Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teló:szerintem csináltasd meg olyan valakivel aki ért hozzá ,az a pár ezer forint nem lehet gond egy ilyen kényes alkatrésznél
jaja, ismerem kösz. Akksicsere után kiderül, hogy beborul-e.
terhelővilla a zárlatot? Mi a fene az? Nem is hallottam még róla. :)
telóval kapcs.? Hát, hogy mennyire nehéz azt szétszedni úgy, hogy ne baxam szét. Vagyis ha megveszem a szimeringet, akkor nekiálljak én vajon, vagy bízzam inkább több ezerért szerelőre?
aksi csere legyen az első amit megcsinálsz!
Egyébként ami búg 1-2 mp-ig az IGEN a benzinpumpád. Menetközben a generátorod tölti az aksit de most ha a csepptöltőd lószart se töltött jó formán akkor a generátor se fog sokkal többet. Amúgy meg hogy menetközben leáll ott pedig szerintem valahol megszűnik az áram és elveszi a gyújtást. Érdemes lenne komolyan átnézni.

Hasonló gond nekem is volt a Suzukival: nem indult be csak tolásra.
De nekem az elektronika tiltott le mert 20ezer kmnél még nem volt gyertya+légszütyi cserélve és azon a részen a jeladók le tiltották a motor indítást. ki lettek cserélve és azóta minden fasza

ha kell jó szerelő akkor tudok adni címet itt Kunszentmiklós-on.
P. Lajos a neve és nagyon precíz ember biztos ismered - kék hayabusája van
Egy terhelővilla megmondja

Mi a kérdés a telóval kapcsolatban?
elszóltad magad jobb lesz vigyáznom nehogy egyiok este hazamotorzz vele :D
amúgy azt honnan tudod, hogy cellazárlatos?
hát arra már rájöttem, hogy cserés, mert pár nap alatt csepptöltővel alig ment rá valami, de nem gondoltam, hogy ha rossz, akkor leáll a motor. Mindenesetre köszi a tippet, új akksit úgyis kell venni, meglátom mi lesz utána.
Más...
első telót szedte már szét valaki? Valószínű szimeringes, mert a villa alján kicsit olajos szokott lenni.
Az enyem ugyanezt csinalta! Cellazarlatos volt az akksi..
de ha egyszer már elindul a gép betolás után, akkor megy a generátor is, nem elég neki?
Akku csere,töltés ellenőrzés...vagy fordítva
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy az RR motorozás közben egyszer csak rövid ütemekre leáll a motor, illetve lefullad? Aztán ha rávágod a kuplungot, akkor esetleg újra beindul, de kis idő múlva megint döcög, leáll és ez ismétlődik. Mert nekem ez a problémám most és nem tudom mitől van. :( Mikor leáll, az olajnyomás visszajelző lámpa világít, de majdnem max.-on van a motorolajszint, meg a tank is benyával természetesen. Nem tudom összefüggésben lehet-e ez azzal, hogy gyenge az akksim, nem is tudtam feltölteni, így önindítóval elindítani sem, csak betolni. Ugye, ha gyújtásra rakod, akkor van valami kis felpörgő, búgó hang 1-2 mp-ig. Azt mondták a benzinpumpa. Gyenge akksinál még ezt se nagyon csinálja, de van, hogy a bal idom alatt levő 3 relé közül 1 folyamatosan kattog, állítólag egyik pont a benzinpumpa reléje. Szóval nem tudom mi függ össze mivel, vagy miért fulladozik le a gép,de soha nem csinált még ilyet. :( Gondolom nem kap üzemanyagot.
Bárminemű segítséget, vagy hasonló tapasztalatot, megoldást előre is köszönök! Üdv., Árpi
www.mersz.hu
Pályaestek kb 2hetente...
pályamotorzás topicabna sztem minden hasznos információt meglelsz a Hringi pályázásokkal kapcsolatban...
Üdv mindenkinek!

Sokáig nem voltam, de most néha van időm felnézni. Ha esetleg valaki tud valamilyen pályanapról, az írja le ide kérem, mert már a fene se tud kiigazodni a Hring honlapján. Előre is köszönöm!

Rocky Shancus éledjetek! Mehetünk valamerre császkálni, csak új telefonom lett és nem tudom a telefonszámaitokat.
Vasárnap gyorsulás jer te is és aki tud jöjjön
Itt a jóidőőőő (bár most esik)! Szombat-vasárnap sirály volt! Fvár-Siófok-Pécs-Dráváig, kb. 240 km. Pellérdi 125cc RR-es lánynak üzenem, hogy ide írhat! :)
Ha "kék" volt akkor engem! :P
lehetséges :
Lehet, hogy engem hallottál? Mert sok 600RR-t nem tudok tbr-rel...
Sajnos nem...
Igen, nagyon szeretem. Még nem túl sokat mentem vele és még szokjuk egymást, de állítólag egyre jobban megyek már vele. :)

Más mint az R6. Az egy 99-es karbis moci volt, ez pedig egy 06-os injektoros. De mindkettőt egyformán szeretem/ttem. :)
és megvagy elégedve a Hondával? r6 után milyen
Így van. :)
az a jó legalább az autós észreveszi