Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen!
Kösz hogy rámírtál, nagyon cukker vagy Már csak 2 honap skacok aztán lehet 200-al repeszteni az autopályán...
Elöször is Boldog új évet mindenkinek!

Egyetértek FuckyRs-el szerintem is ezzek az évjáratok a legszebbek ezért is választottam 05-set!
Persze ez csak a saját véleményem, mert ha CBR-röl van szó akkor nincs olyan, hogy csunnya lenne a motor!

Bukocsö és pályagumi,
anygyalkákon tangabugyi.
Fék!
Barátom, szembe árok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNOK!
BUÉK Mindenkinek!
Veletek, együtt, 2 keréken jövőre is.....
Ami, vagy aki nincs, az nem tudhat semmit sem...
ezt az utánfutó is tudja?
Utánfutó? Nekem nincs...
..igazad van, jobb ha neki sem kezdesz..

na, fejezzük be, mert mindjárt megjelennek mindenféle utánfutók, aztán kioktatnak minket, hogy öljük egymást.. ..dehát nem tudhat mindenki mindent..

Lányokkal sosem szoktam erőlködni...
ja, hogy ezt viccnek szántad? ..bocsi, erőlködésnek tűnt..
neked is boldog új évet!
Látom, te meg ma nem érted a viccet... Na mindegy, bújjék beléd is...
nem érted, mindegy..
..és ezt ki kérdezte?
..a lényeg, hogy ez NEM olyan, mint a tiéd, úgyhogy benézted.. ..de ha olyan is lenne: nem nőttünk ki már az oviból, hogy "jaj, enyém a legszebb"? ..elég nagy gáz lenne, ha nem a sajátját látná legszebbnek az ember..
Mé itt vagy?
A 2007-08-as, meg a 09-es között nincs komoly különbség, elsőre észre sem venni.
Minimális idomzatmódosítás, monblokk féknyergek, meg titánszelepek. Ja és végre lecserélték a rusnya indexeket. Persze a középtartománya picit erősebb, meg asszem 500al többet forog. Illetve az ABS-es modellek felszedtem plusz 10kilót magukra. De egy sportmotoron ABS... Szentségtörés...
..egyébként 2009-es..
mé beszélsz hozzám úgy, mintha nem lennék itt?
Köszi.

Úgy látszik még Zseby is tudja, melyik a legszebb RR, bár a színt nem találta el igazán...
Boldog új évet!
Nekem kinézetre nem tetszik az új 600rr. Ez olyan mint az 1000rr. 06-os a legszebb, erre 07-re elrontották. Hegyesebb forma ,kényelmesebb, és nem tetszik a műszerfal. De ez saját vélemény. Én a 03-06-ig maradok, azok nagyon jól eltalált konstrúkciók.
Örülök, h boldoggá tehettelek
ELLLLLEX ez naon jó
Te keversz valakivel Elex
Te majdnem mindenkivel egy gimibe jártál ?