Neken volt fent Michelin 2ct ,Pilot power, Metzeler racetek ,Bridgeston Bt16 002- 003 . Pirelli super corsa, de minden abroncsnak más a viszajelzése.Nem asztmondom hogy rosszak de a dunlop olyan határokat megenged ahol a vetélytársak elvéreznek.(fékezési pont -kigyorsitás-kanyar stabilitás-csuszáshatár)
Gsxr-1000 k4 yoshimura hengerfely tumingolt D209gp KB 4000-4500KM attol függ manyit egykerekezik a spanom .R1 2005-ös Kb6800 ö kijár szlovákba szerpentinezni .k8 gsxr 211Gp 5500km tura szerpentin.De néha felmennek nyiltnapra vagy MERSZ-Re. ezek a hátsogumi futás teljesitményei Pálya napra is nyugotan mehesz vele.
Nekem most új misi 2CT-s van hátul, első gummám még pont kibírja, aztán gondolkodóba estem, hogy be kéne raktároznom valami finomságot ha kell legyen. Dunlop-okat mindenki dicséri, ezért a köv garnitúrám az lesz és megpróbálom. Pályázol is?
Mennyi km mennek el a Dunlopok?
a 2CT Pár 65E 2010 dot D209Quali 53E 2009dot de a 209GP soft/medium 64E2009 dot(nekem most ez van fent ,de a misi a nyomába se ér)Tartoság viszajelzés terén a legjobb a dunlop most a piacon szerintem és mások szerint is
Bár nem csodálkozom, mert mikor láttál Dújvban a dögös vörössel, akkor is autóval voltál ugyebár....
Most nekem is van egy kis gondom a géppel... és nagyon bosszant
nem csak most már menni nincs időm, csak tuningolni. Benya helyett arra költök. :) De lassan már nem tudom mit találjak ki. Majd teszek fel új képeket nemsokára, szerintem elég fullos már a kis darázs. Lassan rajta van még egy motor ára. :)
Mennyi km mennek el a Dunlopok?
Michelin Pilot Power 2 CT (180\55R17 és 120\70R17) párban?
Dunlop-ból miket mennyiért tudsz párban?
Csak újak!
Most nekem is van egy kis gondom a géppel... és nagyon bosszant
CNC lábtartóvédő
rendszámtartó
tankpad
plexi
fok.kijelző
Mi az az rmcp? Az is hozzátartozik?
Ennek mi értelme?
Honnan tudod? Te is épp a klotyón voltál? :)
Nekem is a porvédő szimmeringnél könnyezet az első teló aztán Bandival kicseréltük