könyörgöm,ne a nyomást csökkentsd a gumiban.Arra ráérsz,ha pályára mész vagy stunt-olni akarsz.Amúgy csak feleslegesen koptatod és esetleg a felnit is veszélyezteted , a hazai utaknak hála.
Nekem is 2007-es az rr és a gépkönyvben le van írva,hogy mit hol találsz,meg hogy mik a gyári beállítások.Ha nincs gépkönyved szólj,és utánanézek!
Eszembe jutott vmi... szerintetek jó megoldás lehet, ha picit leengedek a gumikból? Csak 65 kg vagyok, és néha ha elindulok kicsit pattog alattam a járgány. Most vittem tegnap vittem 1 haveromat, és a nagyobb súllyal stabilabbnak tűnt a moci...
Szerencsére nekem általában tiszta a vas.Szombatra esőt mondanak,vasárnap meg jóidőt.Ki kéne menni vasárnap esti mocizásra a Hringre.Legalább néhány bogár szétkenődhetne rajta.Akkor azt mondhatnám,hogy használom is a gépet Bár...az én tempomnál esélyes,hogy a bogarak simán kitérnek előlen
Annak örülök!
Próbáld ki a "naked"verziót!
No viccet félretéve ez van most még......csúnya,de majd meggyógyítjuk!
Mentem......
És tisztelet Mindenkinek!Siastok!
Nekem is 2007-es az rr és a gépkönyvben le van írva,hogy mit hol találsz,meg hogy mik a gyári beállítások.Ha nincs gépkönyved szólj,és utánanézek!
További szép estét mindenkinek!
Aztán jövök vissza!
Sziasztok!
nekem egészen más a "kánaán"...
Zseby-kánaán
Próbáld ki a "naked"verziót!
No viccet félretéve ez van most még......csúnya,de majd meggyógyítjuk!
Mentem......
És tisztelet Mindenkinek!Siastok!