Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéne menni a fokozat kijelzőért.....
anélkül elveszek a sok sebességi fokozat közöt....
de ha minden hétvégén ilyen xar idő lesz akkor lesz időm átalakítani automatává....
Hát amint jó idő lesz és arra járok. :) Vagy ha eljössz erre. :)
megmutatod valamikor élőben?
és mikor látom ezt a faroszériát végre?
Fene egye meg mindig akkor kerül fel valami fasza dob mire elköltöm a pénzt másra bezzeg mikor kérdezősködök sehol semmi
Ilyet? Nem bánod meg.
itt róla a kép
Bocs, mármint neked van sokkal magasabb.
Neked milyen fajta dupla bubis plexid van? Enyémnél sokkal magasabb.
egyetértek ez igy igaz
értem, köszi!
...inkább vedd meg azt a tbr dobot végre!
szerintem egy 600 as tökéletes kezdésnek ez a 125.250.400 ez csak pénzpazarlás nagy a bukta mindig ha valakinek van érzéke és esze akkor lehet 1.re egy 1000 ese is én pl még egyszer nem venék 600-ast sem csakis 1000
mért ne?
Nem erős de kisebbet ne vegyél
Szerintetek 600rr kezdőknek erős motor? :)
nézze meg nekem valaki hogy mennek e az indexei müszerfal nélkül, nagyon fontos lenne! nem tudok rájönni hol a hiba
igen, az a gyári amit a váznyúlványhoz csavarozol műanyagok azzal együtt 30 eft. szinte új minden! bocs ha értelmetlen ! ami a képen van úgy egybe 30., a két gyári műanyag nélkül 25 !
helo! 65 eft. nagyon brutál a hangja.
Repsol, Motul, Castrol, Liqui Molly, Elf, Valvoline. Talán nem hagytam ki semmit. Ezek közül érdemes! Én Castrolt használok, nagyon jó !
nekem 3.1l ment bele kb, mert 3nál még szinte nem is mutatott a mérő az oldalán. tettem hozzá még egy decit és most már maxnál egy picit lejjebb áll.
Kérlek dobj egy árat az idomokra, akár mail-ben is lehet: badzoli kukac yahoo.com
Engem komolyan érdekelne a Rizoma hátsó rendszámtartó és az Akrapovic dob is. Írj e-mailt az árakkal.(Two Brothers-ről is.)
exup69(kukac)gmaildotcom
és a 10w40-esből melyik márkát használjátok?
szia mibe fájna a two b dob?