A hang sok mindentől függ. Ha rádobsz 1 dobot, attol még benne lesz a katalizátor, szóval a kivánt hatás sok esetben gyér lesz. Ha ráteszel egy full rendszert akkor is sok esetben nem adja ki a max hangerőt, mert nem programozzák át az elektronikát. Sok esetben új kipuffogorendszereket tesznek fel, amelyhez még idő kell hogy kiégjen a gyapott. Lehetőség még hogy szétszeded és leszedsz belőle kicsi gyapotott és ugy menj vele. De egy jó tanács. Sok esetben a tuning kipuffogok hangja károsító hatással van a fülre, szóval érdemes fülldugot venni
Nekem is F4-esem van igaz csak 54 E van benne, de még nincs neki semmi baja. Én Motul 10W-40et használok bele, és 6000 renként cserélem az olajat.Igazából szerintem szép dolog, hogy igyekszik az ember vigyázni a motorrra, de valjuk be őszintén ki fog elmenni 200 E km-ig? Mondjuk a 12 000 km-et én is kicsit soknak tartom, de pl a légszűrőre a 18 000-et főleg. Na de ezt nálunk okosabbak találják ki
Ensem akarok uzletronto tenni de ezt a power1 castrolt felejtesetek el... Csorog csattog vele a motor valakinel meg kivillant vele az olajlampa is..
Q8 Moto SBK Racing 10W50 et vegyetek bele Mo o sok CBR es hasznal ilyet, nem veletlenul... Jah es persze olajcsere 4-5000 kent ahogy irtak elottem....
Kis erdekesseg: Amcsi forumon dumalgattam egy sraccal 250E km nel tart a srac az F4 es CBR rel megbontas nelkul... 4000 kent olajat cserel... Meggondolando a 12E res gyari periodus...
Nem akarok üzletrontó lenni de 2200 ért tudok Castrolt de én bele nem teszem a Hondába nálam csak a REpsol jöhet szóba és csakis a japánból behozott ja és 5000 km és csere igy tuti marad a vas
Márkakereskedés és szerviz
2151 Fót, Fehérkő u.
Telefon: (27) 535 425, (30) 300 5870
wilkerfot@motor.honda.hu
www.wilker.hu
Nyitva tartás:
• Hétfő-Péntek: 9-18 h
• Szombat: 9-15 h
Nem jár ki valaki merszre hringre.
nem kaptam még semmit
küld el légyszi a varga.norbert@mail.tvnet.hu-ra
köszi
Üdv
Zsu
Miért mit tudnál ajánlani?
Hangra és látszatra is azok tetszenek.
Üdv: Norbi
mindenképpen Akrát akarsz?
Üdv
Zsu
2008-as 600RR -re keresek akrapovic carbon dobot.
Előre is köszi
Q8 Moto SBK Racing 10W50 et vegyetek bele Mo o sok CBR es hasznal ilyet, nem veletlenul... Jah es persze olajcsere 4-5000 kent ahogy irtak elottem....
Kis erdekesseg: Amcsi forumon dumalgattam egy sraccal 250E km nel tart a srac az F4 es CBR rel megbontas nelkul... 4000 kent olajat cserel... Meggondolando a 12E res gyari periodus...