Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a yuasa nem olcsó de nézd meg a http://www.nagyvas.hu/
Azért megnézem hogy milyen akksit tudsz te 5 ezerért?!
Gyári is van vagy 40.
Ráköltesz 100.000 forintokat 1 motorra, erre egy 5 ezer forintos aksin spórolsz? Hmm érdekes..

Gumi témára hozzászólva. 2.8-as körüli guminyomás? te jó ég ez nem traktor! Bár mondjuk sokan tippelve azt hiszik minél nagyobb a bar annál nagyobb a tapadás. Ha a gumi nyomása minél nagyobb az azt jelenti, hogy a belső nyomás mégjobban kifelé tolja a gumi falát, ezáltal a gumi ruganyossága csökken. Tehát ha minél nagyobb a nyomás annál jobban fog pattogni 1 kátyútól. Ha valakit érdekel az én guminyomásom utcára. elől 1.9 hátul 2.2 pályán 1.8-1.9 hátul 2.1
valakinek eladó kipu tömitése 05-re győr közelében? oda ahova megy a slip on, vagy nemtudom hogyan magyarázzam. 2 cső közé :)
tud valaki valahol occsójó akksit? SOS kellene.
egy csepeli srác csinálta bele. Egy plexi cső van beletéve azt hiszem körkörösen megreszelve a felülete finoman, az töri meg a fényt, a sarkokban meg a LED-ek adják a fényt. Nem nagy trükk, viszont a ragasztott lámpát meg kell bontani hozzá. A végeredményért szerintem megéri. ;)
Helló! A lámpád nagyon tetszik!
Ez a kék világítás így kapható Hondára, vagy egy másfajtát alakítottál át bele?
Küldtem sms-t
Nekem 2,2 elől-hátul és teljesen jól viselkednek a pirelli diablo corsa III-sok
én pedig keményítettem a gyárihoz képest
A gyári guminyomás-értékek számolnak az utas súlyával is. Ha nem vagy mázsa fölötti súlyú akkor bőven elég 2.2 előre, 2.5 hátra. Jobban tapad, hamarabb melegszik.
A 7végén 2személyeztem vele sokat, semmi gond nem volt, amúgy a moci úgy van beállítva mint 1 hajó, elég puha, ezeken a szar utakon nem ráz szét, pályán persze sokkal rosszabb lenne...
Szia a 2.9 baromi sok szerintem én hátul 2.4 el járok
Jól hangzik, kicsit messze van Fvártól. Most 190-es guma van fent, így aligha lenne esélyem gyorsuláson...
Minden motoron ez van a lengövillán suzuki yamaha kava.honda ez egy szak szöveg.
Elöl 2,5, hátul 2,9, én úgy tudom ez a Honda 600 nyomás.
bocs
Gumiáttekintö mire jó
2,4 körül van nekem benne, 2 személlyel nagyon faszán lehet döntögetni.
utcán .pályara tavaj csak szikt raktam fel Bristont
utca vagy pálya nálam utca a Michelin 2.2 hátul
Az a baj hogy nem igazán tudtam rájöni a megfelelö nyomás értékre.2,0bárnál csuszkált 2,4 nem melegedett elégé .pl a pirelli -Metzeler 2,1bar müködött jol a briston 1,9-2,0 nél
Itt ni
Most megnézem majd mit bírnak a 2CT misik. 16.500-nál kerültek fel, 2000 km már belement. Én jónak tartom de kipróbálnám ezeket a dunlop-okat, amikor túrázunk a dunlopok simán 1,5szer melegebbek mint a misik.