Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adnék érte egy RS-t de az nagyon kevés lenne érte gyűjtsetek nekem pénzt .... na jó Zsebynek is egy KICSIT
nem, de a vödörre még lehet licitálni..
Shancus hallod ma voltam a Kakucsringen. Péntek szombat vasárnap gokart lesz. De nem tudom. Lehet inkább lekéne fújni, mert apu nem engedi hogy logjak iskolából, de szerintem menjél ki jó most a pálya, szép tiszta ma egész nap takaritották.
És erröl nem eladó használtan a dob?
azaz formáját... hogy pontositsam a dolgot
Valószinűleg pályamotor lesz belőle, az idomokat már megrendeltem hozzá, illetve még néhány dolgot .. és utánna Végh Janához azaz az OMEGA MOTORS-hoz kerül hogy elnyerje végső formályát műszakilag is, mert a nagy H-hoz senki nem ért jobban mint Ők.
Biztos egy takaritó nőé volt az RR a felmosó vödör alapján!
jaja, szegény vödör..
Jol nézki a két RR!
Az a vödör nagyon kemény a 600RR-en , de szégényt ugy láttom eldobták!
..értem én, hogy durva a gép, no de ennyire?
mé kellett a kipu alá vödröt szerelni?
Itt van, nem vagyok jó fotós...
De ahogy látom kb mindenki leszarja Legalább Shancus velem van
Hello. Vagy mit szólnál egy pénteki naphoz. Akkor kb mindenki szabad én is akkor lehet kiveszek egy szabadnapot és akkor kimehetűnk csapatni Szerda helyett péntek? Amugy nekem hétvégén is jó. Döntesetek ti. De a pénteki nap azt tényleg fullos lenne, mert akkor nem mennék be iskolába és egész nap kint lehetnénk.
fogadj örökbe
FuckyRs
[3571] október 3. 20:08
Oktober 8 az fasza idő.. 20 fok lesz napsütés minden lesz. OKTÓBER 8 CBR 600 RR Találkozó. A Helyszín: Kakucsring vagy felőlem más is lehet....

Nekem szerdán 10 után bármikor jó! Csak akkor írjatok!
Vettem egy 2007-es 600 RR-t kicsit pitty-putty idomzatilag még nem tom megy vagy marad, tegnap jött meg, képeket dobok majd fel..
..ha ez a szerdai móka az RR találkozó akar lenni, akkor nekem kiesik.. ..valakinek dolgozni is kell
max. késő délután, kora este..
Hát én amikor elöször megláttam Kakucsringen azt hittem egy rossz álom , de hát az ő gépe!
Akkor 8.-ka szerda biztos? Én akkor olyan 11 elött leszek kakucsringen szerintem vagy hány órakor találkoznánk?
Húha érdekes megjelenésű a vas ........
Amolyan ronda,de esztétikus
De a lényeg a belül van
Jah amugy hívhattok Norbinak, Fucky csak a művésznevem
Hát nem a gyári idomzata..... ez csak egy törött idomzat amit egy kicsit megprobáltam feldobni. Attól hogy igy néz ki attol még ugyanaz a motor marad amit eddig is imádtam, csak egy kicsit viccesebb és vidámabb Szerintem....
még a "buzis" se lenne baj, ha legalább igényesen lenne megcsinálva, de ez übermegagagyi és ultraronda!
Fucky, könyörgöm, mentsd meg azt a vasat ezektől a szar matricáktól, mert én má' mindjá' sírok, de komolyan... ..ennyi erőből zsírkrétával is össze lehetett volna firkálni...
félre ne értsd, te motorod, csak pöppet buzis :D