"egy másik kérdés gyári váltot átakarom alakitani forditottá valakinek valami tippje?" ..biztos, hogy nem a kérdésre válaszoltam?
..ha máshogy értelmezted a hozzászólásomat, arról én nem tehetek, sorry..
Fucky meg talán elég felnőtt ember ahhoz, hogy végignézze, amiket talál, aztán döntsön saját belátása szerint.. nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb, hogy ő mit és hogyan intéz, remélem, meglesz, amit szeretne, oszt kész..
A válaszodból nem derült ki, hogy nem a kérdésre válaszolsz. Tekintve hogy abban a hozzászólásban amire válaszoltál, konkrétan a Valter volt a kérdés. Megjegyzem az üveggolyós megjegyzésed is elég szánalmas volt. Hogy őszinte legyek csak az motivált hogy reagáljak. Az nem volt szép. Ne tévedj nem akarok én "belédállni", csak nem volt úgy értelmezhető a hozzászólásod ahogy szántad.
én nem beszéltem Valtermoto cuccokról... szóval nem kell mindenáron belém állni, mert leszarom, hogy kinek mi az üzlet.. az sem érdekel, hogy az Aratának mi az üzlet, csak azt tudom, hogy aki ott van, érti a dolgát, és szívesen segít... és még egyszer mondom: NEM a Valtermoto-ra írtam, hanem simán a fordított váltóra... ennyi..
..ha kötekedni akarsz, akkor hajrá, csak előbb írd le helyesen a nick-emet.. köszi..
Ezek szerint az Aratások jobban értenek a Valtermoto kiegészítőkhöz mint mondjuk mi, akik évek óta importáljuk? Beíratnál engem is oda egy továbbképzésre Zsebike?
hol írtam én olyat, hogy vegyen Arata lábtartót? ..te, én nem vagyok az Arata reklámembere, csak azért, mert kaptam 2 üveggolyót ajándékba.. ..én csak a "tudást" ajánlottam, amit ott kaphat, nem pedig a termékeket árulom orrvérzésig..
Keresd a Miller-t a DangerBikes-ban, ők forgalmazzák a valtert, nekik lesz ötletük a váltóforgatásra is.
A 2007-esen elvileg megforgatható (a karasnások szerint), de lehet, hogy a vízcsöveket mozgatni kell hozzá...
Hello
van egy valtermoto lábtartom és a másikra is akarok egyet. mennyiért osztogatnak v egy másik kérdés gyári váltot átakarom alakitani forditottá valakinek valami tippje?
1. Zoli nekem írt, és neked ebbe kellett belszólni (de minek?), tehát ez nem jött be
2. ha nem vágod, mire írtam a kiskanalat, akkor inkább ne reagálj rá, különben nevetségessé teszed magad
3. nem vagy abban a helyzetben, hogy kóstolgass, mivel nem tudsz rólam semmit, tehát a te érdekedben kérlek, hogy felejts el...
köszi
u.i.: téma lezárva, ha gondod van, keress meg, de legalább ezt a topikot ne cseszd szét.. ismét köszi
Karácsonyi akció a DanGer Bikes-nál!
December hónapban, minden raktáron lévő terméket 30% os árengedménnyel adunk.
(Puma, Valtermoto, Motrax, Galfer, Two Brothers, Mivv, IRC, GPCrono, stb.)
Várunk benneteket szeretettel. 06-20-5-DAN-GER (326-437)
Üdv mindenkinek! Tisztelettel érdeklődöm nincs valakinek tipje ehhez hasonló vagy ilyen csomagtartó, amire esetleg oldaldoboz is szerelhető lehetőleg gyári hol található, merre kutakodjak?
..és te, kiskanál, honnan tudod, hogy én mennyit mentem a motorral? ...csak nem sehonnan? ..hú, a francba, tééényleg... akkor talán egyszerűbb lett volna csendben maradni, igaz? ..mindenesetre bölcsebb, az biztos..
de no para..