Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neken volt fent Michelin 2ct ,Pilot power, Metzeler racetek ,Bridgeston Bt16 002- 003 . Pirelli super corsa, de minden abroncsnak más a viszajelzése.Nem asztmondom hogy rosszak de a dunlop olyan határokat megenged ahol a vetélytársak elvéreznek.(fékezési pont -kigyorsitás-kanyar stabilitás-csuszáshatár)
Gsxr-1000 k4 yoshimura hengerfely tumingolt D209gp KB 4000-4500KM attol függ manyit egykerekezik a spanom .R1 2005-ös Kb6800 ö kijár szlovákba szerpentinezni .k8 gsxr 211Gp 5500km tura szerpentin.De néha felmennek nyiltnapra vagy MERSZ-Re. ezek a hátsogumi futás teljesitményei Pálya napra is nyugotan mehesz vele.
Nekem most új misi 2CT-s van hátul, első gummám még pont kibírja, aztán gondolkodóba estem, hogy be kéne raktároznom valami finomságot ha kell legyen. Dunlop-okat mindenki dicséri, ezért a köv garnitúrám az lesz és megpróbálom. Pályázol is?
Mennyi km mennek el a Dunlopok?
a 2CT Pár 65E 2010 dot D209Quali 53E 2009dot de a 209GP soft/medium 64E2009 dot(nekem most ez van fent ,de a misi a nyomába se ér)Tartoság viszajelzés terén a legjobb a dunlop most a piacon szerintem és mások szerint is
Üdv!

Michelin Pilot Power 2 CT (180\55R17 és 120\70R17) párban?
Dunlop-ból miket mennyiért tudsz párban?
Csak újak!
Ha motorgumi kellene hivjatok
Mikor? Hol?
Bár nem csodálkozom, mert mikor láttál Dújvban a dögös vörössel, akkor is autóval voltál ugyebár....
Most nekem is van egy kis gondom a géppel... és nagyon bosszant
katalógusból néztem
most idén én is kicsit faragtam rajta

CNC lábtartóvédő
rendszámtartó
tankpad
plexi
fok.kijelző

jó, kicsit lehet túloztam, de majdnem több időt töltöttem mostanában szerelgetéssel, mint motorozással. Szét volt kapva kicsit.
ezt csak úgy benyomtad gogliba vagy mi?
Mi az az rmcp? Az is hozzátartozik?
"már menni nincs időm, csak tuningolni"
Ennek mi értelme?
Cbr600rr 03-04 battery rmcp ytz10s
ez a simsonodé? :)
nem csak most már menni nincs időm, csak tuningolni. Benya helyett arra költök. :) De lassan már nem tudom mit találjak ki. Majd teszek fel új képeket nemsokára, szerintem elég fullos már a kis darázs. Lassan rajta van még egy motor ára. :)
YTZ10 ?
most már Zafirával jár a wc-re
meg tudná valaki mondani 03-04-es RR akksijának azt az Y-nal kezdődő kódját? Enyémben már nem a gyári akksi van, hanem valami más típusba való.
lehet becsípte a szélét - nálam is az volt a gond 2-3 ezer km után
Hello Szöszi! :)
Honnan tudod? Te is épp a klotyón voltál? :)
Mi lett veled Árpi? Régen a klotyóra is a sárga döggel jártál
olajat tavaly tavasszal cseréltettem. Alig mentem 2-3 ezret azóta.
ha már szimmeringet cserélsz akkor olajat is !
Nekem is a porvédő szimmeringnél könnyezet az első teló aztán Bandival kicseréltük