Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elsődlegesen ezeket a dobokat nézegettem,félre értettél.
Mitöbb képben volt egy dupladobos arrow slip-on csak nem volt egyben annyi összeg.A sato meg úgy került képbe,hogy a barátom forgalmazza, igy tudott nekem segiteni hála neki, és nagyon nem bántam meg. A házi barkács herélésektől meg rosszul vagyok, sokkal találkozom nap mint nap katasztrófális a motorra nézve.Persze van olyan hogy pont össze jön de én még olyannal nem találkoztam.
Mi örülünk hogy megtisztelsz a társaságoddal...
Szia Bad!

Köszi a tippet :) Tényleg! Most, hogy így mondod, mintha derengene, hogy beköszöntem ide is kb. 1 éve :)

De ha már itt vagyok! Üdv. mindenkinek!Örülök, hogy van ilyen topik, pont ezt hiányoltam, és nem is értettem, hogy miért nincs még :) Hiszen RR-ből jó sok van, hála az égnek! :)
Örülök, hogy itt lehetek!
Sziasztok!
Azért az Arrowot és az Akrapovic-ot se ítéld nagyon jó dobok hidd el. Amugymeg a hanghoz annyit, hogyha kiszeded a katalizátort meg minden szűkítőt olyan hangja lesz hogy nem árt füldugóval motoroznod és még puffog is
Szivesen.
Én is sokat nézelődtem, akra ,arrow,stb nehéz eset de nem bántam meg,nem a legolcsobb de kézi gyártás/ a csövek lemezzből vannak hajlitva aztán hegesztve,persze úgy össze forgatva hogy kivűlről ne lásd/ jó az ár érték aránya.
Ha szeretnéd megnézni személyesen, megoldható/nem a reklámért mondom,csak amikor megkaptam engem is lenyűgözött a kidolgozása/,pedig szoktam fikázni rendesen.
Köszönöm az infot, még körbenézek!
Bp-re szálitással 700 Usd+ áfa ha kell számla.
De az ár képlékeny.Teljesen titán slip-on.
Az egész csomag össz súlya csomagoloanyaggal 3,1-Kg.
És mennyi
Köszönöm,nekem is tetszik de utcára tettem bele egy szűkitőt.
Ja az árat is megtudtam.
Köszi, megnéztem! Jó hangja van!
Elba....,bocs talán most jól sikerül.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Beileszteném szivesen ha értenék hozzá,de megtaláltam az on-board videók között.Ha elmondod hogy kell belinkelem.
Hello
Értem és azt a videot betudnád linkelni?
Komolyan érdekelne a hangja!
Sziasztok!
Bocs hogy nem válaszoltam elöbb csak most jutottam gépközelbe,/későig dolgoztam nem volt energiám felnézni/
Alapjáraton elég méj öblös mint irtam bent a cégnél megmértem alapjáraton 96db ,odafent meg kivágja a magas C-t.
Az árat meg nemsokára megküldi a barátom mert ő tudja pontosan,mi egymással el bartelkodtuk.
Hozott 6-LE öt,és a fogyasztásom meg lejjebb ment.
Irom ezt azért mert lemérettem széria álapotában is úgy hogy néztük a keverék összetételt, és csak 12000-15500 közöt vvolt ideális 100%-os gázálásnál,minden más tartományban besokalt.
Most fent viszont kicsit kevesel de ott ritkán használom.
Jaah mindjárt március lesz és akkor mehetek végre letenni azt a fránya A-s jogsit és akkor már törvényszerűen motorozok
Csáó
Csapatnék csak az a baj, hogy most nincs jogsim, elveték!
max: 1,5- 2hét mulva lesz újra, mert kocsira meg lett a jogsim és ekkor küldik majd postán az újat!
Ezt a pangást öcsém gyere Shancus dumáljunk Mikor talizunk jövöhéten jó idő lesz lehetne csapni
Igen, nekem is ugy tünnik!
UGy látszik titok
Hello
A SATO racing dobot mennyiért vetted és milyen a hangja?
Sziasztok!
Hát fiúk az én SATO racing dobom 96db alapjáraton.
A haverom tett fel egy videót a mocimról amin pont a dob felett van a kamera meg a mikrofon, szerintem szépen üvőlt.
szia! adatlapodat ki tölthetnéd email stb....stb
Szia van ilyen szimmeringem gyári japan, 4000/2db
06209260350
Valaki segítsen légyszi! Fontos lenne!