Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bridgestone BT-002 slick gumikat kapott a motor. Nagyon finom, nagyon tetszik.
Köszönöm a felvételeket, már készül belőlük az új videóm
UYB-120 piros-kék 600rr
esetleg innen valaki?
ok!
Laci szeptember második szombatján miklósi napok
Rocky!
Má akartam kérdezni,hogy miféle gumit raktál fel?
Milyen lett az Eringen általam készített 1-2 felvétel?Egyszer az egyik spanom azt mondta,hogy soha többé nem ad a kezembe fényképezőt
Dehogy nem! de nekem most már sajnos csak 7végén jó, de csörögj rám és megdumáljuk!
Köszönöm, hát igen érdekes nap volt, de komoly kár nélkül megusztam szerencsére!
Nem ugy mint szegény bátyám! Fotogarériába raktam képeket!
A videot és képeket várom és neked is gyönyörű a géped, grat hozzá!
Száncsez,
nem gyüsz ki valamikor a közeljövőben az euroringre velem?
Szia lehet hogy engem láttál , de nembiztos Gyálon van több cbr 600rr énsem tudom kié én egy pirosat hajtok de mégcsak ismerkedem vele nemrég vettem
Sziasztok Hondások!

Shancus köszönöm szépen a motorozást egy élmény volt, különösen a gyáli kutya. Nem volt egy szerencsés napod, de perec nélkül megúsztál mindent. A képeket, videókat küldöm amint tudom.

Nagyon szép a géped meg kell, hogy dícsérjem mégegyszer.

Széles utat!
Ja amugy ma voltam havernál akinek volt a zxr750-ese akire azt mondtad ugy nézki mint Rossi! Na azt eladta és most egy 2000-ezres R1-ese van!
Hát igen, a nővekvö méret a lényeg!
akkor lassan nagyobb bőrruha is kell ha gumishoz kell menni előtte
Amugy tényleg gumiztam , a Fekti guminál voltam slick után érdeklödni!
Gyál felé van jó sok néni azért voltál te arra már értem a gumis témát
Gyálon alám jött majdnem egy otvaros kobor dög! Ha nem rántom fére a kormány akkor átmegyek rajta ép mögöttem jött Kawatti a zx6r rr forumbol!
Jol van kis unokám, aztán csak óvatosan tördbe a lóvakat! És mindig használj ovszert!
én egy fehér macsek buksiján vágtáztam ma végig (már elöttem is vízszintesben volt!) nem is kicsit megdobta az elsőkerekem
Laci bácsi holnap hozom haza a " 0 " km-es RS-t :D most lett kész aztán tanítom járni jövő hétvégén lehet beugrom Taksonyi vagányokhoz
Csáó
Arra lennék kiváncsi ki milyen fékbetétet használ, mert nekem a gyári elsök lassan cserések lesznek és a szervízben Ferodot meg valami 3 betüs rfc vagy valami ilyesmi nevű fékbetétet mondtak!
A Ferodorol meg kiscbr-es koromban hallottam roszakat!

Amugy ma még a fácánt is képes voltam 170nél röptiben elkapni a mellkasomal, igaz utána kicsit érdekesen vettem a levegöt!
ötletem sajnos nincs, nem értek a lovakhoz , de biztosan van itt egy-két (sok) tapasztalt kolléga, akik majd megmondják az okosat... ...esetleg úton hazafelé vagy ide-oda lépj be egy szakihoz, lehet, hogy 3 perc alatt elvarázsolja neked (ha nem vészes)
a tükröt meg csak állítgasd szorgalmasan, ne azon a pár másodperces mozdulaton múljon a motor épsége
Hogy mennyit ér? Igazából szeretem, de ez mégiscsak 1 motor, persze vkinek ez az élet... szóval úgy szoktam betolni, hogy rajt ülök, amig az első kerék bent van és utána szállok le róla, de abehajtot tükör lesz a megoldás...
Gondolom a karceltüntetésrem nincs ötleted Zseby...
..én nemtom, hogy neked mennyit ér az a vas, de én inkább állítgatnám minden egyes alkalommal, minthogy kárt tegyek benne...
anno az NSR-rel nekem is centiznem kellett (nem gyengén, 2 kapunál, amik még véletlenül sem voltak egy vonalban), de nem bántam.. ..szerintem próbáld a mocit picit magad felé dönteni, inkább a csípődön támaszkodjon, ha már dőlni akar, és ne ütődjön neki semminek..
De most már karcos... viszont ha behajtom utána mindig állítgathatom vissza, az se jó!