mit raktam én fel?
nekem a hátsóülésen egy picike sportos táska van, amit direkt erre találtak ki...
de szerintem ha valaki annyira megatúrákra van berendezkedve, hogy képes megvenni egy ekkora bőröndöt, az ne RR-t vegyen... ...a kettő együtt meg finoman fogalmazva is hányadékul néz ki
kösz, én sem tuddom valami kis rs125-ös gádzsó ott pattogot körülöttem! Nem tudod ki lehetet az?
Amugy mi a helyzet a felnicsíkal!
megcsináltattam ma a 12 ezres szervízt a Hosuba-val!
Elöl kiletek cserélve a kopott gyári fékbetétek EBC fékbetétekre!
Majd most 7végén letesztelem öket!
Még igazábol az autópályán használt sebességetekre lennék kíváncsi. Mert amugy fingom sincs hogy most hogy tudnak bemérni. kihelyezett trafival ok de azokkal a kis geci kamerákkal h?
Jó gumi, rendes fékek.... Enélkül el ne indulj. Na meg a ruha. Illdomos leszedni az indexeket visszapillantot meg egyébb ilyen aproságokat . Aztán mehet a menet toljad neki ezerrel
Igazából 600RR tleg ami férfiak szívét döfi....dehát nakedben meg hornet verhetetlen számomra...mekkora nehéz döntés... nyomaték és szerelem a hátam mögött /vagy üveghangon szorakozni (figyelem mind2 sarkos megfogalmazás dehát igy vagyok érthető ,természtesen semmi üveghang:D)
szezontalan vásárláshoz vmi segitség?:P:D
Motorod hogy áll? Héten havernál huztuk össze a dt-je blokkját!