Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés!
A tartalék hány liter és hány kilométere elég még?
Sziasztok ti hogy járattátok be a 600 rr t? mire figyeljen az ember ok hogy 8000 nél jobban ne forgassa de még mire figyeljen az ember ?köszike péter
Ez nem is lehet kérdés, hogy ki csinálja- csinálta a legszebb haccázasokat. Bár nekem a régebbiek jobban tetszenek mint az újak a 2003as modellt sztem nem lehet überelni. Gyönyörű motor és igen most hazabeszélek ...de olyan formavilága van, amit már nem lehet egyszerűen felüllicitálni!
Istenem de szép ebben a kék fehérben. Maga a motor nem olyan szép SZERINTEM mint a 2004/5 600RR, az teltebb, nagyobb egy hangyányit.
Mitől lenne nehezebb tisztán tartani ezt a kék felnit mint bármilyen más színűt? A feketén is meglátszik a dzsuva, a fehéren is, stb :)
lehet jobban tisztán lehet tartani mint a feketét
Nekem is bejönn ez a kék-fehér , de a zöldben elfogadnám!
Ennél a kék-fehérnél már csak maga a felni tisztán tartása is komoly feladat!
Na akkor,ki is csinálja a legszebb 600-ast? hát persze hogy a nagy"H"
Nagyon állat...főleg az új színkombinációk....
Nekem is az tetszik, meg a zöld-fekete.
az indexek is újak, ami nagy szó ha figyelembe vesszük, hogy azokhoz lassan már 10 éve nem nyúltak
Itt van még pár kép a kék-fehérről.
a 600-asokat csak 4 évente frissítik radikálisan! A mostani 600RR még csak 2 éves! Most csak ráncfelvarrás esedékes. Ha jól megnézed a képeket akkor látszik hogy ugyan nem sokat de változtattak az idomzaton. Pl. eltakarja a olajdeknit az idom.
A színek nekem nagyon tetszenek. A kék-felnis változat kifejezetten bejövős nálam.
Megnyugtatlak, hogy ezek nem kamuképek. Ez lesz az új modell, talán nézz utána ha nekem nem hiszel.
Az utolsó képen pl. az ABS-sel szerelt változat látható, ami állitólag opcionális lesz.
Kár, hogy ezek kamu képek, hiszen jön az új modell...
2009-es CBR600RR szinek.
Ezek azt mondják hogy ez teljesen kész idom.Csak fel kell szerelni.Na mind 1 én asszem beruházok náluk egy repsolra vagy van az a konicaminolta az még zsír.

Egyébként meg köszi
Szerintem legalább is
Innen vannak után gyártott fekete műanyag a az idom csavar tartó jukakat neked kell kifurni meg ilyenek
Üdvözlök mindenkit.

Tud valaki valamit ezekről az alkatrészekröl.Nagyon jól néznek ki.Vett már valaki tőlük ?

link
elado hátsoülés
Hello! Ha kell slick gumi 10-12e-ért tudok párban adni, Michelin slicket 5e-ért, ha sport akkor 15e-50e párban... A Majdnem mindegyik 3-4-5mm közötti.
Háát megadom a bankszámlaszámom és mindenki bedob egy 100-ast aztán egyszer majd összejön a pénz egy gumira
Jövöhét 7vége Kakucs?
Nem tudsz szerezni sehonan sem gumit?
Nem lesz ez így jó!