Szerintem meg nem a jogositvány teszi az embert. nekem sincs 2 éve tolom a motoroknak 2 szer akartak elkapni egyszer autoval 1 szer pedig motorral de csödöt mondott a rendőr. de nem ez a követendő példa csak ha valakinek nincs paxus a kezében attol még nem öli az embereket és soha nem csináltam semmi bajt max sebességtúllépés ugyhogy ennyit a jogositvány témárol. Ha rendör jöny nyél gáz azt viszont látásra.
Nah fiúk ma elkapott egy motorosrendőr. Levolt homokozva a rendszám és persze olajozva, jah és nincs jogsim De aranyos volt, lekellet pucolnom meg lefényképezte rendszámomat, de aztmondta nem lesz feljelentés... vagyis reméljuk
Legyetek szívesek, mondjátok el, fényképpel is illusztráljátok, hogy csatlakozik a levehető hátsólámpa-index-rendszámtartó! Köszönöm a segítségeteket előre is!
Hát igen, az épp elég, szerviznél nagyon meg voltam elégedve velük földváron. Pont most hívtak, hogy mehetek az alkatrészért, mire elsírtam, hogy próbálkozok most a hegesztéssel: mondták nem gond, visszaküldhetik, de a 25%-át rám HTK-zák, szóval asszem inkább elhozom, minek szivassam őket! Max. ezt meghegesztetem, és jó lesz a köv. dőlés után, amolyan instant lábtartókonzolnak!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a képen látható felni, vajon 600rr-be való-e?
Megszeretném hírdetni, csak előte jólenne tudnom, mibe való.
Segítséget kösz!
Üdv: Gabó!
Sajnálom ami a mocidal történt , én ha mosom mindig a sztender alá teszek egy fa darabot.
Az indexet könnyen meg tuddod csinálni csak ragaszd össze és kész , a lábtartó már nehezeb vagy veszel bontobol ha tudsz olcson, esetleg ha van hozzá értő ismerösöd össze hegesztetted,de a csavar résznél nem hiszem, h nagyon lehetne vagy veszel újjat!
Itt egy kép, hogy miért állítsd meg csak betonon a járgányt! Muter telepakolta a járdát fával, mert ugye az vizes és száradnia kell, sajna a sztendernek már nem jutott hely! Szépen törölgetem a motort, aztán 10 perc után a sztender eltűnt a földben, pedig előtte még billegettem is, hogy megáll-e, agy mindegy,most megtanultam, hogy ez már csak betonon fog megállni. Motor a farakáson, alkatrész csak hétfőn, addig max. nézegetem... Szerencsére az idom nem sérült+, kuplungkar elhajlott, de azt sikerült visszaegyenesíteni, pedig azt hittem visszefele eltörik, kormányvégről kis festék lejött, és a kedvencem - a tükör is kapott ami már ugye karcos volt. Indexbúra 2000 Ft, de egyenlőre megpróbálom a pillanatragasztós megoldást...,hja lábtartóidom csere! Asszem 26eFt, csak a 3szög, a kis rácsos rész, és a lábtartó az enyémről megy vissza, mert ugye az megint külön píz! Jó motorozást mindenkinek a 7végére!
Bocs, de én már elraktam télire a kicsikét , mert fázom mint az úri kutya!
Majd jövőre találkozhatunk így közös gurulásra!
Legyetek szívesek, mondjátok el, fényképpel is illusztráljátok, hogy csatlakozik a levehető hátsólámpa-index-rendszámtartó! Köszönöm a segítségeteket előre is!
Az lenne a kérdésem, hogy a képen látható felni, vajon 600rr-be való-e?
Megszeretném hírdetni, csak előte jólenne tudnom, mibe való.
Segítséget kösz!
Üdv: Gabó!
Az indexet könnyen meg tuddod csinálni csak ragaszd össze és kész , a lábtartó már nehezeb vagy veszel bontobol ha tudsz olcson, esetleg ha van hozzá értő ismerösöd össze hegesztetted,de a csavar résznél nem hiszem, h nagyon lehetne vagy veszel újjat!