terhelővilla a zárlatot? Mi a fene az? Nem is hallottam még róla. :)
telóval kapcs.? Hát, hogy mennyire nehéz azt szétszedni úgy, hogy ne baxam szét. Vagyis ha megveszem a szimeringet, akkor nekiálljak én vajon, vagy bízzam inkább több ezerért szerelőre?
aksi csere legyen az első amit megcsinálsz!
Egyébként ami búg 1-2 mp-ig az IGEN a benzinpumpád. Menetközben a generátorod tölti az aksit de most ha a csepptöltőd lószart se töltött jó formán akkor a generátor se fog sokkal többet. Amúgy meg hogy menetközben leáll ott pedig szerintem valahol megszűnik az áram és elveszi a gyújtást. Érdemes lenne komolyan átnézni.
Hasonló gond nekem is volt a Suzukival: nem indult be csak tolásra.
De nekem az elektronika tiltott le mert 20ezer kmnél még nem volt gyertya+légszütyi cserélve és azon a részen a jeladók le tiltották a motor indítást. ki lettek cserélve és azóta minden fasza
ha kell jó szerelő akkor tudok adni címet itt Kunszentmiklós-on.
P. Lajos a neve és nagyon precíz ember biztos ismered - kék hayabusája van
hát arra már rájöttem, hogy cserés, mert pár nap alatt csepptöltővel alig ment rá valami, de nem gondoltam, hogy ha rossz, akkor leáll a motor. Mindenesetre köszi a tippet, új akksit úgyis kell venni, meglátom mi lesz utána.
Más...
első telót szedte már szét valaki? Valószínű szimeringes, mert a villa alján kicsit olajos szokott lenni.
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy az RR motorozás közben egyszer csak rövid ütemekre leáll a motor, illetve lefullad? Aztán ha rávágod a kuplungot, akkor esetleg újra beindul, de kis idő múlva megint döcög, leáll és ez ismétlődik. Mert nekem ez a problémám most és nem tudom mitől van. :( Mikor leáll, az olajnyomás visszajelző lámpa világít, de majdnem max.-on van a motorolajszint, meg a tank is benyával természetesen. Nem tudom összefüggésben lehet-e ez azzal, hogy gyenge az akksim, nem is tudtam feltölteni, így önindítóval elindítani sem, csak betolni. Ugye, ha gyújtásra rakod, akkor van valami kis felpörgő, búgó hang 1-2 mp-ig. Azt mondták a benzinpumpa. Gyenge akksinál még ezt se nagyon csinálja, de van, hogy a bal idom alatt levő 3 relé közül 1 folyamatosan kattog, állítólag egyik pont a benzinpumpa reléje. Szóval nem tudom mi függ össze mivel, vagy miért fulladozik le a gép,de soha nem csinált még ilyet. :( Gondolom nem kap üzemanyagot.
Bárminemű segítséget, vagy hasonló tapasztalatot, megoldást előre is köszönök! Üdv., Árpi
Sokáig nem voltam, de most néha van időm felnézni. Ha esetleg valaki tud valamilyen pályanapról, az írja le ide kérem, mert már a fene se tud kiigazodni a Hring honlapján. Előre is köszönöm!
Rocky Shancus éledjetek! Mehetünk valamerre császkálni, csak új telefonom lett és nem tudom a telefonszámaitokat.
Itt a jóidőőőő (bár most esik)! Szombat-vasárnap sirály volt! Fvár-Siófok-Pécs-Dráváig, kb. 240 km. Pellérdi 125cc RR-es lánynak üzenem, hogy ide írhat! :)
telóval kapcs.? Hát, hogy mennyire nehéz azt szétszedni úgy, hogy ne baxam szét. Vagyis ha megveszem a szimeringet, akkor nekiálljak én vajon, vagy bízzam inkább több ezerért szerelőre?
Egyébként ami búg 1-2 mp-ig az IGEN a benzinpumpád. Menetközben a generátorod tölti az aksit de most ha a csepptöltőd lószart se töltött jó formán akkor a generátor se fog sokkal többet. Amúgy meg hogy menetközben leáll ott pedig szerintem valahol megszűnik az áram és elveszi a gyújtást. Érdemes lenne komolyan átnézni.
Hasonló gond nekem is volt a Suzukival: nem indult be csak tolásra.
De nekem az elektronika tiltott le mert 20ezer kmnél még nem volt gyertya+légszütyi cserélve és azon a részen a jeladók le tiltották a motor indítást. ki lettek cserélve és azóta minden fasza
ha kell jó szerelő akkor tudok adni címet itt Kunszentmiklós-on.
P. Lajos a neve és nagyon precíz ember biztos ismered - kék hayabusája van
Mi a kérdés a telóval kapcsolatban?
Más...
első telót szedte már szét valaki? Valószínű szimeringes, mert a villa alján kicsit olajos szokott lenni.
Bárminemű segítséget, vagy hasonló tapasztalatot, megoldást előre is köszönök! Üdv., Árpi
Pályaestek kb 2hetente...
Sokáig nem voltam, de most néha van időm felnézni. Ha esetleg valaki tud valamilyen pályanapról, az írja le ide kérem, mert már a fene se tud kiigazodni a Hring honlapján. Előre is köszönöm!
Rocky Shancus éledjetek! Mehetünk valamerre császkálni, csak új telefonom lett és nem tudom a telefonszámaitokat.
Más mint az R6. Az egy 99-es karbis moci volt, ez pedig egy 06-os injektoros. De mindkettőt egyformán szeretem/ttem. :)