Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Hondások,

ha érdekel vmit, van egy teljesen beállított versenykész hátsó "gátlóm" eladó.. Hyperpro.. Sajnos az enyémbe nem jó, ezért kell megválnom tőle..
Ha valakit érdekel, jelezzen...

LX
Na mi van meglett már? Ha gondolod gurulhatunk majd egyet vagy kimehetünk ringekre csak szólj rám
Hali!Egynlőre még sajnos marad a gyári hátsó,de rajta vagyok a kérdésen
Elég jó a Konica Minoltás fényezés....
Ja itt a kép a végleges formáról
"kicsit" szééééép... ...már láttam valahol, nem?
Ez gyönyörű...
Ez rendben van... Jobb, mint a Hannspree-s
ez elég fúró
ezt sasoljátok meg:
De ugye nem teszed rá vissza a gyári hátsó fertályt?
Üdv all!
Gondoltam rakok fel egy képet az új kipumról még nincs kész teljesen de a hangja a vadállat
Hi all!
Van egy pár alk.eladó,ha valakit érdekel!Lásd Képek+egy kuplungoldali dekli+egy első lámpa/sérült/
Ár megegyezés szerint.
Írtam neked múltkor is, mikor rs fórumban mondtad, hogy a gyári 600rr színek csúnyák, de nem válaszoltál....amúgy grat az új gépedhez.
Ha esetleg még érdekelnek képek, nézz fel az nsr fórumba (ott levannak írva az egyedi kiegészítők lásd: tankpad) , vagy van 3kép az rs fórumon is.
wazzeee... ez nagyon profi lett!
Köszi mégegyszer a gyári színkódot
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem!
'95-ös CBR 600 F3-asom forgalombahelyezéséhez szükségem lenne eredeti lámpákra,és idomokra. Ha lehet csak kölcsön kellene, és persze fizetnék is érte, meg letétben is adnék pénzt...de másképp nem megy a vizsga:(( Ha valaki tud segíteni, vagy van ismerőse ilyen típussal, szóljon légyszi! csak kb. 1 hétre kéne kölcsön!
PLÍÍÍÍZ!
emailem: tamas.siklosi@gmail.com
elado 03-04-es 600rr-re valo sport kipufogo 50e ft és 05-06 hátso ülés. t:20 585 4031
Békés, Csongrád megyei 600rr eseket keresek.Kellene egy kis segítség.....
Hi. Pápán a Minis Motornál foglalokoznak olasz mocikkal! Úgy tudom van náluk most RR-is!
Sziasztok skacok. Lenne egy kérdésem!
Nem tudtok olyat aki, RR-eket hoz be olaszból, vagy bárhonnan olcsón?
Nem kell magyar papír. Még talán idom sem. Pályára kéne.
Előre is köszi.
SZerintem 15-25e közt tudod valahol eladni a dobod.
Igazából nem nagy érték egy gyári dod,de ha müszakira kell akkor megfizethetetlen...
Helloka! lenne egy honda cbr929rr gyári dobom eladó, érdeklődnék hogy szerintetek mennyit érhet? sérülésmentes...
köszi.......
Sziasztok! 2005ös 600RR benzin visszajelzője kibabrált velem. Egy ideig követi a benzin fogyását (kb háromnegyed töltöttségi szintig), aztán ott tanyázik akár a benzin kifogyásáig is. Volt-e már valakinek problémája vele, vagy tudtok-e megoldást? Válaszokat előre is köszönöm!
Há remélem nem nyultam bele, most egyik haver adott olajat beleöntöttük most minden stimmel rajta. Bizok benne hogy beválik a gép mert ha nem akkor ....
Ebbe azt hiszem belenyultál......... Egy motorszerelőt vihettél volna magaddal, bár lehet Ő sem látott volna bele.
Egyébként én Repsol 10 w 50 -et tettem bele. (az enyém 2003-as, szinte ugyan az, mint a 2004-es)
Köszi! nemtudom pesten vettem egy sráctól ott még ment a motor hazaértem (utánfutón hoztam) vele győrbe itt mentem vele kb 500métert azt most este beakartam indítani és nemindul és az olaj szint jelzője nem alszik el! Ebből gondoltam hogy nincs bent olaj