Szia!
Szerintem nincs miért aggódnod.. ..tavaly télen én még az akksit sem vettem ki, csak hátsó emelőre tettem a mocit, a garázsom nem fűtött, nem is indítgattam, és az első beindításnál egyet tekert az önindító és máris duruzsolt a Baby... semmi gond nem volt vele, nem kell túlvariálni a dolgot.. ..elvégre Honda vagy mi..
Szia, add meg a számod meg hogy hol tudnám megnézni, első kerék még nagyon kellene (de ez a honda a 2007-es modell "leújabb kasznis" erre kell a hűtő leömlő kerék!
Nem a törött movistart vettem meg!
Schantus átnyergelek, de a gixi még megven és jó árban megy nagyon
Üdv mindenkinek! Lenne egy villámkérdésem: a motor milyen hideget bír tartósan? Most már voltak éjszaka ilyen -8 fokok, kezdjek érte aggódni? Nem is használom már ebben a hidegben természetesen, csak áll.
Nem tudtok valakit aki alkatrésszel foglalkozik, és korrekt áron.
Kellene nekem 2007-es 600 rr-hez hűtő, leömlő, elsőkerék tárcsával fontos lenne, küldjétek tovább ismerőseiteknek hátha tud valaki valamit..
Helló!
Nem kötözködnek a zsaruk,ha van lámpád,meg indexed a többi nagyon nem lényeg.
A hátsó idom sajnos csak egyféle módon megy fel...az idombelső perméből is vágni kell egy kicsit,a másik meg az ülés alatti műanyag elem ami az aksit is fogja,na azt vagy kicseréled egy olyanra amiben csak az aksi tartó van,vagy a gyári műanyagot vágod el a hátsó ülés zárjánál,hogy a két oldalon lévő kiálló műanyag elem ne legyen ott
Ja és régen láttam 1 videót amin valamelyikőtök nője száguldozik el vissza egy egyenesbe és a motornak valami kegyetlen brutális hanga van. Milyen kipuff van azon a gépen, ha valaki tudja melyikre gondolok be is linkelhetné.
Cs all. Pályaidomok felrakásával küszködök 600RR-emre. Rakott már fel valaki 2005-06os modellre? Nekem a farokidom nem akar rámenni az istennek sem,de gondolom más modellekre sem gyerekjáték rárakni, bármilyen tanács jól jön.
Idomokra gyors zárat hol tudok venni?
Ja és a gyári oldalidomok belsején vékony szivacsvan az kell a pályaidomokra is?
Utcám nem volt valakinek konfliktusa a zsarukkal amiatt mert nem volt hátsó ülése?
De ha még lesz száraz idő, az első benzinkúton megmérik neked...