Az a kérdés,hogy mennyi időt töltesz motoron?Eszel-e és iszol-e eleget?Mennyire hangos a sisakod?Nem szorít-e valahol?
Pl.: én ha egész nap nyomom tűző napon,esetleg pályán is vagy csak úgy mocizom,simán befájdul a fejem estére.szerintem a rendszeres evés (nem degeszre zabálás),sok folyadék jó hatással van az emberre.Nekem ez a tapasztalatom.ha 200 felett nyomod egy csomót,állandó koncentráció kell.Ezt nem nagyon tolerálja az ember agya egész nap.Nem is beszélve arról,ha ki vagy száradva estére.Ha meg nem kajálsz,leesik a vércukor szinted és attól ismételten csak fejfájást kapsz.
Először is mindenkinek jó motorozást a 7végére! Másik: van valakinek olyan tapasztalata, hogy ha naponta 200 felett közlekedik, estére nem gyenge fejfájás a jutalma? Tegnap már Cataflamhoz fordultam!
Na ilyen rendszám tartom van nekem is!
A dobot hol vetted? milyen a hangja? mennyi volt?
Én G.P.R. dobban gondolkoztam, mert ilyen sikitos(GP-is) hangot szeretnék nekki!
Valakinek van tippje honnan lehet G.P.R. dobot szerezni?
Mára befejeztem pókert, és még nincs kedvem aludni, így megosztom a mai attrakciómat...
Vasárnap + hétfőn kimaradt a motorozás, és gondoltam ma du. körzök egyet a városbanmiután meguntam, hogy 5-6-szor fel-álá mentem a főúton, gondoltam a haver fodrászüzlete előtt húzok egy kövér gázt és utána visszafordulok, és szépen begurulok a járdára dumcsizni 1et! Kb. 60-70-el érkeztem kívánt ponthoz, de a gázmarkolatot nem marokra fogtam, hanem rajta maradt pár ujjam az első fékkaron, ráadásul kicsit íven is mentem. Nnnaa, jött a motorhang a kipufogóból + ezzel egyidőben nagy csikorgás az első kerekek alól, mert szépen állóra fékeztem az elejét, és csúszott kb. 10-15 centit! Az ijedségtől 1ből elengedtem a féket, és úgy érzem, hogy megint a gyárilag beépített kormánylengéscsillapító mentett meg a pereceléstől. Amikor még nézegettem csak a motort az újságokban nem tudtam mire jó ez a ketyere, de örültem, hogy ebben már gyárilag van, mert biztos jó dolog. Már kétszer tapasztaltam sajnos, ahogy az amatőrségem kiegyensúlyozta...
A haver nem látta, csak hallotta, de a fodrászüzlet előtt 1 másik srác igen! Mondta, hogy azt hitte felbukok, pfff lehet ez a jövő? Mintha újra tanulnék motorozni..... mindig mutat ez a jószág vmi újat! Dönteni még nagyon nem merem, 2-3 centi még bőven van a gumi szélétől...
3 hét alatt 2800 km + vagy 40 ezer benzinre, és persze az első szervíz!
Sziasztok. Valami probléma van Suzykával... Ma menni akartam vele de nem akart beindulni. Aksi tele volt töltve. Pörgette rendesen de nem akart beindulni. Végülis betolás lett a vége. Miután betoltuk, az alapjárat ingadozott 1000-1400 között és nem áll egy helybe ahogy szokott. 2. hogy a kipuffogobol nem folyamatosan jön a gáz hanem jön szünet jön szünet. Nem vágom mi van szerintetek? Most volt 1500km-ere nagyszervizen--
Na fiuk 20500km-er van Suzy-ban és még semmi baja. Megérte Hondát venni Amugy nektek mennyit eszik? Csak nekem eszik 4-et 100-on 150-160nál, vagy az enyém ilyen kiéheztetett csajszi?
Pl.: én ha egész nap nyomom tűző napon,esetleg pályán is vagy csak úgy mocizom,simán befájdul a fejem estére.szerintem a rendszeres evés (nem degeszre zabálás),sok folyadék jó hatással van az emberre.Nekem ez a tapasztalatom.ha 200 felett nyomod egy csomót,állandó koncentráció kell.Ezt nem nagyon tolerálja az ember agya egész nap.Nem is beszélve arról,ha ki vagy száradva estére.Ha meg nem kajálsz,leesik a vércukor szinted és attól ismételten csak fejfájást kapsz.