üdv. eladó cbr 600 rr 03-04-hez gyári idomszett, nem gyári fénnyel. viszont törésmentes idomok. ár egyben 70000ft. ugyanehhez a tipushoz komplett gyári lábtartószett (elsők+hátsók) fékpedállal, konzollal, egyben 40000 ft, valamint makulátlan újszerű elsőlámpa . ára 38000 ft. és két gyári ülés hibátlanok egybe 12 eft. 0620/598-2538
Nagyobb a füstje, mint a lángja... No PARA
Persze azért nem azt mondom, hogy ne készülj rá
Nálunk is olyanok buktak meg akik 1 szót se tudtak kinyögni.
Jol emlékszel Zoli én valakinek intéztem pl R6R-hez csak meg kellett vennem mert nem volt account-ja a srácnak, 395 USD volt az idom szett és ! 290 USD-ért postázták Mo-ra plus 8% vám+ 25% Afa.
Mindig mondják mások az ebay-en csak cca 400 USD . Oké de nézd meg a shipping cost-ot amit ir az elado a termék alatt és komplett idomnál ritkán van 300 USD alatt! Ez a nem mindegy
Ha jól emlékszem, én olyan 500$ körül találtam, plusz a szállítás, vám, áfa... Igaz, ez még így is olcsóbban, meg egyzserűbben jön ki, mintha a hazai üvegszálasakat kezded el fényeztetni...
Igen én is ugy tudom hogy a moviestar fényezést csak a 06 osok kaptak.A tipusválasztással nagy dilemmába vagyok mert ujságokbol nem igazán szeretek következtetést levonni mint pl a superbike vagy ezek a reklámspecifikus lapok mert ezek azt a modellt istenitik ameik gyárto többet fizet a reklámért.Ezért inkább veszem figyelembe igazi tulajok véleményét.A dilemma tárgya, hogy az évjáratok miben különböznek egymástol. Gondolok itt a 03,04 és a 05,06 os évjáratokra meg hát ugye a 07,08 hogy az aprobb külső jegyeken kivül mi az eltérés pl elektronika futomü váz.
A gumis tippeket köszönöm és majd megprobálok választani a felsoroltakbol de majd a km -ek alatt ugy is kitapasztalom.
Ezután még mennék tovább, de még sajnos nem találtam ki konkrétan h hova.
Persze azért nem azt mondom, hogy ne készülj rá
Nálunk is olyanok buktak meg akik 1 szót se tudtak kinyögni.
Mikor én a technikumot csináltam nagyon jó arcok voltak, no para sima ügy lesz
Akkor lesznek a technikusi vízsgáim
Na majd legközelebb
Mindig mondják mások az ebay-en csak cca 400 USD . Oké de nézd meg a shipping cost-ot amit ir az elado a termék alatt és komplett idomnál ritkán van 300 USD alatt! Ez a nem mindegy
Linkelek teszteket itt szepen reszletezik miket is valtozattak..
03
05
07
A gumis tippeket köszönöm és majd megprobálok választani a felsoroltakbol de majd a km -ek alatt ugy is kitapasztalom.