Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol van ne légy durci, majd csak megjönn!
Motorod hogy áll? Héten havernál huztuk össze a dt-je blokkját!
600rr pályamotort vennék. Kizárolag 05-töl érdekel, felfordított teleszkopós. Akinek van kérem jelezze nekem.
elvileg jövőhéten jönni kéne a szállítmánynak de már én is pipa vagyok
igazad lehet.
mit raktam én fel?
nekem a hátsóülésen egy picike sportos táska van, amit direkt erre találtak ki...
de szerintem ha valaki annyira megatúrákra van berendezkedve, hogy képes megvenni egy ekkora bőröndöt, az ne RR-t vegyen... ...a kettő együtt meg finoman fogalmazva is hányadékul néz ki
te is felraktad zseby. néha kell.
hátsóülés eladó 600rr-hez
csomagtartos rr
Ár: 1490 MFt
Mo-i, 1.tulaj, enyhén sérült (fejidom-konzol-ram air-1ik oldalon karcos idomok), összes gyári kulcs, sz.könyv! Sürgős! Képeket este töltök fel! Kp. vagy 0%-tól hitel! Sanya
megye/város: Baranya
telefon: 70/949-4341
Jövöhét péntek délután vagy 7végén lehet rola szó! Haverokal megyünk csapatni egyet ha jó az idő!
kösz, én sem tuddom valami kis rs125-ös gádzsó ott pattogot körülöttem! Nem tudod ki lehetet az?
Amugy mi a helyzet a felnicsíkal!
megcsináltattam ma a 12 ezres szervízt a Hosuba-val!
Elöl kiletek cserélve a kopott gyári fékbetétek EBC fékbetétekre!
Majd most 7végén letesztelem öket!
Köszi Mindenkinek a válaszokat!

Még igazábol az autópályán használt sebességetekre lennék kíváncsi. Mert amugy fingom sincs hogy most hogy tudnak bemérni. kihelyezett trafival ok de azokkal a kis geci kamerákkal h?

vmi ilyesmire lennék még kiváncsi
nekem is van bííííbííí

jók az új képeid az adatlapon. amúgy nem is tudom ki csinálta azt az első király képet.
jájj, de szép a szeme... ...majdnem olyan szép, mint az én Babymé..
jól néz ki töki MIkor csapatunk egyet , de csak valami lightosat?
Tesco gazdaságos helyzet jelző izzó!
Vegyél pálya Rs-t az való neked .. Van is 2 eladó
Jó gumi, rendes fékek.... Enélkül el ne indulj. Na meg a ruha. Illdomos leszedni az indexeket visszapillantot meg egyébb ilyen aproságokat . Aztán mehet a menet toljad neki ezerrel
...egy bankszámla
Igazából 600RR tleg ami férfiak szívét döfi....dehát nakedben meg hornet verhetetlen számomra...mekkora nehéz döntés... nyomaték és szerelem a hátam mögött /vagy üveghangon szorakozni (figyelem mind2 sarkos megfogalmazás dehát igy vagyok érthető ,természtesen semmi üveghang:D)
szezontalan vásárláshoz vmi segitség?:P:D
Ha csak ezt nézed akkor IFA kell neki