Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...még jó, hogy jöhet, már be van csomagolva, össze van készítve a pakk
Ja és:
Jöhet.
2
Akkor ne fogd vissza magad és mondj jobbat! Vagy ha nem akarod publikusan, akkor a badzoli@t-email.hu msn-en megtalálsz!
te mondtad, hogy a 3 elfogadható / csomag ...ennél én jobbat mondanék
Persze, de mintha 3ezerért mondtad volna a 2 csomagot...
ja..tényleg... az ár... érdekes?
nem azt mondtam, hogy neked lesz meg hétvégén, csak azt, hogy hazajön...
..a többi már tőlem függ
ZSÍR! Bár nem leszek itthon, mert éppen a III. Long Day Trophy-t szervezzük, de köszi, hétfőn jelentkezem, megvan a számod.
Zoli, jövő hétvégén hazajön a tear-off
05-06 ra carbondob
Most, hogy mondod.....
lógasd a nyakadba egy láncon
Próbálkozom vele, még nincs meg a tökéletes helye, de nem is volt rá még túl sok időm. Először a fékolajtartályra rögzítettem , de a Valter plexi formája miatt nem minden szögben használható. Valahogyan ki kell találjam, hogy milyen flexibilis konzollal lehet mindig függőlegesen tartani.
az lehet
e-bay -en 8000 ft kb 2 hét mire ideér és világítás is van benne
Sztem nem veszelyesen draga a Honda, nekem 2,3-ba faj majd az uj 07-es. Lehet ki is rohognek ha elkezdek visitani nemi bukoert,vagy kabiert..
Keresek 600 rr-hez valami jo kis rendszámlatartot! Tud valaki valami tele számot? Elöre is köszönöm...
Jó beszélsz.
Na, ez az egyik mentő ötletem épp!
Mondjuk, ez nem kezeli azt a tünetet, hogy a valaha volt egyik legszerelmetesebb gép nekem a Repsol Blade.
Épp csak erre jártam.
Szia Zoli !

Kamerát sikerült rögzíteni a Hondára ?
Na fain.Dave átgyalogolt cihijáterbe.amugy nem nyomatékszegény a 6-os lent csak kell egykicsi áttételvaria
Szerintem a 750ccm egy nagyon józan kompromisszum. A 600-as nyomatékszegény lent, pláne, ha utassal, felpakolva megy az ember, meg ha nem stílusa a 14e-s rpm-en közlekedés a körúton. Az ezresek elmebetgség megnyilvánulásai. Mondjuk, ahogy olvasom, még pont a honda tán nem.
Na, mindegy, ez úgyis merő spekuláció egyelőre. Csak abba gondoltam bele, hogy hiába über jó ez a gép, csak annyi éves amennyi, és semmi nem tart örökké...
Na, inkább készülök a holnap prezentációra a trainee-knek, míg tart az akksi a laptopban.

Joe! Majd higgadtan olvasd vissza az előzp két sort, és szerintem beszélj erről egy szakemberrel!