Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Éedeklődnék h nincs-e valakinek 91-es cbr 600-ashoz plexi, meg hátsó lábtartó konzollal együtt. Előre is köszi.
Na ez az ami kellett nekem! 1000 hála és köszönet!
Csak ezt találtam:Honda set-up-ok
Tudna valaki nekem küldeni 600RR-hez gyári futómű beállításokat? 2005-ös. Megköszönném.
Na ezt jól el basztam hogy ide tette fel a képet
hali
Neeem...
Te nem hallottad még a reklámot? "Olajat a sivatagból? Ott van az a sok homok..."
Én saját forgalmazású Q8 MOTO SBK RACING 10W50-et használok utcán és pályán egyaránt, telóba Q8 Fork Oil Medium 7.5/10-et, fékolajnak: Q8 Brake Fluid DOT 5.1-et, fagyállónak Q8 Antefreeze Longlife-ot! Kuwait-i eredetű olaj, tiszta minőség, csak ajánlani tudom! Szuper ár/érték arány!
Kapnod kellene hozzá szkönyvet vezetve + dokumentációval+2db gyári kulcsot+Magyar nyelvű gépkönyvet+szerszámkészletet! Ezek alapból járnak 1 itthoni RR-hez! Különben nagy rizikót vállalsz, ha nem tudod a motor előéletét leinformálni! Nekem van 1 eladó RR-em már az újabb '05-ös évjárat, ami minden említett dokumentációval rendelkezik, garantált 7500 km-el, teljesen leinformálható, a márkaszervízben lecserélt összes folyadék flakonja a maradék olajjal megvan! Szal csak azt akarom mondani, légy óvatos, és csak teljesen leinformálható mocit végy, és igen is lehet tudni 1 használt moci esetében is, hogy hogyan volt karbantartva!
Ha jól emléxem, a Mókus nevezetű stuntrider csókának van átépített 600RR-je (is).
Hi !
Van egy pár vadi új 600rr tükröm

11000 ft a pár 06707764510
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan 600RR(03-04)-ről, amin úgynevezett "suprebike kormány kit" van? Mert meg szeretnék nézni egy ilyet mielőtt belevágnék, meg tapasztalatok is érdekelnének. A félreértések elkerülésére itt egy kép, hohy mire gondolok:
Sziasztok

Van egy eladó dunlop d 208 f es 120/70 17"-es gumim szép állapotban, középen minimálisan kopott 70-80%-os,szélein még szőrös 100%-os

Akit érdekel írjon és írjon mellé egy reális árat is...

Üdv
kizárt
tegnap sajtos-tejfölös lángost csócsáltam a Tatai tó partján
Zseby!
Nem te voltál feliratkozva a tegnapi mersz lista végére?
na jó, de mit gondolsz a motorról?
Beauty IS the Beast!
A titkos szerelmem és zsigereim mélyéről fakadó, megállíthatatlan gerjedelmem kiváltó ribanc, míg hű társam mit sem sejtve épp wellness kúrán pihen.
A végén persze úgyis mindig hűséges maradok...
CBR600RR 2007
...a real beauty... no comment...
Nekem CEPSA MOTO RUTA 66 SINT 10W50 van most már másodszor benne, semmi gond vele.
Sziasztok!

Ilyen alkatrészre lenne szükségem.
Ha lehet bontott, mert az új nagyon drága.
Esetleg ha valaki tudna segíteni megköszönném.
1000RR re kell de ugyan ilyen van a 600RR, 600F, 954RR-en is
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok
Valami jó minőségű olaj, és ha szűrőt is cserélsz(erősen ajánlott), akkor 2,9l kell bele. Amit én használok az a Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50. De ez az én választásom, valaki Repsolt használ, meg egyéb más márkákat. Sok különbség tuti nem lehet.