Eszembe jutott meg vmi! Esetleg azzal "fenyegetozhetnek", hogy nem hozzajuk viszem majd a motort kotelezo szervizekre? Nem tudom, nem muszaj oda vinni, nem? Abbol is kaszalnak lovet!
A bank a merkantil, es chf alapu, mas nem volt, persze 100 honapos hitel, de nem szeretnem 2-3 evnel tovabb huzni, torleszto kb. 33eFt + torescasco 3e. Vegulis havi szinten nekem nem gaz a 36e, lehet 40 is, annyit még kibirok. Viszont tetszik 1 buko a kelomotorsnal, csak nem tudok feljutni Pestre ( majd a motorral szerenek), ha azt megvennem, nem is erdekelne az ajandek annyira, bar 1 kabat legalabb jol esne! Helyzet az hogy nem tudom a bukomeretemet se, es itt videken meg bolt sincs ahol probalhatnek, ahhh mind1 majd lesz vmi...mar ugy izgulok, csak mar legyen vmi! Koszonom az infokat!
Hát én ezzel ugy vagyok hogy a papírt el lehet tépni a kereskedő száját meg akkor ha nem állja a szavát.mert hát valljuk be nem nagyon szeretik állni-tisztelet a kivételnek.amúgy nem is nagyon értem:nézz körbe jobban mert ma már elég elterjedt dolog ha uj vasat veszel főleg hitelre akkor majdhogynem fel is öltöztetnek.az egyiknek belefér és még igy is megéri a másik pedig 700 e.-et akar keresni egy 600 as mocin.mert a banki jutalékkal együtt kb ennyi a haszon.érdemes sok bank ajánlatát megnézni,mert nagyon eltérő az ajánlat és nem bizti hogy azzal többet nyersz ha kapsz ezt azt a törlesztő mégis felér egy 1000-es mociéval!szerintem a merkantil korrekt bár a mostani forint erősödést elnézve én most chf vagy euro alapú hitelt fel nem vennék,csak forintot-mert ha visszagyengül....és visszafog...akkor megőrülsz barátom olyan törlesztő eltérés lesz és még csak nem is az a sok hanem az árfolyam különbözet tőkére eső vonatkozása.számolj kicsit:
most a chf kb 145 ft-volt már 167 is és általában ugy 157-160 körül mozog amikor a maffia nem lobbiztatja a kormányt.na ez ugye kb 14-15 ft különbözet frankonként ami 10%.ez azt jelenti hogy ha van egy 30 e.ft-os törlesztőd akkor abból pikk-pakk lesz 33-34 e.,és a durva:mostani 2milla hitelből,hetek múlva lehet 2.2-2.3Mft tartozás.bocs hogy ilyen hülyegyerekszájbarágósan mondtam ezt de igy kerek.szoval ha van olyan akkor én most inkább a forint alapú hitelt erőltetném,később még mindig van lehetőség módosítani vagy áthitelezni máshová,mert a fent leírt különbözet kb egy teljes felruházkodás ára.! szerintem a Merkantil korrekt,de asszem nekik nincs forint alapú hiti
na jó izgulást a hátralévő hetekre!
ne az átvételnél alkudozz, hanem előre
...én azért nagyon remélem, hogy a felszerelésed léte/nemléte és minősége nem az alkudozáson fog múlni első körben... sok sikert és vigyázz magadra!
Előre tisztázd az alku tárgyát mielőtt véglegesen létrejön a biznyák!sirj bele egy bukót azért mert a kereskedő kap egy vagon jutalékot a hitelből.ha nem állnak kötélnek mondd meg hogy máshol veszed a mocit mert hiteled van és máshol adnak hozzá ajándokot.meg fogják kérdezni milyet szeretnél.holnap majd még adok tippet mert már lefejelem a klavit.jó éjt
Reg nem irt ide senki, mindenki motorozik? 1-2 het es belepek a klubba, a 7en ertesultem rola, hogy megkaptam a hitelt az uj motorra! Szoval nemsokara mehetek erte, piros fekete 07, 2-3 eve gyurok erre a mocira. Semmi cuccom nincs meg hozza, szoval arra kernelek benneteket, hogy adjatok tippeket, tanacsokat hogyan alkudjak ki minel tobbet az atvetelnel! (ruha, buko stb.)
ha annyira fontos, és van iWiW hozzáférésed, akkor megtalálsz
mé olyan fontos egy kép rólam?
látod a fiatalembert, aki telefonál? ..ő Tarka barátom, és épp velem beszél
A bank a merkantil, es chf alapu, mas nem volt, persze 100 honapos hitel, de nem szeretnem 2-3 evnel tovabb huzni, torleszto kb. 33eFt + torescasco 3e. Vegulis havi szinten nekem nem gaz a 36e, lehet 40 is, annyit még kibirok. Viszont tetszik 1 buko a kelomotorsnal, csak nem tudok feljutni Pestre ( majd a motorral szerenek), ha azt megvennem, nem is erdekelne az ajandek annyira, bar 1 kabat legalabb jol esne! Helyzet az hogy nem tudom a bukomeretemet se, es itt videken meg bolt sincs ahol probalhatnek, ahhh mind1 majd lesz vmi...mar ugy izgulok, csak mar legyen vmi! Koszonom az infokat!
most a chf kb 145 ft-volt már 167 is és általában ugy 157-160 körül mozog amikor a maffia nem lobbiztatja a kormányt.na ez ugye kb 14-15 ft különbözet frankonként ami 10%.ez azt jelenti hogy ha van egy 30 e.ft-os törlesztőd akkor abból pikk-pakk lesz 33-34 e.,és a durva:mostani 2milla hitelből,hetek múlva lehet 2.2-2.3Mft tartozás.bocs hogy ilyen hülyegyerekszájbarágósan mondtam ezt de igy kerek.szoval ha van olyan akkor én most inkább a forint alapú hitelt erőltetném,később még mindig van lehetőség módosítani vagy áthitelezni máshová,mert a fent leírt különbözet kb egy teljes felruházkodás ára.! szerintem a Merkantil korrekt,de asszem nekik nincs forint alapú hiti
na jó izgulást a hátralévő hetekre!
...én azért nagyon remélem, hogy a felszerelésed léte/nemléte és minősége nem az alkudozáson fog múlni első körben... sok sikert és vigyázz magadra!
Kivancsian varom!
Reg nem irt ide senki, mindenki motorozik? 1-2 het es belepek a klubba, a 7en ertesultem rola, hogy megkaptam a hitelt az uj motorra! Szoval nemsokara mehetek erte, piros fekete 07, 2-3 eve gyurok erre a mocira. Semmi cuccom nincs meg hozza, szoval arra kernelek benneteket, hogy adjatok tippeket, tanacsokat hogyan alkudjak ki minel tobbet az atvetelnel! (ruha, buko stb.)
Koszike!