Tegnap meg akartam lesni az új gépezetet, de aztán nem futottunk össze
Barátnőm látott hogy ott vagy, jól elvegyültél ezek szerint. Nikit sem láttam. Ott volt egyébként?
köszi, te amúgy tegnap nem voltál polgárdiban? nekem nem kapcsolt be még 110nél sem... aztán nem indult el, megnéztük a kábeleket meg a biztosítékokat kiszedegettük utána jó volt, lehet hogy nem érintkezett valami
Leszeded a tükröket, kilazítod a 6db csavart, majd kiemeled a gyári plexit, behelyezed, beigazítod az újat, megkapatod a csavarokat, beilleszted pontosan, érzéssel meghúzod (nem megtépni!), tükrök vissza és kész is. Illetve közben mint említettem, filckorong felragaszt, kb a képen a PUIG felirat fölé...
A 07esen kb 10 perc a fejidom plexicseréje, ha nagyon lassú vagy. Viszont javaslom, hogy a kis helyzetjelző fölötti részre, ahova a plexi csúcsos vége felfekszik, ragasszatok egy kis csúszásgátló filcdarabot, mert a gyári plexin belülről van egy vastag szivacs, ami a tuning plexiken nincs és fura hangja lesz nélküle.
Heló!
Hol találom ezt a könyvet vagy robbantott ábrát ? Én is lecserélem a gyári plexit, csak még nézegetem, hogy mit is kellene leszedni, hogy hozzáférjek
egy vödör tiszta melegvíz, egy puha szivacs és türelem. én egyszerűen csorgatom az idomra a meleg vizet, a dögök szépen megszívják magukat és a puha szivacs pár perc múlva pedig gyönyörűen lehozza. semmi mosószer, semmi fényezés fakító bogároldó, környezetkímélő, tiszta és alapos megoldás.
:)
szia vör!
megtaláltam a pc40 szervízkönyvét neten, és a robbantott ábra után úgy döntöttem, hogy márkaszervízben szerelik be
jobb a békesség, meg ők naponta csinálják ezt.. ugyanis szétszedni még okés, de visszaszerelni, lekell bontani hozzá a fejidomot, 40-50 perces meló szerelőnek, aki ért is hozzá.
nagyon kíváncsi leszek, hogy fog szerepelni ez a plexi, gyönyörűnek gyönyörű, és ha legalább ilyen hatékony is lesz.. mert a gyári tanktáskával egy nagy kaka, 160 felett már nagyon kényelmetlen :(
Barátnőm látott hogy ott vagy, jól elvegyültél ezek szerint. Nikit sem láttam. Ott volt egyébként?
103 fok-nál kapcsol!
Hol találom ezt a könyvet vagy robbantott ábrát ? Én is lecserélem a gyári plexit, csak még nézegetem, hogy mit is kellene leszedni, hogy hozzáférjek
egy vödör tiszta melegvíz, egy puha szivacs és türelem. én egyszerűen csorgatom az idomra a meleg vizet, a dögök szépen megszívják magukat és a puha szivacs pár perc múlva pedig gyönyörűen lehozza. semmi mosószer, semmi fényezés fakító bogároldó, környezetkímélő, tiszta és alapos megoldás.
:)
megtaláltam a pc40 szervízkönyvét neten, és a robbantott ábra után úgy döntöttem, hogy márkaszervízben szerelik be
jobb a békesség, meg ők naponta csinálják ezt.. ugyanis szétszedni még okés, de visszaszerelni, lekell bontani hozzá a fejidomot, 40-50 perces meló szerelőnek, aki ért is hozzá.
nagyon kíváncsi leszek, hogy fog szerepelni ez a plexi, gyönyörűnek gyönyörű, és ha legalább ilyen hatékony is lesz.. mert a gyári tanktáskával egy nagy kaka, 160 felett már nagyon kényelmetlen :(
A hűtőt mivel tisztítjátok? Mert nekem az is tele megy mindig szúnyoggal meg stb.
0620 371 73 81