Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most per pill gubasztok a telefon mellett hogy mikor jönnek nézni ma délután az RS-t. De mire ti végeztek addigra vszínű én is szabad leszek. ha csak nem a gixer papírjait kell aláírni bár elsőnek ahhoz elkéne vinni a srácnak az Rs-t. De nem sok rózsás dolgot láttok az egészben hívhatna máááá. mingyá este :S
Hát nem tudom, elégé fáradtak leszünk, így is csodálkozom, hogy még nem aludtam el a gép előtt ....majd megkérdezem Rocky-t is!
És ha te jönnél ki? ha? ha?
töki akkor ide is ugorjatok be ! eljössz hátul tatárszentgyörgynek - kunpeszér - aztán látni fogod a bábonyi csatit ahol dolgoztattok aztán a város szélére kimegyek
Én végre valahára idén először kimegyek ma Euróringre esti motorozásra! Már nagyon hiányzik a pályázás! Elméletileg jön RockandyRoll is!
Hali
Ha vkit érdekel van egy eladó K&N sportlevegőszűrőm 600rr re 2004es évjáraton volt de 2003-06ig biztosan h megegyezik kb 2500km ert ment ha vkit érdekel elérhetőség az adatlapomon :)
sajna nemsok időmvan fórumozni :S
Szoktatok valamerre pályázni?
ja ja asszem ezt beszélgettük kollégákkal, hogy kispolszki-é lehetett anno az ülés.
Kondi?
ja hát akkor egy polski ülést találtatok kiszakadt a helyéről aztán akkor oda esett bele az a fránya ülés ....
Meg hát, tegyük föl megveszem, kicserélem és egy hét múlva abban is bedöglenek ezek az érzékelők, akkor nem értem el túl sokat.
Amúgy meg feltaláljuk mi motorosok magunkat!
Szevasz öcsém!

Semmi, melózok ezerrel, ja ja mehetnek a kövek csak még egy pár honnapot várjatok, amúgy szedtünk ki egy kocsi ülést is, nem hiányzik valakinek? Meg szipkát, kis bicskát.
Haver is most vett nem rég egy 2002-es 750-est erősen bontót állapotban, de hamar össze rakta.
Ne is mond a munkát, most Győrben szennyvíz átemelőt tisztítunk.
Igy van, a józan paraszti ész többet ér, mint 30-40-ért bontóból venni, meg azzal is csak a baj van - igy csinálom én is
Szevasz László vezzííír !

Mi újság arra ? vszínűleg hétvégére elvisizk az Rs-t és akkor gsxrezhetek utána :) kopp kopp
Gátnál a hadművelet indulhat ? csinálunk mi nektek munkát ha kell
Nekem is idén kezdte el csinálni, asszem áprilisban.
Elmentem vele a Hosuba garázsba, ott azt mondta a fő szerelő, hogy kis érzékelők vannak a tankba amelyek eltömöd hetek és ezért csinálja . Bontóból is 30-40 ezer lenne egy tank, de nem esek kétségbe, inkább 200 km-ént tankolok és szent a béke , amúgy nálam is hasonló fogyasztás van.
Ez furcsa mert nekem a tél óta baszakszik.Volt benne vmennyi télen, és mikor először tavasszal mentem volna tankolni, akkor mondom még beérek a kútig, mert nem villog az uccsó csik, erre elkezd horkolni.

Aztán egy másik alkalommal meg tolnom is kellett mert megint nem villogott. A csikok "fogyása" nekem müködik csak a tartalék jelzése nem a legfaszább, igy inkább nem kockáztatok. Nekem olyan 250-et megy el átlagba egy tankkal. Fogyasztásom meg olyan 5,5-6,5 között van mindig, pályán ha használom max 7.
Hívd fel őket Elmondják
Igen sajna arra már lett volna máshonnan is:(((((
Akkó sajna mindegy, öregebbhez van csövem..
MIlyen mennyiért?
Szerintem a Danger-nek van..
2007-es! MIért?
cegledics@invitel.co.hu
Milyen évjáratú a motorod?
Rendelni kell, mert Mo on nem kaphato dobj 1 mail cimet aztan megbeszeljuk a reszleteket.. Most lepnem kell majd estefele leszek!