naked-ben nyomod? ..figyu... én nem akarok okoskodni, meg beleszólni, tényleg nem az én dolgom, de szerintem ne motorozz meztelenül
itt egyébként minden okés... mondhatni... nagyjából...
ki akar hétvégén 600RR-t mosni? ..szegény Babym úgy néz ki, mintha szántóföldön át jöttem volna haza ...aztán megláttam a csizmámat is... ...egy zsák krumpli a hátsóülésre, és máris hibátlan az összkép
Sia!
Már szárnyalunk idomok nélkül,új,komoly-brutal kidörrenővel!
Nakedben nyomom,csak megjönnek majd a cuccosok rá.....
A kollegáim csak "gonosz"-nak hívják a mocit most a külalakja,és a hangja miatt.......
Nálad Zseb? Jól vagytok?
Én is jártam hasonloan, de én nem leugattam hanem leszáltam a motorol levettem a bukom és oda mentem a nőhöz majd letekerte a kocsi ablakát a szemébe néztem és megkérdeztem töle szerinte ez szabályos volt-e!
Ez még mindig humánosabb volt, mert le ugatam a fejét akkor meg jön, hogy bunkó motoros voltam és persze ezzel , hogy oda mentem hizzá és nyugodt hangon kérdeztem töle nagyon leoltottam!
Amikor egyszer az egyik ex-emnél nekiálltam kitakarítani a hűtőt,találtam egy doboz felbontott paradicsom levet.Gondoltam,jó lesz vodkához,de én mindkettőt utálom.Ki akartam önteni,de valami zörgött benne.Erre felbontottam és egy akkora gomba tanyázott a dobozban,hogy megcsinálhattam volna ebédre.De azt is utálom
Nekem is volt ma egy ilyen kalandom a szét nyomot aszfaltnak köszönhetöen, mert hol 10 centit lement az ut, hol meg patogtam mert felvan gyürödve az aszfalt
semmi gond nem baj az
hát ez max 160-170et megy de az is elég lesz most egy darabig
épp most néztem a videók közt hogy egy 17 éves gyerek elhunyt szóval még ha kisebb motorok de nagyon kell vigyázni
én is tegnap majd nem telibe kaptam egy suzukit .... szőke csaj út széléről feljött az útra ahol parkolt ... jól van még megoldottam, gondoltam elkerülöm erre betekerte balra a kormányt satu fék aztán kicsit ki keltem magamból és leugattam ... elégé nem kulturáltan ... így utólag kicsit szégyenlem is
Jol van na csak öszinte vagyok! Tényleg sok ezer kellemes kilométert kívánnok hozzá! Láttom már a blokk sincs a helyén! Amugy a 600RR már tényleg ésszen kell lenni, mert bátyámnak kölcsön adtam egy köre és azzon kapta magát az új nulláson, h 260-at megy!
jöhetsz ! /gonosz megnyilvánulás volt/ hát úgy döntöttünk hogy 3 évig húzom ennek a szarvát mert még egy nagyobb motor nekem fegyver lett volna. Még néha ő is tud meglepetést okozni. szóval inkább dugót cserélek mint hogy egy komolyabb gépet havonta lezúzzak ... aztán utána pedig 600RR kompresszióm kevés volt aztán inkább most csinálunk rajta egy generált és szeptember elején villám lesz Kakucson ha én se bénázok :DD
itt egyébként minden okés... mondhatni... nagyjából...
Már szárnyalunk idomok nélkül,új,komoly-brutal kidörrenővel!
Nakedben nyomom,csak megjönnek majd a cuccosok rá.....
A kollegáim csak "gonosz"-nak hívják a mocit most a külalakja,és a hangja miatt.......
Nálad Zseb? Jól vagytok?
Ez még mindig humánosabb volt, mert le ugatam a fejét akkor meg jön, hogy bunkó motoros voltam és persze ezzel , hogy oda mentem hizzá és nyugodt hangon kérdeztem töle nagyon leoltottam!
hogy vagy, Mr.? a sólyom felszállásra kész már?
hát ez max 160-170et megy de az is elég lesz most egy darabig
épp most néztem a videók közt hogy egy 17 éves gyerek elhunyt szóval még ha kisebb motorok de nagyon kell vigyázni
én is tegnap majd nem telibe kaptam egy suzukit .... szőke csaj út széléről feljött az útra ahol parkolt ... jól van még megoldottam, gondoltam elkerülöm erre betekerte balra a kormányt satu fék aztán kicsit ki keltem magamból és leugattam ... elégé nem kulturáltan ... így utólag kicsit szégyenlem is