Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" Simán szar gépeket hallgattál..." Ez tetszett
Lassan lehet szervezni egy 600rr gurulást vagy szimplán egy pályázos napot
Simán szar gépeket hallgattál...
Az enyémre sokmindent szoktak mondani, de hogy halk, azt még sosem...
Kíváncsi lennék egy dB mérésre, mennyit ordíthat. De emiatt nem veszek hangnyomásmérő műszert.
Nincs valami jófajta gumid? Dunlop, Metzeler de csak pályagumi kéne..
Sziasztok!
'05-ös 600RR-emhez rendelnék teleszkópszár-szimeringet. A nagyvason megadott méretek (45/57/11) nem ehez vannak, pedig azt írják... Nekem 41/54/11-es kellene. a Biker-world-ön találtam, de elég drágán. Kérdezem, hogy tud -e valaki segíteni, hogy honnan-merről? Köszi előre is.
Baszki miért nem szóltál?
Hallgass meg olyat, amibe nincsen katalizátor és hangtompítóba sincs a db folytás. Lassan cserélek motorolajat a Rózikába és majd csinálok egy videót, hogyan is szól...
voltam ma Citadellán motoros találkozón
nagyon fasza volt és sokan is voltunk
Vagy egy ZX-10R-t dob nélkül. Egyik pályanapon 3X20 percet mentem úgy. Persze kényszerből.
Az enyém sem olyan nagyon halk. (112 db. )
Nem a megfelelő dob volt rajtuk pl Two Brothers....szerintem nézz meg a ringen egyet a célegyenesben amikor olyan 12x fele forog és egy Two Brothers vagy Yoshi RS-5 nyitott dob van rajta, "beszarsz" a hangjától.
császtok.az miért van hogy láttam már pár cbr 600 rr-t és baromi csendesek?akármilyen sportdob van rajta nem ordít úgy mint pl egy gsxr sportdobbal.folytás?hiba?miért van? előre is köszi a választ
Mi 12 ezres szervíznél kompreszoral kifujtuk belöle a port!
A 18000 csak oda van írva 16000 van a gépembe és vastagon fel van rakódva a szűrő fala homokkal és nem homokbányába motorozok. ezek a szűrők ha telitődnek a nagy szívó hatástól torzulnak ezáltal bizonyos menyiségü port át engednek. ezért ajálatos hamarabb cserélni.
Csáó
Én ugy tuddom légszűrő 18 ezernél, de ha jó még akkor elég csak 24 ezres szervíznél. Gyertyákat meg 24 ezres szervíznél, de nekkem azt mondta a szerelő, hogy ha rendben müködnek akkor nem is muszály, mert iridium gyertya van benne és az örök élet!
Sziasztok!
2005-ös 600RR-en mikor kell gyertyát,légszűrőt cserélni?
Jaja meg van , 7végén találkozunk. Meg vagyok, tengettem napjaimat és várom már a nap sűtöte 20 fokot.
Kocsi forgalmivízsga jővőhéten lesz, mert erre a hétre már nem fértem bele!
És veled? Becsajoztál már?
Hihi. Hát ez van. Akiknek 600rr-jók van többségbe nem fiatal iskolás emberek. De én itt vagyok veled Barátnő még megvan?
Amugy mi újság? Kocsivizsga?
Lapos...
Hello tudja valaki hogy hol lehet venni rendszámtartót az állithatost amihez va az index is ? köszike
Közuti használatra tökre felesleges, meg amúgy se fogod érezni, mivel egy parasztvakítás az egész... Azt mondják az okosok, hogy +3-4 lóerő. Azért kicsit érzitek, hogy itt valami nem stimmel. Ez úgy mükődik, bele lehet rakni jobban fogja szürcsölni a levegőt . Amugy a papír+szővet szürőnél nincs jobb, az szűri a legnagyobb mértékben a külső szennyeződéséseket. A sportlégszűrőt, meg 3000-4000km-erenként ki kell szedned, kitisztanód és újra beolajoznod. Úgy már megérné "sportlégszűrőt" venni ha van hozzáírt elektronikád. Mert lehet több levegő jut a motortérbe, de a benzinmennyiség nem nő, ezáltal még az arány is megváltozhat, ami által még talán gyengébb is lesz. Érdemesebb veszel 9000Ft-ért Nagyvason egy papír+szövetszürőt és 12000km-erenként kicseréled, de ildomos 6000 ezrenként.
Hali!
Nekem volt sportlégszűrő az előző vasamba,de észrevehető változást nem tapasztaltam,még akkor sem,ha a sportdob volt rajta.
Csak öblősebb lett a hang mikor szippantotta az oxigént
Na lehet jövőhéten már vízsgázok forgalombol, kedden vagy szerdán!
Csak lennék már tul rajta és jönne a tavasz!
Sziasztok van valakinek 2005-ös 600rr-be sportlégszürő ? kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
Sziasztok !
WP hátsó gátló eladó 05-06 600RR hez
135000 ft