Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyarat akarok, és 40fokos bőrruciba bepálós rohadalom meleget! Unom ezt a sz@r telet máááár!
üdv. eladó cbr 600 rr 03-04-hez gyári idomszett, nem gyári fénnyel. viszont törésmentes idomok. ár egyben 70000ft. ugyanehhez a tipushoz komplett gyári lábtartószett (elsők+hátsók) fékpedállal, konzollal, egyben 40000 ft, valamint makulátlan újszerű elsőlámpa . ára 38000 ft. és két gyári ülés hibátlanok egybe 12 eft. 0620/598-2538
Na hello az idomra tényleg rá megy a szállítási költség ami nem kevés csak én nem emlékeztem jól amugy az ár kb 300 350 usa dollár
Mechatronikai Technikum, de nem ebből élek
És milyen technikumot végeztettek?
Ezután még mennék tovább, de még sajnos nem találtam ki konkrétan h hova.
Nagyobb a füstje, mint a lángja... No PARA
Persze azért nem azt mondom, hogy ne készülj rá
Nálunk is olyanok buktak meg akik 1 szót se tudtak kinyögni.
Vizsgázz telefonon, "modern korban élünk"
Mikor én a technikumot csináltam nagyon jó arcok voltak, no para sima ügy lesz
Melyiket? a vízgazdósat vagy a környezetvédelmit?
Helló! A szivargyújtó milyen árban van, és hová szerelted? Kormányhoz?
Hozd a vizsgabiztost is
Április vége- május eleje?
Akkor lesznek a technikusi vízsgáim
Na majd legközelebb
Jol emlékszel Zoli én valakinek intéztem pl R6R-hez csak meg kellett vennem mert nem volt account-ja a srácnak, 395 USD volt az idom szett és ! 290 USD-ért postázták Mo-ra plus 8% vám+ 25% Afa.

Mindig mondják mások az ebay-en csak cca 400 USD . Oké de nézd meg a shipping cost-ot amit ir az elado a termék alatt és komplett idomnál ritkán van 300 USD alatt! Ez a nem mindegy
Ja, hát amúgy nekem nem kellene:D, csak itt volt egy történet egy 40E Ft-os repsol idomról...:D De köszi az info-t.
Ha jól emlékszem, én olyan 500$ körül találtam, plusz a szállítás, vám, áfa... Igaz, ez még így is olcsóbban, meg egyzserűbben jön ki, mintha a hazai üvegszálasakat kezded el fényeztetni...
Vagy idom nincs 40ért
Senkinek sincs rá pénze
Ez a repsol idom megölte a hangulatot
40ért nekem is kell Repsol idom
Megkérdezem az ismimet ö 40 ért vette valami netes oldalon nézte ki magának a Repsol idomot
Postakoltseget nem nezted ami meg 40 ropi..
Ha te 40ezerért tudsz hozatni komplett replika idomot, akkor én jelentkeznék rá, mert kb a duplájáért se nagyon találtam...
Szia én tuti hogy vennék egy bármilyen színű hondát és usa bol 40 ezerért olyan idomot veszek amilyet csak akarok repsol movi
Moviestar csak 06 ban volt felaras limited!

Linkelek teszteket itt szepen reszletezik miket is valtozattak..

03
05
07
Igen én is ugy tudom hogy a moviestar fényezést csak a 06 osok kaptak.A tipusválasztással nagy dilemmába vagyok mert ujságokbol nem igazán szeretek következtetést levonni mint pl a superbike vagy ezek a reklámspecifikus lapok mert ezek azt a modellt istenitik ameik gyárto többet fizet a reklámért.Ezért inkább veszem figyelembe igazi tulajok véleményét.A dilemma tárgya, hogy az évjáratok miben különböznek egymástol. Gondolok itt a 03,04 és a 05,06 os évjáratokra meg hát ugye a 07,08 hogy az aprobb külső jegyeken kivül mi az eltérés pl elektronika futomü váz.
A gumis tippeket köszönöm és majd megprobálok választani a felsoroltakbol de majd a km -ek alatt ugy is kitapasztalom.
Na az jó ha a Corsa IIIrol jó véleménnyel vagy, mert nekem is itt figyel egy garnitúra, csak lenne már tavasz...