Ok köszöntem!Majd elfelejtettem...neked nem volt semmi gondod a valtermotos rendszámtartó miatt,mert az enyém gondolt egyet és vagy 3 helyen eltört?!
Megfogtam azt ki is szanáltam gyorsan...
Danger.hu
Most ráadásul 20%-os akciójuk is van a raktári készletre.
Hívd fel a Millert a 20/532-6437-en, mostmár a boltban kell lennie. Hivatkozz rám...
Srácok, cimbimnek keresek segítséget. Lehetőleg Szombathely és vonzáskörzetében keresünk 2007-es 600RR-t amin pályaidom van. Mintavételre kellene, cimbimék otthon gyártanának idomot, csak kellene egy etalon..
Előre is köszi a segítő szándékot
Én erre csak annyit tudnék mondani hogy sokminden igaz az elöttem elhangzó dolgokbol de van ami szerintem sem korhoz nemhez köthetö,én 23 éves vagyok de soha nem jutott eszembe hogy mások vagy a magam életére törjek csak azért hogy mennyivel tudok menni,ha igazán a kanyarokat akarnám kiprobálni akkor pályára megyek.
A fiatalkor a motorozásra nézve igenis veszélyes, de senki fölött nem török pálcát. Én is voltam "fiatal" motoros megdögölhettem volna több alkalommal, szerencsére nem így volt. Azt a néhány évet túlélni...azt kell valahogyan. De elhangzott itt, hogy a kor meg a felfogás stb. Én láttam "kétnapos" 18 éves motorost 150-el embert elgázolni, természetesen a gyalogos húzta a rövidebbet, az ügyvéd meg a "nagyot", hogy a gyerek ne menjen börtönbe... Szóval én ezzel vitatkoznék. Minden attól függ, hogy a határaid bárhol is legyenek túlléped azt vagy sem. Ezt már sokan megszívták. Azokról beszélek, akik saját hibájuk miatt haltak meg. Hát azok, akik érthetetlen módon nem saját hibájuk miatt mennek el, azt nem tudjuk megfejteni, az talán valóban meg van írva.
Az igazi őrülteknek a pályán a helye!
Igazad van, de én ezt választottam. Akinek nem tetszik ne kövesse. Én megteszek mindent a saját épségemért és persze mások épségéért. De jövőre az utcai motorozás szerintem már nem lesz, hanem csak pálya, de ki tudja...
igaza van DDTnek! Én 636al nyitottam elég jól megy ahoz képes! 4*estem persze ehez nem volt köze a lóerőnek! de ha nem esek el "kis" tempóval tuti kinyírom magam csak ráülsz és megrészegít! megfontolandó!
Baromság. Ha most közölnék veled, hogy a nagykönyv szerint egy 600RR nyergében fogsz meghalni mit csinálnál? Gondolom vennél egy 1000RR-t. Már is elkerülted a sorsod.
Egyébként meg mindenki úgy hal meg ahogy neki jólesik de a hülyeségével ne rántson magával másokat is. Ezért nem kell hangoztatni, hogy jaj 18 éves már érett vagyok a 120Le-re. Lehet, hogy Te az vagy. De van másik 5000 ember aki nem az. És abból egy meg mutogatja a faterjának, hogy nézd a FuckyRs már egy éve tolja vele és még mindig él. Jól van fiam nesze itt van. És másnap meghal vele a 2/A-n. Így is túl sokan jönnek ide azzal, hogy: "Sok-e a 125 után a 600?"
Elárulok egy titkot. Nekem mindig van rajta rendszámom, és gyári rendszámtáblatartó vagyok. Arrol meg hogy 600rr-el tolom, szimplán annyi az oka, hogy 600rr-el fogok versenyezni és 1 évet tanultam, hogy hozzászokjak a 4t-hez, a motor karakterisztikájához. És igazad van hogy szar ügy jogsi nélkül motorozni, de most mit csináljak.. Nézzem a garázsba és néha inditsam be. Lófaszt... Megyek és tolom, ha valamit elbaszok vagy elkapnak a rendörők vállalnám a következményt.. De majd ha letettem a jogsit, akkor no para és hidd el nem motoroznék jogsi nélkül de mivel 17 évesen nem adtak jogsit ezért várnom kell 18-ig
Ennyi erővel fegyvert is tarthatnál és lövöldözhetnél engedély nélkül, mert te jobban célzol, mint akinek van róla papírja... Senki sem mondta, hogy a jogosítvány garantálja, hogy te fogsz tudni vezetni. Tudomásul kell venni, hogy ez előfeltétele a motor közúti vezetésének. Ha meg annyi eszed van, hogy anélkül száguldozol már évek óta, akkor legalább ne csodálkozz, ha a zsaruk megfognak.
Már nem tudom, melyikőtök írta, hogy kövér gázzal menekül a zsaruk elől. És mit csinál, ha felírják a rendszámát? Ja hogy rendszáma sincs? Csak gratulálni tudok hozzá...
Fura felfogásúak ezek a mai fiatalok...
1-t elmondok.. Minden embernél van olyan hogy elszakad a cérna és a motoros úgy vezeti le az ingerületét, hogy szépen elötolja a motorját és megy 200-al veretni neki mindenhol... Ha meg valaki azt mondja hogy ő betartja a sebességkorlátot meg ilyenek az marhaság. Azért van a motor hogy forgasd pörgesd döntögesd. Amúgy nekem van sok motoros ismerősöm és nálam idősebbek jóval. Megyek nyugisan 100-110-el és elzug mellettem 200-al. Bárhogy minősítesz engem én nem megyek nagyon gyorsan, és nem vagyok az a nagyon bevállalos, mert nem szeretnék 18 évesen az ibolyát szagolni. Szerintem a másik dolog hogy senki se akar pályán motorozni, mert féltik a motorjukat meg nekik ugyse menne, meg közútra nincs értelme, pedig ott lehet igazán tanulni. Az egy dolog hogy valaki csak utcán motorozik. Zsír meg minden, de ott van a sok kétely, hogy most előzzön ne előzzön. Meg hát Budapest az olyan, ha nem te vagy az első, akkor bármikor elüthetnek.. És bármit mondasz lehet te 18 v 40 éves mindkettő lehet béna nem a kor dönt, hanem a tehetség, és a reflex, beválaloság. Amugy ha megnézed 21 éves kortól bármikor lelehet tenni a jogsit A-ra megveszi az 1000 gixxert és már látod a hírekbe... Nah lényegtelen én így fogom fel hogy aki akar ugyis 1000-rest vesz nem bírja a kormány megakadályozni, és ha a fának tekeredik ő dolga. Szóval tessék oltani a felfogásom miatt....
Szerintem egy 30 vagy még több idös emberke sem tuti hogy többet tud mint egy 22 éves láttam én már ilyet,volt ismerösöm aki 35 és 9 éves kora motorozott és mégis othagyta a fogát szegény ugyhogy nem a kor és a jogosítvány fog dönteni hanem az égiek... És ha egy emberke a hulyesége miatt vagánységbol meghal az legyen az ö baja én soha nem azzal törödök hogy ki hol kivel és mennyive jogositvánnyal vagy anélkül közlekedik mig nekem nem csinál problémát addig Leszarom. és szeintem az lenne a helyes ha mindenki ezt tenné nem a más Faszával kell a csallánt veregntni .
Milyen érdekes, hogy a kor meg tapasztalat ellenes dumát mindig bőven 25 év alatti figurák engedik el. Vajon miért? Sokan azt hiszik, hogy ha levezetett 2 évet baj nélkül akkor már ő a jani. Ha majd jön AZ a pillanat amikor is rajtad múlik, hogy meghalsz-e vagy elkerülöd a balesetet na akkor majd elválik, hogy milyen tapasztalt motoros vagy.
marhaság, hogy korhoz meg tapasztalathoz kötik? ...ezt majd akkor mondd, amikor valami elmebeteg, elkényeztetett, agyonpénzelt, tizenéves nyikhaj miatt történik baleset, ne adj' isten megöl valakit, mert ugye józanesze, felelősségtudata nincs, nyélgázon meg az utsó hülye is tud közlekedni... ...én sok esetben még több feltételhez is kötném a jogsi megszerzését vagy az érvényesség hosszabbítását..
megjegyzem, ezzel a hozzászólásoddal a saját érettségedről is sikerült tanúbizonyságot tenned... ügyi!
Motoros Rendőr volt , de kb ugyanezen a véleményen vagyok... Tök marhaság hogy korhoz meg tapasztalathoz kötik, nah mindegy ... igy is fogyunk ha van jogsitok ha nincs...
Megfogtam azt ki is szanáltam gyorsan...
Most ráadásul 20%-os akciójuk is van a raktári készletre.
Hívd fel a Millert a 20/532-6437-en, mostmár a boltban kell lennie. Hivatkozz rám...
Előre is köszi a segítő szándékot
2006-ig PC37, 2007-es évjáratú 600RR peddig PC40!
Az igazi őrülteknek a pályán a helye!
üdv. nektek motorosok: imik74
Egyébként meg mindenki úgy hal meg ahogy neki jólesik de a hülyeségével ne rántson magával másokat is. Ezért nem kell hangoztatni, hogy jaj 18 éves már érett vagyok a 120Le-re. Lehet, hogy Te az vagy. De van másik 5000 ember aki nem az. És abból egy meg mutogatja a faterjának, hogy nézd a FuckyRs már egy éve tolja vele és még mindig él. Jól van fiam nesze itt van. És másnap meghal vele a 2/A-n. Így is túl sokan jönnek ide azzal, hogy: "Sok-e a 125 után a 600?"
Már nem tudom, melyikőtök írta, hogy kövér gázzal menekül a zsaruk elől. És mit csinál, ha felírják a rendszámát? Ja hogy rendszáma sincs? Csak gratulálni tudok hozzá...
Fura felfogásúak ezek a mai fiatalok...
megjegyzem, ezzel a hozzászólásoddal a saját érettségedről is sikerült tanúbizonyságot tenned... ügyi!
No comment.......