Rocky!
Má akartam kérdezni,hogy miféle gumit raktál fel?
Milyen lett az Eringen általam készített 1-2 felvétel?Egyszer az egyik spanom azt mondta,hogy soha többé nem ad a kezembe fényképezőt
Köszönöm, hát igen érdekes nap volt, de komoly kár nélkül megusztam szerencsére!
Nem ugy mint szegény bátyám! Fotogarériába raktam képeket!
A videot és képeket várom és neked is gyönyörű a géped, grat hozzá!
Shancus köszönöm szépen a motorozást egy élmény volt, különösen a gyáli kutya. Nem volt egy szerencsés napod, de perec nélkül megúsztál mindent. A képeket, videókat küldöm amint tudom.
Nagyon szép a géped meg kell, hogy dícsérjem mégegyszer.
Csáó
Arra lennék kiváncsi ki milyen fékbetétet használ, mert nekem a gyári elsök lassan cserések lesznek és a szervízben Ferodot meg valami 3 betüs rfc vagy valami ilyesmi nevű fékbetétet mondtak!
A Ferodorol meg kiscbr-es koromban hallottam roszakat!
Amugy ma még a fácánt is képes voltam 170nél röptiben elkapni a mellkasomal, igaz utána kicsit érdekesen vettem a levegöt!
ötletem sajnos nincs, nem értek a lovakhoz , de biztosan van itt egy-két (sok) tapasztalt kolléga, akik majd megmondják az okosat... ...esetleg úton hazafelé vagy ide-oda lépj be egy szakihoz, lehet, hogy 3 perc alatt elvarázsolja neked (ha nem vészes)
a tükröt meg csak állítgasd szorgalmasan, ne azon a pár másodperces mozdulaton múljon a motor épsége
Hogy mennyit ér? Igazából szeretem, de ez mégiscsak 1 motor, persze vkinek ez az élet... szóval úgy szoktam betolni, hogy rajt ülök, amig az első kerék bent van és utána szállok le róla, de abehajtot tükör lesz a megoldás...
Gondolom a karceltüntetésrem nincs ötleted Zseby...
..én nemtom, hogy neked mennyit ér az a vas, de én inkább állítgatnám minden egyes alkalommal, minthogy kárt tegyek benne...
anno az NSR-rel nekem is centiznem kellett (nem gyengén, 2 kapunál, amik még véletlenül sem voltak egy vonalban), de nem bántam.. ..szerintem próbáld a mocit picit magad felé dönteni, inkább a csípődön támaszkodjon, ha már dőlni akar, és ne ütődjön neki semminek..
Köszönöm a felvételeket, már készül belőlük az új videóm