Lehet az is , én arra gondoltam, h tegnap lemostam a motort este és nem índitottam be csak letörölgettem aztán letakartam és kész, és lehet, hogya relé ázott be! Vagy az nem tud
Kevés az akkumlátorod kapocs feszültsége, és az öninditórelé nem tud behuzni rendesen. Töltsd fel és vizsgáltasd át az akkumlátort és a töltési rendszert.
Én idöpontol függöen benne lennék!
Ma reggel nem índult az RR-em! Índitoztam és ilyen daráló "RRRRRRRRRRRRRR,, hangot hallottam az ülés alol!
Leszedtem az ülést és láttom hogy a biztositék felöl jönn a hang, kiszedtem, de semi baja!
folyt.
Még nem tom, h alakul a péntekem! Beszélgetük haverokal, h elkéne még az iddén menni gurulni ha engedi az idő!
A fighter MZ-t meg eladóm, haver megveszi amint lesz egy kis pénze!
Amugy meg van még az adatlapomon lévő kék etz és még MINDIG ELADÓ!
Nem tudnál rá vevöt?
A gyári akumlátorom haldoklik ugy, h vennem kell egy mássikat és kész!
Ma reggel nem índult az RR-em! Índitoztam és ilyen daráló "RRRRRRRRRRRRRR,, hangot hallottam az ülés alol!
Leszedtem az ülést és láttom hogy a biztositék felöl jönn a hang, kiszedtem, de semi baja!
folyt.
Érdekelne 2007-es 600 rr-hez alkatrész, nem tudtok aki tud ilyet vagy valami bontót amit megkereshetek (sokminden kell).
Üdv
De hidd el az MZ-t akkarod te megvenni!
ááá hiddel ezzel jobban jársz!
A fighter MZ-t meg eladóm, haver megveszi amint lesz egy kis pénze!
Amugy meg van még az adatlapomon lévő kék etz és még MINDIG ELADÓ!
Nem tudnál rá vevöt?
pénteken mit csinálsz amúgy ? :) ki kéne menni Tökölre. megpróbálkoznék fighterkedni most nagyon rá kaptam erre a feelingre
Most összel a motort járatod be , télen meg a csajt!
Aztán csak nyugiba, ovatosan!
csak tegnap nem tudtam elhozni így majd csak holnap