Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plexiért szerintem ezeket hívd +361/2406860
ez puig,az egyik legjobb.
élvédővel,meg normális anyagból van
az ilyen szatuna szaroktól kíméld magad...
Zoli ez 10 pontos volt No igen, ahhoz, h megtudjuk egy nem gyári plexi előnyeit...tesztelnünk is kell szóval menni is kell azzal az istenadta motorral másképp nem megy
Nekem sem panaszkodik barátnöm, hogy kényelmetlen a hátsó ülés 200-nál!
Inkább kapaszkodik!
Másrészt nekem még senki sem panaszkodott....
Azt meg minek? De most komolyan... Ez nem túramotor...
Sziasztok nem tudja valaki véletlen hol lehet kapni 600 rr-re valami frankó puha hátsóulést kapni? köszike
Köszönöm!
Én tőlük rendeltem:http://www.spcomposite.com/
Hello! Köszi
És hol lehet ilyet venni vagy rendelni?
Hali 60ezer péz volt,plussz egy másik lámpa előre,fényezést meg én csináltam itthon,így az megállt egy tizesbe
Akkor lássunk rola képeket!
Mennyibe van egy ilyen ful pálya idomzat?
Tessék ebben van piros bőven
Azért, mert te ki sem látsz a gyári plexi mögül se, még másnak, akinek leér telitalppal is a lába az RR-ről, igenis jól jöhet egy bubis plexi....
Tudod, az arra való, hogy bebújhass mögé...
Persze motorozás közben, a garázsban nekem is mindegy lenne...
A-a egy full pálya 600rr lett végülis. Már alakul a kicsike, teljesen kitakaritottam, kapott légszürőt olajszürőt, motul versenyolajat, fékbetétet, jó lesz nagyon.. Patent gép lesz 09-re
nekem nem tetszik, ennyi..
igazából nem értem, hogy mi a francot istenítik annyira, mert sok kreativitás aztán nincs benne.. ..se nem klasszikus, se nem különleges.. ..nekem az ilyen agyonmatricázott mesemotornak számít
de ez csak az ÉN véleményem..
Hát az lesz, ha minden jól megy.
Miért?
Na jó persze a legjobban az ennyémnek a festése tetszik!
ha már fényeztetsz, miért nem tervezel egyedit?
azé' me' neked az van, attól még nem biztos, hogy jó.. ..bár igazad van, a te korodban már nem kell a sportos kinézet., ..nem is értem, mé' RR-t vettél..
Movistar replica!
Ha valaki tud valami szép fényezést amibe van piros is, ne fogja vissza magát ossza meg velem.
Persze 600RR-re
Csak nem megvetted azt a töröt CBR-t pályára amit belinkeltél!?
Most láttom, hogy ,,2 CBR600RR" van az adatlapodon!
Nekem is bubis plexi van fent, jó az...