Egyetértek FuckyRs-el szerintem is ezzek az évjáratok a legszebbek ezért is választottam 05-set!
Persze ez csak a saját véleményem, mert ha CBR-röl van szó akkor nincs olyan, hogy csunnya lenne a motor!
Bukocsö és pályagumi,
anygyalkákon tangabugyi.
Fék!
Barátom, szembe árok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNOK!
..és ezt ki kérdezte?
..a lényeg, hogy ez NEM olyan, mint a tiéd, úgyhogy benézted.. ..de ha olyan is lenne: nem nőttünk ki már az oviból, hogy "jaj, enyém a legszebb"? ..elég nagy gáz lenne, ha nem a sajátját látná legszebbnek az ember..
A 2007-08-as, meg a 09-es között nincs komoly különbség, elsőre észre sem venni.
Minimális idomzatmódosítás, monblokk féknyergek, meg titánszelepek. Ja és végre lecserélték a rusnya indexeket. Persze a középtartománya picit erősebb, meg asszem 500al többet forog. Illetve az ABS-es modellek felszedtem plusz 10kilót magukra. De egy sportmotoron ABS... Szentségtörés...
Nekem kinézetre nem tetszik az új 600rr. Ez olyan mint az 1000rr. 06-os a legszebb, erre 07-re elrontották. Hegyesebb forma ,kényelmesebb, és nem tetszik a műszerfal. De ez saját vélemény. Én a 03-06-ig maradok, azok nagyon jól eltalált konstrúkciók.
Egyetértek FuckyRs-el szerintem is ezzek az évjáratok a legszebbek ezért is választottam 05-set!
Persze ez csak a saját véleményem, mert ha CBR-röl van szó akkor nincs olyan, hogy csunnya lenne a motor!
Bukocsö és pályagumi,
anygyalkákon tangabugyi.
Fék!
Barátom, szembe árok!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNOK!
na, fejezzük be, mert mindjárt megjelennek mindenféle utánfutók, aztán kioktatnak minket, hogy öljük egymást.. ..dehát nem tudhat mindenki mindent..
neked is boldog új évet!
..a lényeg, hogy ez NEM olyan, mint a tiéd, úgyhogy benézted.. ..de ha olyan is lenne: nem nőttünk ki már az oviból, hogy "jaj, enyém a legszebb"? ..elég nagy gáz lenne, ha nem a sajátját látná legszebbnek az ember..
Minimális idomzatmódosítás, monblokk féknyergek, meg titánszelepek. Ja és végre lecserélték a rusnya indexeket. Persze a középtartománya picit erősebb, meg asszem 500al többet forog. Illetve az ABS-es modellek felszedtem plusz 10kilót magukra. De egy sportmotoron ABS... Szentségtörés...
Úgy látszik még Zseby is tudja, melyik a legszebb RR, bár a színt nem találta el igazán...