeztem, de horror árak vannak.
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni.
Kaptam pár jo gumát.ha kell szoljatok D211 N-tec 190/55R17 (2009-esek) Pirellik
Vasárnap esti ring?Valaki ? Mi megyünk
Hja, emlegetjük. 7végén mentem 400at! :) Fvár, Csákvár, Dobogókő, Esztergom, Visegrád,Nagymaros (komp), Vác, Budapest...többire nem emlékszem.
Motorozik valaki Pest vagy környékén?:) Sajnos egyedül maradtam:)
Sziasztok nem ide való elnézést. de egy sziveséget kérnék hogy ezen a linken : http://www.mobiltelo.hu/29643 regisztráljatok naponta ingyen 5 sms.. egy próbát meg ér! elnézést mégegyszer
Hali!
Nem tudja valaki, hogy elfogadják műszakin a KPM-nél a sportdobot (Leo Vince SBK aluminium)? Annyit tudok, hogy a hangot ellenőrzik és az 102dB lehet max.
Mikor lesz a emlegetett RR tali?:)
Üléspúp mennyi? Az idomokon még agyalok...
eladó üléspúp újszerű állapotban cbr 600rr -re 2007-től , hibátlan első és hátsólámpa, sérült és ép idomok, gyári kip. rendszer exup- al, valamint sportdobok 0620/992-4528