Ha a Honda cbr 250 érdkel (nem jött be a linked?) akkor kawababe-t kell kérdezned neki van olyan. Bár én nem vennék öreg kis ccm-s gépet, mert sok vele a gond szét vannak hajtva. Min. egy 600-as......de te tudod
na igen, de attól, hogy valakinek 600-asa van, még nem evidens, hogy előtte 250-ese is volt, így inkább olyan emberektől érdemes tapasztalatok után érdeklődni, akik valóban ilyen vassal rendelkeznek...
bassszus lehet, mára hagyom ezt az egészet, nagyon fáradt vok, mert komolyna nem láttam hogy van 250-es is, meg azért is tettem ide, gondoltam, nem sokba különbözik a nagytól, csak blokk, meg egy-két dolog
tényleg ezt fogod csinálni, hogy minden hirdetéssel minden topikon végigmész, amihez köze nincs az adott gépnek? figyi, egy darabig segítek, de nem foglak végig követni...
Biztos nem 2005/6-os a segédváz mert a műanyagok passzolnak, sőt a kipufogó is passzolna csak van pár cm! különbség. Amúgy volt már összerakva de nem én szedtem szét. Nemaszondom hogy gigaász vagyok a témában, de már szinte minden lehetőséget, és ismerősi segíséget végigjártam és olyan emberek akiknek ez nem okozna gondot csak állnak felette és néznek... Szóval nem értem
Lehet hogy a dobod 2003 az a segédvázad meg 2005-6 os....
de volt már összerakva valaha és te szedted szét,vagy valami sérült moci és ugy vettél rá alkartészeket?
Ja szorry kétszer raktam ezt fel, namindeggy.
A probléma meglepően bonyolult, annak ellenére hogy mindennek jónak kéne lennie (talán pont emiatt). Ja és ha leméred nekem ezeket a távokat akkor még egy dolgot megnéznél?
értem, szal nem igen ajánlatos iylen kis ccm számút venni ennyi idősen, na és amit az előbb a kolléga linkelt be motor, az meg miért olyan "olcsó" ?
Jó éjt
de ma már ez az utcsó írásom, holnap suli, meg meló hát de ha az ember motort akar
egyébként semmi gond, amíg bírom, csinálom
tényleg ezt fogod csinálni, hogy minden hirdetéssel minden topikon végigmész, amihez köze nincs az adott gépnek? figyi, egy darabig segítek, de nem foglak végig követni...
azért ide rakom, mert a 250-es a 600-as kis tesója, úgy gondolom, szükségem lenne egy-két infórra a motorral kapcsolatban
http://www.hasznaltauto.hu/184...
kb a fogyasztása, megbízhatósága, meg ilyen nagyon alap dolgok, vagy ha tud vki vmi fórumot, ahol ezzel foglalkoznak, azt megköszönném. thx
Bocs Bci de tegnap esélytelen volt a géphez jutás, de az adat az cca 25 cm pár mm eltéréssel.
Mégegyszer bocs a késésért!
de volt már összerakva valaha és te szedted szét,vagy valami sérült moci és ugy vettél rá alkartészeket?
Van egy elado elso sarvedom 2007-es CBR600RR-hez
udv,
N.
A probléma meglepően bonyolult, annak ellenére hogy mindennek jónak kéne lennie (talán pont emiatt). Ja és ha leméred nekem ezeket a távokat akkor még egy dolgot megnéznél?
Mégpedig hogy mi van a dob aljára írva: HM MEE...
Köszi