Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pro
Elegge kihalt ez a topic! Fel kellene turbozni, nem gondoljatok sracok?!
Szisztok! Szeretnem kikerni a velemenyeteket a cbr 600 rr- rol mert ilyet akarok venni! Lehet pro / kontra mind1 csak megis tisztaba legyek a dolgokkal . Ezelott kawa parti voltam de olvastam rola dolgokat (nem reszletezem) amik kiabranditottak belole! Elore is koszonom! 04'-05' ami inkabb erdekel
A Karasna asszem Akra dobot ad ajándékba! Add el, és vegyél belőle ruhát, sisakot, vagy ami kell. Vagy alkudozz velük...
Egy új motor árába simán belefér a bukó + esetleg a ruha is. Ez csak rajtad múlik mennyire tudsz alkudni. Ha nem engednek, állj tovább, van pár Honda ker. Mo.-on.
Sziasztok!

Most szeretnek venni egy ien gepet ujonnan! Jo lenne, ha adnanak az uj motorhoz ajandekba ruhat, vagy bukot! Melyik kereskedot ajanljatok?
Hello, köszi az infót KertAce! Amúgy ezeket a lapkákat hol lehet beszerezni, vagy ezt simán szabvány méretben lehet kapni, aztán le kell esztergálni a megfelelő méretre? Amúgy Te árulod a 929est használtautón? Mert láttam egy pont ilyen festésű eladó gépet ott...
Hali, lapkás az RR és ha nincs szétrepedzve a tömítés akkor vissza lehet rakni.
Sziasztok!
Igaz nem 600rr-em van, hanem egy 900rr-em, de talán tudtok segíteni a problémámban. Szóval a szelepeket szeretném beállítani és az lenne a kérdésem, hogy tudja-e vki, hogy a 97es 900rr-en milyen megoldással lehet ezt megvalósítani (lapkás avagy csavaros)? És az érdekelne még, hogy milyen tömítés van a szelepfedélnél, gondolom gumi, de vissza lehet ezt tenni vagy ajánlatos cserélni? Előre is köszi a segítséget!
Nosztradamusz nagyfater volt...
Szóval kiskomám, a bölcsesség meg a tapasztalat nem ugyanaz,én tavasszal adtam el ugyanilyen motorom és az nem széria volt/PCIII,KN,HYPERPRO..stb/ extákkal /tudod egyálatlán ezek mit jelentenek? / szóval 1.6 Mft-ért sikerült túladni rajta,sajnos, de ez van.Pontossan az általad leírt dolgok miatt ilyen nyomott a piac.Erőssen gondolkozz el a legközelebbi 1.5MFt körüli ajánlaton,vagy még decemberben is nézegetheted 1.7MFt-os hírdetésed!
Kéne? Bár tudom, hogy maga vagy az ördög...
dehogynem ...nem félsz?
Zolibá

Mondom a címet, nem szaladnál ide egy pofonért?
semmi gond, betudom a korodnak... Zolibá...
Jóvanna, bocsika. Reggel óta cseh, meg román nyelvű sportműsorokat kell másolgatnom, kicsit zsong a fejem. Valami vicceset akartam válaszolni, de tisztán látszik, nem sikerült. Van ilyen...
köszi, hogy megmagyaráztad ...és "vetted a lapot"
Naná, majd a sétálás miatt. Igazából a szinére utaltam volna...
a "baj" miatt?
Valahogy megértelek...
Á! Az utóbbi időben el kellett gyalogolnom egy párszor a Váci úton a Karasna előtt. Az a fekete-fehér 600RR egyre jobban tetszik. Ebből még baj lehet...
Eladni mindent el lehet, kérdés, mennyiért?
Ha van időd várni, akkor berepülhet a te vevőd, aki meg is fizeti, amit kérsz érte. Ha viszont sűrgős az eladás, akkor fel kell készülni, hogy ár alatt fogot csak tudni eladni.
Ugyanez a helyzet a beszámítással. Mindenki anyázik, hogy milyen olcsón számolnák be neki a meglevő autót-motort. De ha meg kell várnod, hogy a tied elmenjen, lehet, hogy hónapokig benne áll a pénzed és lekésed a kinézett darabot, akciót, szezont.
Valamit, valamiért.
Én azt mondom, ha nem égeti a zsebed, akkor meg fog jönni a vevőd. Ha sűrgős, akkor meg add oda annak, aki pénzzel jön. Ilyen 1szerű.
Bosszúm utolér!
Sorry,hogy belevau,de szerintem is oda kellett volna adnod..... De most tényleg,ha egy vevő jön,aki pénzt hoz,azt nem szabad elengedni,szerintem. Tele van a piac,rengeteg a hasonló motor,esetleg még újabb is. Ha tényleg el akarod adni,szerintem nem árt ezt is átgondolni. Nem kérek osztást,de ez az én véleményem.
Szép napot!
Nosztredámusszal nem álsz te véletlenül rokoni kapcsolatban? Most nagyon elkeserítettél...de azért a válladon kisírhatom magam? Hány éves vagy (vagy tetszik lenni... ), hogy ennyire ömlik belőled a bölcsesség, + a TAPASZTALAT? Ugyanis az adatlapodat elfelejtetted kitölteni... Na és mi lesz, ha véletlen nem lesz igazad? Á mit beszélek, 1 ilyen bölcs, tapasztalt ember nem tévedhet!
De NEM kérdeztelek!