Ma megint gurultam egyet a géppel, ien xar utakon nem lehet ezzel menni, marmint az 1-es, 2-es fokozan tuti nem szabad cibálni, igaz? Megint jól rámijesztett! Pont az utolso egyenesben a hazaúton kicsit tovabb húztam egyesben, és gyorsan 2, na aztán jött a meglepi: elkezdett csapkodni, aztán úgy éreztem nem bírom visszaengedni a gáz, és már szinte láttam is a bukfencet, kormánylegéscsillapító nélkül sztem már el is hasaltam volna... A 7végén kiolvasom a Talmácsi könyvet + a Motorozás mesterfokon-t, addig esküszöm rá se ülök, phewww!
Szerintem még lehet kapni olyan fiolát, de csinálhatsz is pl: vajsav-klorid vagy kénhidrogén és metán keverékéböl is tudsz!
Csak várd meg míg regisztráltam és elhagytam a terepet!
lehet még olyan záptojás szagú fiolát kapni amit ha kettétörsz akkor kiszabadul belőle a bűz?
A faszt... van nekem otthon egy doboz párhónapos romlott tejföl. Abból az anyagból fogok véletlenül kiönteni egy adaggal a padlóra míg a többiek a regisztrációt intézik nála
az viszont nem volt egyszerű,hogy 1x csak megjelent egy ember kockás zászlóval,leintette a motorosokat,beült egy gokartba és tök jól érezte magát egyedül
Tavaly mikor még a kiscbr-kel voltunk ki Rockyval akkor is Rocky ment be a pályára elsöpörni a homokot!
Mert ezzeknek hiábba szolsz, nem érdekli öket!
Jó lenne ez a kakucs ha tényleg normális embert alkalmaznának!
az egy retkes paraszt. Valahogy meg akarom egyszer szivatni
rajzszöget tenni a székére vagy bekenni ürülékkel a bódéjának a kilincsét... vagy valami hasonló
Na erről meg csak annyit,hogy a pálya mellett a hátsó sikán-nál volt egy bazi nagy munkagép,meg egy rakás beton szegélykő.Ez csak akkor volt zavaró,amikor visszafelé mentünk.
Aztán egy kis olaj is került a pályára.Pont egyedül voltam fent,aztán meg szólhattam mindenkinek,hogy ne csússzanak el rajta.Szerinted nekem kellett volna eltakarítanom?
De ettől függetlenül nekem nagyon tetszik az a hely.
Apám vegyész suliba is járt és mesélte mi mindenböl mit lehet csinálni!
Amugy sok baleset mentes kilométert hozzá és grat!
Sikerült "új" motorra szert tennem
Csak várd meg míg regisztráltam és elhagytam a terepet!
A faszt... van nekem otthon egy doboz párhónapos romlott tejföl. Abból az anyagból fogok véletlenül kiönteni egy adaggal a padlóra míg a többiek a regisztrációt intézik nála
Mert ezzeknek hiábba szolsz, nem érdekli öket!
Jó lenne ez a kakucs ha tényleg normális embert alkalmaznának!
rajzszöget tenni a székére vagy bekenni ürülékkel a bódéjának a kilincsét... vagy valami hasonló
Aztán egy kis olaj is került a pályára.Pont egyedül voltam fent,aztán meg szólhattam mindenkinek,hogy ne csússzanak el rajta.Szerinted nekem kellett volna eltakarítanom?
De ettől függetlenül nekem nagyon tetszik az a hely.
Megint nem az öreg volt a konténeres,hanem Rocky "haverja".
a belépő 1 ezresel drágult: 3-4 ezer
5-6 ezer lett!
Csak mellékesen jegyzem meg,hogy Kakucs drágább lett.Kedden szembesültem vele.