sziasztok lenne egy kérdésem 0 km es cbr 600 RR akarok és szeretnék rá valami jó féle dobot ezt egyből rá rakhatom vagy előtte járassam be. Tudtok vala mi jőféle dobot ajánlani előre is kösz
Sztem ezek vasak ár hidegen be vannak járatva, nincs nagyon mit rajtuk járatni. De az enyém 2 nap allat be lett "járatva", aztán adj neki - 2 hónap alatt 5500 km van benne! :D
Hatodikban, 5ezernél kb 80at, ezt tapasztalatból tudom...
A többit nem próbáltam.
De egyben 15000-nél 120km/h felett....
Kettőben ugyanitt már 170 környéke...
Háromban már nem húzhattam tovább, mert beértem a buszt előttem..
Sziasztok lenne még 1 kérdés hogy 2007 es hondá cbr je ha van valakinek akkor legyen szives megmondani hogy mennyit megy 6 dik ban pl 3000 fordulaton 4000 en és 5 ezren köszönöm
1000km-ig óvatosabban. Az első 3-400 alatt nem is mentem vele 6-7ezer fölé, utána 1000ig se mentem a 8-9ezer fölé, azt is csak ritkán. De 1000 után sem azonnal cibáltam meg 15ezerig...
Shancuuuuuss halllod holnap lehet kitudok menni Kakucsringre és akkor mehetnénk együtt mond már meg a számod vagy tudod mit megadom én 06 20 231 58 40 dobj már egy sms-t hogy jönnél-e holnap ilyen 11-12 fele szeretnék kimenni csak még elválik hogy apu elenged-e... Mert nekem ez logás lenne
Miért is ne? A Hannspree-s is limited szériás darab volt. Meg elötte a Movistar-os is, az ezres repsolokról nem is beszélve...
Mi miatt kérdéses? Ha tetszik, vedd meg és kész.
Vagy ne vedd meg és csinálj a szériából saját magadnak igazán egyedi darabot.
Akkor legalább nem lesz olyan vicces helyzet, hogy tele van Pirelli matricákkal a gyári Brigi, vagy Dunlop gumis motor...
A színek csak a fotón ennyire fakók.Egyébként olyan mint a gyári 1000rr repsol szín.
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
A többit nem próbáltam.
De egyben 15000-nél 120km/h felett....
Kettőben ugyanitt már 170 környéke...
Háromban már nem húzhattam tovább, mert beértem a buszt előttem..
Vagy csak nincs téma
Mi miatt kérdéses? Ha tetszik, vedd meg és kész.
Vagy ne vedd meg és csinálj a szériából saját magadnak igazán egyedi darabot.
Akkor legalább nem lesz olyan vicces helyzet, hogy tele van Pirelli matricákkal a gyári Brigi, vagy Dunlop gumis motor...
nincs vele semmi gond egyszer megszorult. de azt majd elmesélem. más gond nincs vele
Nem baj, akkor majd jövőre összehozuk ...pályázni szerintem idén már nem megyek.
Majd jövőre azt is!