Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Badzoli

te tudsz valamit ezekről az idomokról?
Mennyire passzólnak? Milyen minőségűek?

Előre is köszi a tippet!
Az ebay (usa) tele van ilyenekkel...
Sziasztok

2005-2006 os CBR600RR hez tud valaki idomot? NEM verseny!
Láttam repsolos idomot 2007 esre, de ehez az évjárathoz nem találtam, csak régebben láttam, tud valaki olyan oldalt ahol ennek utána lehet járni?
Utcai idom, repsol, ........ replicak!

Előre is kösz a tippet :DD
..bakki, eddig azt hittem, értem..
Üdv mindenkinek!
Laci 75 véletlenül az én nickemmel irt.
én elég sok fajta motorhoz tudok pályaidomot aki gondolja (akár carbont is)
Sajnos még nem.
Helló Laci75!
Küldtem neked mail-t megkeptad?
Igen ezt az oldalt én is láttam de nem tudom milyen minőségű lehet, a tiéd anyagában szinezett vagy már festettétek?
http://www.motostyling.hu/k9/i... itt vannak csak kicsit sok értük
Szia. Én igy vettem, de amugy tudok valaki aki csinál fekete üveggyantából, majd rákérdezek hátha van neki mintája és akkor megcsinál egyet. De neten is láttam de azt kicsit sokallom. Most ugyis ráérsz..
Köszi.
Látom pályázol te is a gépeddel, az idomokat hol rendelted és, hogy paszolnak a motorra?
Én is szertnék vanni hozzás egy garnitúrát, hogy a gyári idomokat megóvhassam.
Akkor most már vagyunk egy pára. Ugy érzem tavasszal nagy 600rr túra lesz
R6 már nincsen az csak pályára volt most néztem vmit amit utcán is tudok használni
25tel szar volt túrázgatni úgyhogy kellett vmi nagyobb
csak sérülten vettem úgyhogy most lesz még vele egy kis meló
de amint jó idő lesz már megyek is
Hello. pöpec az új gépezet, nekem is ilyen van, ebbe a színbe a legszebb
csáó. Nagyon pöpec az új kis gép R6-ossal mit csináltál? Megvan még ?
Köszönöm szépen!
Ma elmentem megtankolni a kicsikét és meglepett, hogy 6. ban is kis sebességnél nem rángat sőt elég jól elkezd húzni minden gond nélkül. Jó volt vele menni! Ha esetleg tudnátok segíteni hol lehet rendelni hozzá plexit illetve bukógombát jó áron. És egy dob is érdekelne. Megköszönöm ha tudtok segíteni.
Bukógombával vigyázz, a legtöbbhöz fúrni kell az oldalidomokat...

Egyébként gratula, szép darab.
Gratula a géphez, nagyon pöpec!
Nagyon szépen köszönöm nektek.
Az az igazság, hogy a nagymotoros pályafutásomat is egy Honda Bross 400-al kezdtem és már akkor sem csalódtam ebben a típusban. Már nem volt fiatal a motor de az olajon kívül tényleg mást nem cseréltem benne még a lánc is az eredeti volt amikor eladtam pedig kb. 24000Km-t mentem vele. Váltottam az 1200-es Banditra az is nagyon jó kis motor volt de a barátaim sportmotorokat vetek és hát nem bírtam tartani velük az iramot és hát a Bandita is 5 éves lett! Beszámították a Busába és már nem nagyon volt ellenfelem a spanok közt sem bírtam tartani velük az iramit / a motorom / legalább is. De egy kis idő után már nem igazán élveztem a közúti száguldozást, egy kicsit mindig a családom járt a fejemben mikor egy két rázós helyzetet megúsztam.
Elkezdtünk az Euroringre járni ami nagyon tetszett is itt valóban biztonságban éreztem magam csak a gépet sajnáltam így elmaradoztam innen is. Volt egy lakáshitelem és úgy döntöttem eladom a motort és a spórolt pénzemből meg a motor árából visszafizetem azt. 2008 szeptemberében vettem egy NX 650 Hondát az erdőket járni ami nagyon tetszik is de mikor meghirdették a 600rr-t nem tudtam mit tegyek megint sportmotor, nem hiányzik ez nekem de mikor megláttam nem is volt kérdés Ő kell nekem nagyon megfogott benne valami /HONDA/ . Az ára is nagyon baráti volt igaz, hogy 2003-as de 18000Km van benne és tényleg nagyon megkímélt az oldalán lévő horzsolás az idom matricáin a szállítás közben a spanifer dörzsölte ki. Holnap kimegyek a műhelybe és megsimogatom! / Tőlünk 20Km-re van a műhely. /
Gatula a géphez laci75
Nagyon szép!
kicsit felületesen olvastam át a hozzászólást elsőre helyesbítek , kurva szép busa volt, az rr is biztos hasonlóan odabasz majd ilyen gondos gazda melett
szerintem te nem vágtad a hozzászólás lényegét..
kurva szép a busád igazi álommotor
Köszi Zseby.
Igazából igazából pályamotort akartam belőle de mikor megláttam élőben ki sem próbáltam úgy megvettem anyira megteszett. Hát pályamotor belőle biztos nem lesz!
Meghagyom eredeti állapotban vezsek rá bukógombákat, sötét plexit illetve egy dobot szeretnék még és ha megszáll a gonosz megröptetem a kicsikét!